mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Téma z druhej strany

neznámy
neznámy | 4.7.2015 16:03
Je tu už vytvorená diskusia, ktoré znamenia nemusíte. Mali by sme na to ísť opačne a pochváliť sa príjemnými skúsenosťami. Ktoré znamenie máte radi a prečo? Ktoré vám možno chýba ku šťastiu?
neznámy
neznámy | 4.7.2015 16:28
zbožňujem ryby - viem úplne presne! milujem vodnárov!! s váhami mmt tancujem! býci sú na sex, kozorohy ma brzdia, rak ma troška unavuje ale viem prečo, škorpión inšpiruje, baran uzemňuje, lev kultivuje, strelec uvoľňuje, blíženec ukecáva, panna motivuje ...

Tvoj prístup sa mi páči, veľmi :)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 4.7.2015 16:45
Tiež zbožňujem ryby.
Hlavne sushi. :)
neznámy
neznámy | 4.7.2015 17:07
Som s rybou žila 13 rokov - dal mi všetko!! vodnár zo mňa dostal draka (to čo akože som podla číňanov) a vo vodnárovi som sa našla ako nikdy v nikom predtým, to bola skúsenosť na posranie)))) teraz som s váhou (moj ASC) slubuje lásku ........

Kozoroh na mňa čakal 7 rokov a nedočkal sa, byť sa s kozorohami akože panna "znášam" - nudil ma. Gro kámošov mám v blížencoch a škorpiónoch - toto je husté znamenie!! šedá eminencia, erotizujú ma. Leva chápem (otec) barana beriem (neb. mama) strelec je navždy haha a panna ? rovný rovného si hladá no len aby to neskĺzlo do takého porozumenie, že až nuda kokos.
neznámy
neznámy | 4.7.2015 17:22
A cakal na teba osamote? Ja musim povedat, ze okre rakov a vah, ktori sa mi zdaju ze radi ldi sudia a kritizuju, tak s kazdym sa tak nejak dalo fungovat.

Kozorozci mi pridu taki, ze su najskor obycajni ludia s najvacsim mnozstvom obycajnych problemov. Ale panny, skorpioni mi sadnu svojim myslenim. A som rad ak ma niekto aj blizenecke sklony. Ze je ho pocut, vela sa rozprava a neberie to velmi vazne.

Aj levy su fajn, ale strasne nepoucitelni. Ale to asi kazde ohnive znamenie. A lev tym viac ze je pevne znamenie.
neznámy
neznámy | 4.7.2015 17:50
No tak u toho kozoroha bola pointa v tom, že vo veku 44 žil s matkou a - nepracoval. A mne muži čo nemajú plán! neimponujú. Šukal medzitým dáku doktorku (bral ju že vzdelaná atd.) ale vraj vyšumelo (asiže preto že nerobil nič zmysluplné) a čosikdesi ale vždy jak som sa zjavila šlo bokom a totálne všetko! - sral ma s tým. Ja makám od 16 a prišlo mi, že parazituje, mno.......

Lev je moja najkámoška (levice sú troška inakšie jak samci - levy) leva treba chápať, dať mu čo chce (piedestál, zdanie že majú vec pod kontrolou) a potom vrní jak mačka, vracia sa a dáva vela! fakt vela! chce to diplomaciu ...

S váhou zbieram mmt skúsenosť, je to taký romantik a to som ešte nezažila.
Ma zaujal skrze ASC. Podám hlásenie :)-FLOWER-
neznámy
neznámy | 4.7.2015 19:27
To som si aj ja všimla, že ženy Levice sú oveľa prijateľnejšie ako muži, tiež som mala takú priateľku dlhé roky a niekedy som až obdivovala ako sa dokáže obetovať pre deti, rodinu a pritom bola väčšinou vždy dobre naladená. Mala v znamení Leva aj Merkúr. Veľa záleží aj na postavení Merkura, ktorý naznačuje ako osoba myslí, komunikuje.
Mala som aj priateľov zo znamenia Váh a je zaujímavé, že obidvaja mali Merkúr v znamení Škorpiona, tí už myslia trochu inak, ako keby mali Merkur v znamení Panny alebo Váh, kde má priateľ Merkúr?
neznámy
neznámy | 4.7.2015 19:49
-THUMBSUP- S rybkou se znám 28 let, mnohé jsme spolu prožili a stále prožíváme. Připadá mi, jako bych žila s vodním lvem .. vyměníme si názory, až voda kolem vře:D, ale za přiměřeně dlouhou dobu opět "vrníme", kdežto s ohnivým lvem tohle nejde.
Střelci a jejich humor .. jsou prostě stále "klučičí", do vysokého věku.
Vodnáři - záhadní - ale jen kámoši, na jejich "magii lásky" nemám :)
neznámy
neznámy | 4.7.2015 19:57
Tak to je pro me jeste obecnejsi diskuze nez ta predtim. Uplne na kazdem znameni najdu neco co obdivuju a ceho si vazim. Podle me vlastnosti, ktere mi "chybi ke stesti" jsou ty lvi, byci a kozorozi, temi moc neoplyvam, ale ucim se je :-) Koneckoncu ziju se Lvem :D, pracuji s Bykem a Kozorohy obecne obdivuju pro jejich vytrvalost a schopnost dosahnout sveho, pac ambicioznost je neco co mi uplne chybi. Tedy v takovem tom beznem spolecenskem meritku.
Jinak mam rada jeste tu blizeneckou pratelskost a lehkost (pokud me neukecaji k smrti :D) jelikoz mam Lunu v Blizovi na DSC. S Pannama se vetsinou citim taky dobre, pokud nechytnou zachvat kriticnosti. A je fajn kdyz ma nekdo nejake stiri kvality jako ASC, Lunu nebo Slunce, to mi je blizke (ale se slunecnimi Stiry, zvlaste s chlapy vzdycky nevychazim a ne vzdycky mi sedi).
vevuska
vevuska | 5.7.2015 15:22
Ja tým, že som v znamení Váh, tak si rozumiem najviac s blížencami, rybičkami ( môj otec je ryby aj kamoška) a potom aj s levom a na moje prekvapenie si rozumiem aj s pannami, kozorožcami a hlavne s býkmi. S vodnármi neviem či si rozumiem, bo som stretla iba jedného človeka a nemala som šancu ho dlhšie spoznať.
neznámy
neznámy | 5.7.2015 20:33
Pekná téma :) Mňa na druhý pohľad vždy uchvátia blíženci. Najlepší kamaráti a partner sú v tomto znamení, fascinuje ma na nich, že sa s nimi nikdy nenudím :) Iskrenie sa objavuje často s baranmi, ale tým to končí. Dobré skúsenosti mám s rybkami. Mala som šťastie na úžasne jemných a citlivých ľudí v tomto znamení, aj platonické lásky boli výlučne ryby. :)
neznámy
neznámy | 5.7.2015 21:16
Nezbožňujem ryby a sushi som ešte nejedla, ani jesť nebudem :)
Zato mám pár známych v znamení Rýb, sú to veľmi tolerantné, vnímavé, citlivé, dobrosrdečné až anjelské bytosti s pomerne veľkou trpezlivosťou...je jedno, či ženy alebo muži :) To je moja skúsenosť.
neznámy
neznámy | 5.7.2015 21:30
Najradšej mám Baranov, Blížencov, Panny, Váhy, Strelcov a Vodnárov.. a pokiaľ sa nejedná o slnko, cítim pozitívne aj keď má niekto Merkúr v týchto znameniach (alebo tiež Lunu).
Mám rada otvorené, usmievavé, priateľské typy ľudí so zmyslom pre humor, so schopnosťou obojsmerne komunikovať, trošku nad vecou, čo sa neberú priveľmi vážne, s intelektuálnymi záujmami a otvorenou mysľou.
neznámy
neznámy | 6.7.2015 20:18
podla nazvu som si myslela, ze to je tema o duchoch:D

