mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Těžká karma v horoskopu

neznámy
neznámy | 5.6.2015 10:37
Dá se z horoskopu vyčíst,zda má osoba těžkou karmu?A které aspekty to jsou?
Já mám Saturna ve 12.domě ,a vždy se mi vše vrací velmi rychle jak bumerang a navíc se mi dokola opakují stejné situace.
martinbd
martinbd | 5.6.2015 10:55
Dá sa povedať, že celý horoskop hovorí o karme, lebo karma je vlastne osud. Sú horoskopy, takže teba posúdiť celý horoskop.
neznámy
neznámy | 5.6.2015 11:47
Keď sa čokoľvek dokola opakuje tak ťa to upozorňuje, že máš zmeniť prístup.
Ak prístup nezmeníš bude sa to opakovať furt dokola a dokola a v každom kole sa pritvrdí, aby si to už pochopila. Je to ako zatĺkať klinec papučou a furt to nejde a nejde no tak treba zmeniť nástroj, že ? Osobne neverím na fatálne pevnú predurčenosť karmy, proste niečo dané je áno ale ty si tá kto to môže zmeniť! kto môže z kolesa karmy vystúpiť, ak chceš pravda.
neznámy
neznámy | 5.6.2015 12:26
Mě se objevují problémy s lidma,které jsem si nepřivedla do svého života já sama.Jedná se většinou o partnery mojí matky se kterýma jsem vždycky na nože..Vlastně to začalo už u mého otce(byl agresivní), a dál to pokračuje do dnešních dnů-vždy tam figuruje jako hlavní postava nějaký matčin partner,který utočí na moji osobu.

Kdyby se někdo chtěl blíže podívat: http://osobni-horoskop.najdise.cz/rozbor-formular/?poslat_rozbor=ano&narozeni_den=5&narozeni_mesic=10&narozeni_rok=1986&narozeni_hodina=12&narozeni_minuta=15&narozeni_mesto=49-36-17-15&house_system=placidus&hid_chiron=1&hid_chiron_check=on&hid_lilith=1&hid_lilith_check=on&hid_uzel=1&hid_uzel_check=on&tolerance=1&vyklad
neznámy
neznámy | 5.6.2015 13:59
Útoky partnerov na tvoju osobu môžu byť len v tvojej hlave (blok z detstva - otec) a tak sa chováš určitým spôsobom, ktorý tých mužov dráždi a už v tom jedeš ...
Byť tebou vrátim sa v mysli do detstva, všetko si to preberiem (už ako dospelá žena) možná si aj poplačem a tak, každopádne otcovi odpustím! tie situácie s partnermi matky sa ti zrejme vracajú práve kvôli tomuto.

Odpustenie nie je ľahký zážitok, odpusti najprv sebe (bola si dieťa tak čo si mohla robiť) a potom skús otcovi to bude ťažšie, ale tak bol aký bol aj s jeho dôvodmi, ktoré poznal len on sám a už to nezmeníš, on si nesie to svoje ...
Tá karma môže spočívať v tom, že si sa narodila mj aj kvôli tomu aby si toto zabsolvovala z určitého dôvodu (možná si v minulom živote bola agresorom ty no tak si nesieš túto karmu aby si precítila aké to je z druhej strany) chcem ti povedať, že sa môžeš sa nechať vláčiť osudom (karmou) vziať na vedomie "nálož" astro a žiť ďalej takto, alebo nad tým môžeš popremýšľať a dať veci do poriadku.
Ako sa hovorí z toho kola proste vystúpiť.
neznámy
neznámy | 5.6.2015 16:29
-THUMBSUP- -FLOWER-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...