mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Svetlá v konjunkcii s Immum Coeli v 4. dome

neznámy
neznámy | 24.4.2014 07:03
Zdravím -PUH-

Vedel by mi niekto niečo viac povedať o tom, ako by sa mohlo prejaviť v živote toto postavenie Slnka a Mesiaca v radixe u žien alebo u mužov?
neznámy
neznámy | 24.4.2014 09:56
Ahoj, já mám na IC Lunu a moje kamarádka rovněž a také můj syn:D. (Někdy tvrdím, že jsme v minulém životě my tři byli asi rodina-LOL-)
Pro obě z nás je rodina prioritou, domov je útočiště, zázemí, "můj domov - můj hrad"...
Potřebujeme vyrovnané rodinné prostředí, harmonii, klid, lásku a na oplátku tvoříme Domov s velkým D. Také se obě vyžíváme ve vaření, prý jsme obě výborné kuchařky a pekařky, už mi spoustu lidí tímto vzdalo pochvalu a kamarádce taky - ta navíc začala péct různé nádherně zdobené dorty.
U mého syna se to nejspíše projevilo tak, že hledá dívky, které jsou rodinně zaměřené, jeho přítelkyně je Račice...:)
Jinak ta moje Luna je v Blížencích a to se prý také někdy projeví tak, že člověk se často v životě stěhuje, nebo má dva domovy. To mohu opravdu potvrdit, jedno období jsme skutečně měli dva domovy a nyní bydlím již na sedmém místě a doufám, že je to poslední místo;):D ( i když nikdy se nemá říkat nikdy, že....):D
neznámy
neznámy | 24.4.2014 16:02
Ďakujem za postreh. To, čo si spomenula za to časté sťahovanie alebo dva domovy, tak to mi tiež sedí. Ináč čo som si ja všimla, a to minimálne v jedenástich prípadoch bolo, že väčšinou muži v znamení Blížencov, alebo keď je ich Mesiac v Blížencoch, majú sklon si vytvoriť rodinu, v ktorej zotrvávajú (aj napriek nespokojnosti), ale popri tom sú schopní si nájsť aj inú ženu, s ktorou si vytvoria tiež ako keby nový domov. A nehovoriac o tom, keď majú aj Venušu v znamení Blížencov :). Ale to som už odbočila od témy.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...