mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Tranzit Jupitera 12. domom

neznámy
neznámy | 1.8.2014 07:59
aké máte skúsenosti s týmto tranzitom, prípadne čo možno od neho očakávať?
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 1.8.2014 08:24
Mám to teraz, blíži sa mi k Ascendentu, tak čakám, čo sa udialo s odstupom času... Vôbec totiž netuším, čo mi to dalo... Môj 12. dom je v Raku, vládcu mám na konci 2. domu, čo teda vraj znamená, že zasahuje aj do tretieho... a Lunu mám v súlade s Venušou v desine a v nesúlade s Uránom v päťke....teda mala by som to vnímať zrejme na úrovni mojich citov, mala by som to pocítiť aj pracovne, v súvislosti s verejnosťou, ženami, rodinou... Fakt neviem, tento mesiac by som mala presedlať na Jupiter cez Asc... možno uvidím premenu.... a keď zbilancujem posledný rok... budem vedieť... Kým som mala Jupitera v desine, spromovala som, kým bol v 11. dome, neviem posúdiť, ale je pravda, že som si splnila pár snov... ale keďže si už nie som istá, kedy som začala byť akčná na tomto portáli, možno tu patrí aj moje zapojenie sa do skupiny astrošov práve tu. Viem, že som mala veľké plány.
Teraz, keď ešte stále expanduje v dvanástke, neviem povedať... je mi dobre samej, som akási vnímavejšia k pacientom v práci, podľa rád som sa snažila pochopiť moje nevedomé chyby z detstva a snažím sa ich zbaviť, aby ma neskôr neobmedzovali v mojom dospelom živote a napredovaní.... Snažím sa pochopiť, kde sú moje skryté sebaobmedzenia.... Keďže 2. dom je aj o sebahodnotení, a mám tam Lunu... takže je moje sebavedomie raz hore, raz dole, snažím sa ho zastabilizovať, lebo mám dojem, že nevedomky sa sama odpálkujem... tak sa učím to napraviť, kým je čas :D
Ale určite je to závislé aj od toho, kde máš vládcu, teda ktorá oblasť manifestuje tvoj 12. dom... a či je napojená na osobnú planétu... Ak je poškodená, môže ten napäťový prirodzený aspekt nabaliť a prehnať ho a na tebe je, aby si sa držala pri zemi a nedovolila to.
Dogi
Dogi | 3.8.2014 14:23
Nedávno mi Jupiter prešiel cez ascendent, takže to obdobie mám čerstvo za sebou. Do podrobností zachádzať nechcem, skúsim to teda zhrnúť. V tomto období vyvrcholili veci, ktoré som rozbehla a v ktorých som rástla počas tranzitov predchádzajúcimi domami, čo boli pre mňa významné veci.. Vyvrcholenie nebolo vôbec príjemné v tom zmysle, že som poznala všetky chyby a omyly, ktoré som urobila a bolo ich fakt veľmi veľa. V tom období mi tiež okrem iného prebiehal tranzit Pluta kvadratúra Pluto a Urán opozícia Pluto, takže u mňa počas tranzitu Jupitera 12.domom došlo k nenávratným zmenám vo všetkých oblastiach života. Keď sa obzriem späť, som rada, že to mám za sebou a myslím, že Jupiter ma z toho 12.domu tak trochu ochraňoval. Vďaka tomu tranzitu som bola viac zahĺbená do seba a tie procesy prebiehali viac vo vnútri a navonok vyplávali až keď som prešla vnútornou zmenou. Takto to vnímam.
neznámy
neznámy » Dogi | 3.8.2014 16:50
To je to podle mě hodně diskutabilní. Ono vůbec hodnotit samostatné tranzity vytržené z ostatních tranzitů dost dobře nejde a probíhá u každého jinak. Hlavně je potom velice důležité postavení planet v radixu a témata těchto planet. Já mám Jupitera v 7 domě, ve Vahách v sextilu na Slunce a sextilu na MC, čili není nějak poškozen. A jeho průchod mým 12 domem bylo asi druhé mé nejkrásnější období v životě. A to šel opozicemi na mé nativní planety postupně Uran, Slunce, Pluto, Merkur. V tom prvním mém šťastném období byl v začátku v 11 domě, ale když byl asi tak v polovině 12 domu a dostal se k opo. na Slunce, tak jsem se dověděl, že má tehdejší žena je mi nevěrná s kámošem. No - a pak začal rozvod který se táhl skoro 5 let. Teda rozvod byl hned, ale majetkové vyrovnání. Jenže to už jsou pak jiné tranzity ;)
neznámy
neznámy | 14.9.2017 23:08
Najkrajšie obdobie a rozvod ? :0
neznámy
neznámy | 15.9.2017 12:25
ale ono sa vlastne človeku aj celkom uľaví :)
neznámy
neznámy | 16.9.2017 12:46
Viete z vlastnej skúsenosti ? :) ste váha a ta by si nikdy asi nezobrala niekoho ,koho sa chce zbaviť,či ? ;)
neznámy
neznámy | 16.9.2017 12:50
Mne tranzit Jupitera prejde do 12 domu 12.12.2017 som zvedavá :)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...