mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

to vrodené

neznámy
neznámy | 17.1.2017 12:20
Ahojte,
Máme s dcérou hlavu v smútku, kam s ňou na vysokú, pretože taká neexituje. S gymplom to ale asi bez vysokej nepôjde, tak vás chcem poprosiť, komu sa chce, nech sa pozrie na tento radix:
27.8.1999 3:55 (5 min. hore dole) Nitra
Ďakujem za každý a akýkoľvek postreh.
neznámy
neznámy | 17.1.2017 12:33
napis aspon aky je typ...ci je technicky alebo humanitny a ze ake predmety jej v skoly isli a ktore nie... darmo ti budem radit matematicku fakultu, ak jej matika v skole nasla-PUH-
neznámy
neznámy | 17.1.2017 12:41
no práveže som nechcela nič napísať, ale keď to vravíš ty... :D
ide jej všetko, má skvelú pamäť. techniku sa naučiť vie, ale nebaví ju to. z matiky ma jednotku na párovskom gympli, ale už ju nikdy nechce ani vidieť. venuje sa šermu, horolezectvu, zaujíma ju druhá svetová, mengele, cestovanie, je vegánka. jazyky sa kvôli pamäti učí bez problémov. ešte píše, mala blog. seminárky sme volili vylučovacou metódou. zostal dejepis, angličtina, nemčina.
díky Rudi
neznámy
neznámy | 17.1.2017 13:42
jelikož se narodila za úplňku po tom slavném zatmění Slunce 11. srpna, které se odehrálo na její konjunkci retrográdní Jitřenky a Prométea, (součást velké kvadratury, úplněk je v T-kvadratuře s Plutonem) se Lvím ascendentem, měla by nejspíš tíhnout k nějakému povolání, ktde bude moci spojit cit s intelektem a komunikativními schopnostmi zejména, když se k tomu postaví netradičně, anglistika a germanistika (podle jazykových schopností) s tím může bádat, překládat, psát své věci. Lví ascendent může způsobit právě onu nejistotu, která se tu projevuje. (Lev se může vytahovat právě proto, že si není sám sebou jist) proto potřebuje víc času na to, aby se rozhodla pro určitou tvůrčí činnost.
martinbd
martinbd | 17.1.2017 14:30
podľa mňa obchod, ekonómia, niečo také ...
martinbd
martinbd » martinbd | 17.1.2017 14:34
Keďže vládca ASC, Slnko, je v Panne a je v 2. dome, čo je dom financií a je v recepcii na Merkúr v Levovi, čo je vládca 2. domu v 1. a vládca IX. domu (vysoké školy) je Jupiter v Býkovi a prevaha pevných znamení znamená podľa mňa prirodzený obchodný talent.
neznámy
neznámy | 17.1.2017 15:30
poznam vela ludi s mojho okolia, ktori maju slnko v 2.dome (podla campanusa ma vsak v 1.dome, ale aj tak) a vystudovali a robia prave v ekonomickej sfere...ale ak zoberiem rozum do vrecka, tak na ekonomiu by som ju nedal, lebo je strasny nadbytok ludi prave s ekonomickym vzdelanim...
ak jej idu jazyky a ma rada cestovanie, tak by som spojil tieto dve veci a dal by som ju na vysku, kde sa ucia prave jazyky...mozno tlmocnictvo alebo nejaku kombinaciu dvoch svetovych jazykov... predsa jupiter ma v 10.dome v trine na slnko, teda v praci bude chciet kvitnut, rozvijat sa, bavit sa.... co poznam ludi z ekonomickej sfery, tak to nie je moc povolanie, ktore cloveka bavi (aj ked financne je dobre ohodnotene)...a navyse povedala, ze nema rada matematiku, pocty a podobne... a jupiter je tradicny vladca jej 9.domu... preto sa priklanam k tym jazykom...-PUH-
este co chcem povedat, ze podla mna, ak uz si vyberie hocico, tak to moze v povolani daleko dosiahnut... okrem toho trigonu slnka s jupiterom ma spln slnka s lunou na kralovskej stalici fomalhaut plus trigony venuse a merkura na MC, co vyhliadky na uspech zvysuje...
neznámy
neznámy | 17.1.2017 15:52
když ustoupím na Slunce ve 2. domu tak s tou celkovou konstelací: krizová manažerka, která se nechává najmout různými firmami, když krachují, nesmí v té firmě zůstat, jaknile to dá do pořádku má jít pryč
neznámy
neznámy | 17.1.2017 16:03
Mohla by obkládat veganské bagety. Zeleninou. Samozřejmě.
neznámy
neznámy | 17.1.2017 16:15
Z akého gymnázia?