sice sa to uz opakovalo velakrat, no tradicne najlepsie som si vzdy rozumela s vodnarmi, pannami, rybami, resp. principmi

na vodnaroch mam rada ich sposob myslenia, otvorenost roznym divotvornostiam tohto sveta, obzory rozsirujuce postrehy a nadhlad, uran "znasam" dobre, vzdy som ho vnimala ako velmi podnecujuci aj v tazkych aspektoch na moje planety ci uz od ludi alebo tranzitne

na pannach mi je blizke ich citenie, analyticky pristup k situaciam a ustipacny humor, casto sa pri nich citim....da sa povedat "ako doma"

no a na rybach mam rada ich schopnost splynut so zivotom, byt zivotom, neviem to spravne pomenovat, pokial ich neptun neutopi, je to vlastne pomyselny top vnimavosti, schopnost vidiet velky obraz a jednoducha synteza drobnych dielov bez akejkolvek snahy o cokolvek....trosku ako z bukowskeho "jedna pre staru krivozubu"
lak
lak | 7.7.2015 00:27
preco ta rak unavuje?
neznámy
neznámy » lak | 7.7.2015 00:33
Rak niekedy dosť unavuje:D Som expert na rakov.;)
neznámy
neznámy » lak | 7.7.2015 07:08
Rak je prítulný a starostlivý ale tiež ohromný príval citov a ja sa v tom potom strácam a nastúpia moje obrany, rak sa hodne púta (nemože za to však je pre rodinu a to je aj pekné, on jak sa raz zakusne tak čo má rád zaboha nepustí) zažila som to ale v tak extrémnej podobe až som zdrhla a proťajšku tým zlomila srdce!

So ženami račicami som oukej veľmi sa mi páči ich uvažovanie, sú milé a majú prima zmysel pre humor, ich citovosť je zrejmá no na rozdiel od mužov mi od žien "nehrozí" tá spútanosť :)

Mmch rak je i moj brat, ale on má asi na planétkach čosi zásadné poškodené, pretože tak prapodivnú povahu ako má moj brat nepoznám a jak je vedľa diskusia o vernosti tak on teda verný nie je! má dokonca nemanželské dieťa, čo je u rakov vzhľadom na ich puto k rodine absurdné.
neznámy
neznámy | 7.7.2015 09:10
Čauko, neviem kde má Merkúr (nepoznám čas a miesto narodenia a pýtať sa ho na to je také no .. ) ale vypozorovala som, že status "sám" znáša ťažšie prakticky si nedokáže predstaviť, že by zostal žiť sám, čím nemyslím nejaký servis (varenie, pranie atd.) ale citovú blízkosť, mno uvidíme ...

inak asi pôsobím, že ktoviekoľko mužov som testovala haha ale nie je to tak, by som chcela partnera pre život a v kontakte s proťajškami idem preto hlbšie proste pretože chcem vypátrať o sebe viac právd! proste aby som už bola s niekym, s kým je mi definitívne fajn a netreba na tom tak (začas až úporne) makať.

:)
neznámy
neznámy | 7.7.2015 09:13
Vodný lev ... tak toto je zázračné -FLOWER-

(vodnárovú mágiu som odhalila a tým pádom tá mágia prestala účinkovať)
:) ako kámoši sú SUPER!
lak
lak | 7.7.2015 11:08
:) a cim, ak smiem? :D
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...