mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Astrológia a horoskopy - 

Synastrie mezi rodičem a dítětem

neznámy
neznámy | 5.1.2016 00:34
no predsa ty... TY ich štveš;)
neznámy
neznámy | 5.1.2016 00:41
No fasa, nestihla som to....vysvetlenie v poste:)...viem ze ja ich stvem...mam to co oni nie...ale chcela som to trochu astrologicky vysvetlit, ze co by som s tym mojim kvadratom mohla urobit aby tomu tak nebolo...

Pokladam tu istu otazku . ale skusenejsiemu, ok?:)
neznámy
neznámy | 5.1.2016 00:41
Mozem prosim otazku?
Zaujala ma vasa diskusia s MinaK...ohladom Luny v Skorpionovi poskodenej kvadraturou Marsu...mam to aj ja..... Luna v tretom dome je v konjunkcii s Jupiterom cele v Skorpionovi....Mars je v siestom dome vo Vodnarovi.

Moja Luna je podla toho tvojho popisu potom dorastajuca a pod obzorom?...je kusok od IC...narodila som sa rano...cize je denna...nieje tak silna, aj ked je v pade?....je to ta lepsia varianta, ci horsia?

Ja kam dojdem, hlavne na pracovisko...zmenila som teraz v priebehu roka dve...tak ja tam doslova tie zeny s prepacenim nasieram....ja uz nechcem ani nikomu nic hovorit...mna nezaujimaju klebety....problem je, ze ja sa nestaram do nikoho....no do mna snad kazdy....ja to na podaktorych zenach vidim, ze su vytocene, len ma zazru a to nemusim ani nic povedat....co ich stve?...-WINKIE-
neznámy
neznámy | 5.1.2016 00:58
Potvrdzujem, že aspekt luna-pluto môže v synastrii medzi matkou a dieťaťom spôsobovať telepatiu, resp. čítanie myšlienok. Dcéra má na mojom midpointe luna-slnko stélium, tvorí ho luna + ďalšie štyri planéty, ktoré je v opozícii na moje pluto (a urán).
V hre je aj súlad osí ASC-DSC, MC-IC a tesná konjunkcia moja luna- jej venuša. Tiež sextily oboch mojich svetiel na jej stélium.

Všímam si posledné týždne, čo je doma na prázdninách, že si čítame myšlienky, dopĺňame si v rozhovore slová a mená, na ktoré si tá druhá nevie spomenúť. Dokonca mám pocit, že osobne poznám jej kamarátov, o ktorých mi hovorí a ktorých som dovtedy videla len na fotografii. Keď mi ich potom privedie domov, akoby to pre mňa nebolo prvé stretnutie.
Deje sa to aj naopak, niekedy jej o niekom hovorím, a hovorím neutrálne alebo pozitívne.... Dcéra mi povie, že na tom človeku jej niečo nesedí. Prečíta môj zlý pocit, ktorý som potlačila.... a aj sa ten pocit zvykne potvrdiť, tá osoba sa neskôr prejaví inak, ako sa zdala.

Tento súlad s dcérou zažívam prvýkrát po rokoch. Bude mať dvadsať a búrlivo sa oddeľovala. Vedela, že treba. Oddeliť sa od matkinho pluta. Alebo, v prípade opozície, nájsť rovnováhu. -PUH-
neznámy
neznámy | 5.1.2016 00:59
Sorry, to bol žart.:D
neznámy
neznámy | 5.1.2016 01:05
V pohode:)... pochopila som , ze to bola prvaoplanova reakcia, ale ta je vraj najuprimnejsia...no ty si muz.... nepochopis pochody v zenskych hlavach...jaaaj zenska zavist je to iste ako krutost deti veru...marne patram po tom,kde sa to v oboch berie :)
neznámy
neznámy | 5.1.2016 01:09
Som žena ako ty.:)
A poznám to, všetky to poznáme... A kašlem na to zvysoka.-SHINY-
neznámy
neznámy | 5.1.2016 01:13
-LOL-...kriste...preco tu mate nicky beal...boen a pod....sak kdo si to ma vsetko vsimat?:D

