mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Tranzit Cierne luna konjunkcia nativna Cierna luna.

neznámy
neznámy | 22.9.2015 23:53
Ahojte...Skusala som najst diskusiu o tranzite lilith konj. nativna lilith a nenasla som nic...no mozno som malo hladala....diskutovalo sa tu vobec uz o tomto tranzite?
Prave mi prebieha a pocas toho krvaveho splnu mi bude vrcholit.....neviem co mozem cakat...-NOSMILE-
Ďakujem.
Dogi
Dogi | 24.9.2015 11:14
Ja sa tomuto moc nevenujem, ale podľa mňa, ak ti zatmenie okrem konjunkcie na Lilith nezasiahne iný dôležitý prvok horoskopu, nečakala by som od toho nejakú konkrétnu udalosť. Neviem kde a ako máš Lilith postavenú, ale skôr by som čakala, že ti návrat Lilith a zatmenie spolu pomôžu osvetliť nejaký možno doteraz nevedomý vnútorný proces, ktorý môže prejsť transformáviou na inú úroveň a naštartovať na vnútornej úrovni novú fázu vývoja v otázkach, ktoré Lilith u teba "rieši". Ale podľa mňa sa to nestane v okamihu zatmenia. Ono tie vplyvy už bežia a budú prebiehať aj po ňom...je to skôr proces. Možno sa mýlim, ale takto to vnímam ja.
Kukni sa na svoj horoskop a čo sa v ňom deje. Lilith je len doplnkový ukazovateľ, ktorý prehlbuje určité procesy načrtnuté ostatnými planétami. A ešte jednoduchšie....spýtaj sa sama seba čo sa deje v tebe a čo prebieha ;-)
Dogi
Dogi | 24.9.2015 11:24
Tak som pozrela môj posledný návrat Lilith. Nestalo sa vtedy v zásade nič. Bolo to obdobie predtým, ako som začala dorábať môj holobyt do obývateľného stavu. Obdobie potom som sa odstahovala od mamy do prveho vlastneho byvania. U mna Lilith je hodne o procese individualizácie a potrebe oslobodit sa od rofdny, najma od mamy. To som tu uz spominala pri téme prechodu Lilith cez iné prvky horoskopu.
neznámy
neznámy » Dogi | 24.9.2015 15:31
Zdravím vás,
Moje meno je Olivia Jack ja som UNITED STATE Amry OSOBY, dúfam, že tento e-mail si ťa nájde dobre a zdravo a ja dúfam, že môžeme nadviazať vzťah, pretože sme tu stretávajú prvýkrát, som prešiel profil, ktorý hovorí dobre z vás na týchto stránkach, a bol som ohromený, keď som videl váš profil a rozhodol s vami komunikovať. Je mojím prianím, aby vás vedieť, mám rád poctivosť, dôveru, lásku, starostlivosť, pravdu & rešpekt, mám všetky tieto vlastnosti vo mne láskavo vyhradené reagovať na mňa cez svoje súkromné e-mailové schránky (oliviajack3@hotmail.com), ktoré poznáme sami seba lepšie poznať. Dúfam, že sa čítať z vás, ak máte záujem. Vďaka a dúfal, že počujem od vás najprv. EMAIL: oliviajack3@hotmail.com
Množstvom lásky
olivia Jack
neznámy
neznámy | 24.9.2015 16:04
si sexy, napíš mi o sebe viac...
neznámy
neznámy | 26.9.2015 10:53
V kterém ji máš domě a v jakých aspektech?

Já ji mám taky ve vahách na 6 stupni v 9.domě. V trigonu na slunce, sextilu na měsíc, kvadrátu na venuši.
Ten vliv nastávajícího úplňku cítím taky. I toho zatmění. Schválně jsem si naplánovala některé věci tak abych se se svým "stínem" měla šanci potkat. Třeba včera jsem byla na filmu který byl pro mě jistou regresí v partnerské oblasti. Navzdory "kvalitě" filmu jsem se vžila až na kost, jakoby se mi zopakovalo posledních 5 let.

Ten 9.dum u mě otvírá i otázku studia a jestli jsem po odmlce schopna dostudovat. A pak vnitřní svobody, jestli jsem schopna posunout své hranice.

Jinak nevím z minulosti si neuvědomuju z minulého transitu něco tak výrazného co bych si s tím spojovala....

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...