Moja je o rok staršia, tohto roku maturuje na bilingválnom, v jazykoch aj chce pokračovať na vysokej.
Tiež má pocit, že pre ňu žiadna vysoká neexistuje, takže vás chápem a teda nech dobre vyberie :)
neznámy
neznámy | 17.1.2017 16:26
Ahoj,
já se na horoskop ani nedívám, už se podívali všichni zdejší muži - astrologové, víc asi neuvidím.- Zřejmě jde o dívku nadanou a ne příliš konvenční, takže myslím, že v budoucnu (stejně jako si to myslela sestra Betty Macdonaldové "naše Mary" ) může dělat všecko.
Tak bych hledala vš DOBROU, humanitní, to ano, takovou, kde panuje TVURČÍ DUCH - dá-li se něco takového nalézt (nevím, v tom se neorientuju). Tam může dělat jazyky, klidně třeba i v kombinaci s tou historií n čímkoliv jiným, jde spíš o další "kultivaci" , rozšíření obzorů , a možná i nějaký čas k tomu, aby našla, co ji nejvíc baví, začala postupně pracovat, sbírat kontakty.

(Jinak myslím, že i s vystudovanou filosofií může být špičkovým krizovým manažerem a že ekonomie je hodně zajímavá, ovšem od určitého levelu. Babiše určitě baví víc, než vedoucí mzdové účtárny).
neznámy
neznámy | 17.1.2017 16:38
no jo, na to aby byla krizovou manažerkou nemusí být ekonomka
jinak s Vámi souhlasím
tvůrčí činnost a neortodoxní názory jsou jí vlastní
a nejspíš se bude hledat do 29/30 (progresivní úplněk)
neznámy
neznámy | 17.1.2017 16:51
Krizový manažer by měl umět hlavně hrát špičkově monopoly, šachy, scrable a poker.

Ta info o progresivním úplňku je fajn, děkuju, mám dvě kamarádky se syny, blížícími se třicítce, chvílemi vš, nějaká básnička, většinou kytara a zavřené dceře. - Rodiny jsou už dost nervózní.- Zkusím se podívat na úplňky, ty šly mimo mne.
neznámy
neznámy | 17.1.2017 17:13
no a k tomu je potřeba představivost, imaginaci

ten progresivní úplněk tady vyšel protože je za úplňku narozená

nechtěl bych ale moc to děvče determinovat a rozhodovat za něj, čím má být
to je její úkol
neznámy
neznámy | 17.1.2017 18:02
jazyky + žurnalistika
neznámy
neznámy | 17.1.2017 22:09
to all:
dámy a páni, moc ďakujem za vaše postrehy, vaše výklady sú nadmieru výstižné.

Dr Faustroll: Vami opísané komunikačné schopnosti a neortodoxné názory, to ju vystihuje veľmi presne

Rudi, s tým formalhautom som nemala tušenia, to si musím pozrieť. potešilo.