....no pekny trapas-PUH-...
neznámy
neznámy | 5.1.2016 01:15
aj ja som si to dnes všimla:D v pohode-FLOWER--BYE-
neznámy
neznámy | 5.1.2016 01:23
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 5.1.2016 06:44
Myslím,že vždy má postavení ve znamení přednost před aspektací,
Negativní vlastnosti Luny - nepříznivé změny,nestálé poměry,spory,
se určitě projeví.Ty aspekty to budou mírnit,já bych je cítil jako
potřebu blízkosti lidí,ovšem nevím o čem mluví celý horoskop.
neznámy
neznámy | 5.1.2016 12:25
Díky! Ano, rozumím, nelze vytáhnout a posuzovat jen dílčí aspekty...
lak
lak | 5.1.2016 12:33
-LOL- pozeram, ze ci mi usla Dankina operacia pohlavia -LOL- a tiez si spominam na b.... co bolo hermafroditne -LOL- ale to Danke nehrozi-FLOWER-
neznámy
neznámy | 5.1.2016 12:33
Tak to mě těší :-) Takže nějaká sebereflexe?

Kdybyste měla zájem, tak se s námi podělte, jaké synastrické aspekty máte a jak je vy sama, popř. i Vaše maminka, vnímáte/prožíváte? :)
neznámy
neznámy | 5.1.2016 12:43
Boen, moc se omlouvám, ale nevím jestli jsem Váš příspěvěk dobře pochopil, jsem v tomto opravdu úplný začátečník, vy máte s dcerou Lunu v opozici na Pluto?
neznámy
neznámy | 5.1.2016 15:38
Áno, dobre si ma pochopil.:) Pre každého je ťažké predstqviť si to bez kolečka.

Mám pluto (a urán) v panne, 22.st.. Dcéra má lunu oproti v rybách, na 19.st. (a dalšie štyri planéty, slnko, merkúr, saturn, mars.)
Ona má ten aspekt v podstate aj s mužom, ale menej tesný a opozícia jej nezasahuje všetky planéty. Mala by ho so všetkými rodičmi, narodenými v tých rokoch ako my. Takže ide dosť o generačný aspekt.
S mužom majú luny v tesnej konjunkcii. Svetlá, jupitery, venuše, osi, má s nami v harmonických aspektoch.

Takže tá jej vzbura, ktorí trvala cca od 13.a ž do 19.rokov bola nielen o citovom vyvažovaní (luna), ale aj o egu (slnko), o osobnosti, ktorá sa potrebovala prejaviť s celou intenzitou toho silného a náročného stélia. Tam padali vety typu: A ja si budem robiť, čo ja chcem! A bude po mojom! Obmedzuješ ma! Nenávidím ťa! alebo Ty ma neľúbiš! Si manipulátorka! (pluto-PUH- ) Si človek, ktorý mi najviac v živote ublížil! (...V sporoch najčastejšie išlo len o banálne záležitosti spolužitia, chcela som od nej napr., aby si upratala izbu a nenechávala po sebe bordel v kuchyni.)
Posledná fáza odporu sa niesla v silnom oidipovskom duchu, snažila sa ma "zosadiť z trónu" ... Ale to už som u bola viac nad vecou, tak sme to nejako hádam zvládli...-NOSMILE-

Vzhľadom na to že to bolo prvé a veľmi milované dieťa, dosť zle som to znášala. Muž mi dokonca minule povedal, že v istom období voči nej citovo ochladol, čo ma veľmi zamrzelo. Hlavne ma mrzí, že sme pri riešení situácií robili sme veľa výchovných chýb. Dnes by som už mnohé inak robila.... Myslím, že deti sú často naši veľkí učitelia.:)
neznámy
neznámy » lak | 5.1.2016 23:26
:)písala som to v noci a pomylila si nicky...proste mi uz tie pismenka skakali boen...beal...-ROLL-krizili sa mi oci...-LOL-...no co už...
neznámy
neznámy | 5.1.2016 23:43
Někdy je to super, ale někdy je to velmi "nebezpečné" :D :D :D Tak bacha na myšlenky ;-)
neznámy
neznámy | 6.1.2016 02:24
Velice přínosný příspěvek! Díky za něj. -FLOWER-
Moje žena říká, že rodičovská role je tou nejtěžší...
neznámy
neznámy | 7.1.2016 08:26
a veruže má pravdu,,,,,:)
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...