mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Spoločenské horoskopy

Antonidas
Antonidas | 18.4.2014 14:37
Ako sa presne vypočítava horoskop pre krajiny? Nakoľko sa mení spoločenská situácia dosť často.
Čo spraví so spoločenskou klímou Pluto v Kozorožcovi ,Neptún v Rybách , Urán v Baranovi.
Nebolo by od veci kuknúť na aspekty EÚ, Ukrajiny a Ruska , a USA hlavne január - marec 2015.
Má tu niekto dáta, aké sa dávajú pre výpočet aspektov štátov.
martinbd
martinbd » Antonidas | 18.4.2014 16:09
Horoskop pre štát je okamih jeho vzniku, podpis nejakej zmluvy alebo tak, pokiaľ viem.
Horoskopy jednotlivých krajín sa dajú dohľadať na nete v databázach horoskopov, ale môže sa stať že pre jednu krajinu nájdeš viacero verzií, záleží od toho, ktorú udalosť berú za vznik štátu.
Napríklad facebook vznikol, keď bol Neptún vo Vodnárovi a Urán v Rybách. Teda sociálnosť od Vodnára a virtuálnosť od Neptúna.
Momentálne je na oblohe Pluto kvadratúra Urán, už dosť dlho, myslím že to spájajú s africkou jarou, udalosťami na Ukrajine, Fukušimou a podobne. Urán v Baranovi je vlastne vojenský prevrat.
Závisí asi aj od toho, kam to ktorému štátu padne a podľa toho sa môžu udiať nejaké udalosti.
neznámy
neznámy » Antonidas | 18.4.2014 20:34
akurat vcera som chcel hodit na forum temu: "velky kriz v kardinalnych znameniach" v spojitosti s terajsou situaciou. je zaujimave, ze je na oblohe velmi presny kriz medzi Plutom - Uranom - Jupiterom a retrogradnym Marsom. a vo svete sa nam crta nova studena vojna, zmena zauzivaneho poriadku. ked tam je zakomponovany mars, tak vzdy je nebezpecnstvo nejakeho impulzivneho cinu, agresie, nasilia...sam som zvedavy, ze ako sa tato patova sitaucia vyvinie. na buduci tyzden bude tento kriz na chlp presny a teda aj najintenzivnejsi. je zaujimave, ze k urcitej dohode, dokonca k prekvapivej medzi opozicnymi stranami doslo prave vcera, ked bol na nebesiach presny trigon venuse s jupiterom. sam som zvedavy, ze ako sa ta dohoda bude zavadzat do praxe. a tiez som zvedavy, ci nastane nejaky obrat, ked v druhej polovici maja prestane byt mars retrogradny...to moze "odblokovat" vahavost zucastnenych stran. kazdopadne je zaujimave, ze tento kriz priblizne vyrazne zasahuje do horoskopov USA, Ukrajiny, Putina...podla mna Putin si tymto dobrodruzstvom vykope politicky hrob, ked sa divam na tranzity, ktore ho cakaju v nasledujucich rokoch. Na EU skor posobi SAturn ako tento kriz a aj je to na jej spravani vidiet.
je zaujimave, ze cesky astrolog milan spurek zmapoval historicke udalosti podla tvaru horoskopu, konkretne podla typu VEDRA v najblizsich dejinach a aj do buducnosti a zistil, ze ked svetovym trhom sa financne darilo, tak bolo na oblohe Jupiterske vedro a ak bol vo financnej krize (napr. pred druhou svetovou vojnou, ci teraz pri financnej krize), tak bolo na oblohe saturske vedro. momentalne je a aj budu s prestavkami do roku 2015 sa ukazovat jupiterske vedra, coho sme aj svedkami v ekonomickej oblasti...na druhu stranu konstelacia kvadratu pluta s uranom bude tiez trvat do roku 2015, takze som zvedavy, ci nezatieni tento pozitivny trend, ktory jupiterom bol rozbehnuty...-PUH-
a horoskop krajina sa vypocitava pri jej vyhlaseni alebo vzniku a nie je vynimkou (ale skor pravidlom), ze kazda krajina ma viac radixov....napriklad slovensko minimalne styri:) platia v podstate vsetky, len jeden moze byt viac viazany na minulost (napr. horoskop prveho slovenskeho statu), dalsi na pritomnost a sucasne pomery...mundanna astrologia je velmi zlozita, preto je dost problematicke v nej presne prognozovat, kedze je "v hre" viac horoskopov a inych premennych...-PUH-
Antonidas
Antonidas | 18.4.2014 22:32
Mal si na mysli toto:
http://www.cez-okno.net/clanok/pripravte-sa-na-sudny-den-varuje-ruska-sprava-cast-prva
Neviem, nepovedal by som,že Putinov politický hrob. Putin má na strane BRICS , a hrá tak ako západ . Podľa mňa má esá v rukáve práv on, hlavne nerastné bohatstvo a pripravenosť armády.Jemu stačí predávať energetické suroviny za zlato,a západ USA a EU padne. Osobne predpokladám nejaký vážnejší konflikt. Hviezdne postavenie je dôležité,ale rozhodujúci vplyv budú mať i tak ľudia pri moci. Aj dobré postavenie planét sa dá vynulovať ľudským konaním - slobodnou vôľou, nech je úmysel akýkoľvek. Aj Bush spomínal v prejavoch Nový svetový poriadok,ak dobre čítam a pozerám...a akýkoľvek konflikt tomu napomôže. Podľa mňa padnutie dolára - riešenie dlhového stropu v Amerike má byť začiatkom budúceho roku. Preto ten môj veľký záujem o USA a jeho radix na začiatok roku 2015. USA musí jednoznačne konať, akokoľvek.
neznámy
neznámy » Antonidas | 19.4.2014 20:51
mal som na mysli presne tu konstelaciu, co sa spomina v clanku...len bez tych konspiracnych teorii:)
kazdopadne USA aj Putinovi idu nadchadzajuce mesiace zaujimave konstelacie, tak sa uvidime ako sa to prejavi vo svete-PUH-
Antonidas
Antonidas | 20.4.2014 10:58
Konspiracna teoria je neoficialna teoria. Preto musíš zapájať aj intuíciu a zverejnené informácie. Mnoho vecí je prezentovaných inak ako v skutočnosti sú pokiaľ to svedčí systému, sú oku väčšine populácie neviditeľné. Prípadná studená vojna je iba status quo a nesvedčí nikomu.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...