Martin: tiež mám slnko v druhom dome, dokonca aj Jupiter ale nedopadlo to dobre. ale na druhej strane, vždy som si ľahko našla prácu, ten Jupiter ma istí.

simetra: už sme to prebrali :D

pastýrka: ďakujem, pripomenula si mi dôležitú vec

astronell: mne to tiež tak vychádza

bosch: tvoj nápad sa jej pozdával najviac, dnes mi navarila sushi, varenie ju baví

:)

-FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER--FLOWER-

ešte raz díky
neznámy
neznámy | 19.1.2017 21:23
Pekný deň, ospravedlnujem sa že reagujem, vo vašej téme, no nechcem zakladať novú, preto sa chcem spýtať vás, aby ste aj mne pomohli s výberom vysokej školy, tiež by som chcel aspoň skúsiť vysokú, aj ked si myslím že moc na to niesom, vzhladom k tomu, že do roboty sa mi moc ešte nechce, a zaroveň mam nejake zdrav. problemy by mi asi viac vyhovovalo študium. Dufam že sa niekto ešte ozve, ak nie nevadí. 27.6.96, Lipt.Mik. 1:50, technicke veci ma moc netahaju, matika mi nejde, teda možno by išla ale trva mi dlho kym pochopím veci, či už sa niekto ozve, či nie. Ďakujem
neznámy
neznámy | 20.1.2017 10:36
ahoj, astrologicky ti to nerozoberiem, ale napadlo ma k tvojim slovám, prečo ísť na vôbec na vysokú a zabiť čas niečím, čo ťa nebude naplňať. život je príliš krátky a príliš nádherný na to, aby si si ho kazila snažením o niečo, po čom tvoje srdce netúži. ani ja nemám vysokú, pričom robím prácu, na ktorú normálne príjmajú vysokoškolsky vzdelaných. taká vysoká neexistuje, aby som si zničila štyri roky života učením niečoho len preto, aby som mala vš titul. máš zlý dôvod na to, aby si išla na výšku. ;)
neznámy
neznámy | 20.1.2017 11:12
Napadlo mi to isté, čo lilit. Máš zlú motiváciu. Otitulovaných a nepoužitelných je už naozaj viac ako dosť.
Na VŠ by mal ísť ten, kto tam naozaj chce a baví ho to, čo bude študovať.
Dnes skôr chýbajú praktickí šikovní ľudia zo strednou školou a poctivým prístupom k remeslu.
magdi12
magdi12 | 20.1.2017 21:34
Napíšem ti druhú stranu mince, ale len moja osobná skúsenosť. Skončila som 8-ročný gympel a tak viac-menej mi nič iné neostávalo len ísť na výšku. Teraz som piatačka na výške, tento rok už budem končiť. A keby som mala vrátiť roky dozadu, tiež by som išla na výšku. Pre mňa to boli doposiaľ najlepšie roky života. Po osobnostnej stránke osobnosti som prešla premenami. To čo som na gympli stratila (pre mňa to bolo veľmi náročné hlavne na psychiku), som dostala aj s úrokmi na výške. Je to úplne iný život - noví ľudia, prostredie, iné problémy, iný život. Oveľa lepší. Aspoň pre mňa. Popri učeniu si užívaš študentský život (intráky, plesy, bezstarostný život), to už v práci nezažiješ. Narobíš sa ešte dosť do dôchodku :) Nikomu sa nespovedáš, kde ideš, kedy prídeš, pokiaľ bývaš ďaleko od domu. Ale neviem aký si typ človeka, ale ja mám rada spoločnosť a udalosti tomu spojené.
To všetko samozrejme záleží od odboru, ktorý študuješ.
Asi ma to už pomaly dobieha, ale aj tak to stálo za to :)
Ak ti idú jazyky, choď študovať jazyky. To je dnes výhodné. Ale som toho názoru, ak človek má pozitívny vzťah k prírodovedným predmetom, tak treba toto rozvíjať. Ak sa ti chce veľmi učiť , tak právo a medicína. A ak hľadáš niečo neutrálne, tak možno učiteľstvo (ak máš potom na deti nervy), psychológiu, žurnalistiku. Čo mám ja odpozorované na škole, tak veľmi šikovní novinári, hlásatelia sú blíženci a vodnári. V blížencoch máš mars a venušu a to v 1. dome. Ale nedovolím si to astrologicky vykladať, lebo to neviem. A k tomu musíš mať aj pozitívny vzťah k písaniu alebo komunikácii.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...