mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Spln v znamení Býka a zvyšné aktuálne aspekty

Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 6.11.2014 22:30
Všetci Býci sem !!! Poniektorí budete o polnoci spať, iní pracovať, každopádne ma zaujíma, čo aktuálne riešite :) Uzatvárate nejakú kapitolu v osobnom živote a začínate odznova?
A čo ostatné planéty, ktoré sa dotýkajú práve Býkov, alebo oblasti, ktorej sa dotýka toto znamenie? Ako to vyzerá v oblastiach, ktoré všeobecne pre Býkov znamenajú dom Filozofie (znamenie Kozoroha), partnerstva (znamenie Škorpióna), dome peňazí iných či sexu (znamenie Strelca).
Viem, sú to také všeobecnosti, a všetko je to o radixe, ale chcela by som vedieť, či sa tu nájdu Býci a Býčice, ktoré predsa len prežívajú niečo mimoriadne v rámci splnu, ale aj v rámci ostatných tranzitov, ktoré vplývajú krátko- alebo dlhodobo na naše životy....
Je to taký klasický horoskop mesiaca, ale zaujímalo by ma, koľkí z vás riešia niečo zásadné, a koľkých sa to takmer nedotkne, hoci zdieľame rovnaké slnečné znamenie :)
Vopred ďakujem aj za jediný príspevok, ale tak snáď sa rozvinie aj diskusia :)
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 8.11.2014 21:36
prepáč, ale nemáš tie domy posunuté o jedno miesto? :D Ak sa nemýlim, peniaze iných a sex je škorpión, teda 8čka, partnerstvo je tesne pred ním, filozófia je ešte strelec a až kariera je kozorožec.
milan08
milan08 » Žabkažabulienka | 9.11.2014 11:38
planety nas zivot neriadia! iba ukazuju ako sa moze vyvijat,vsetko zalezi od naseho postoja/
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 9.11.2014 19:07
Nie nemám, ja narážam na všeobecné zaradenie. Napríklad, ak si prečítam predpovede pre Býkov na november, tak ak sa nezameriame na úplne najindividuálnejšie horoskopy, ale na všeobecné, tak pokiaľ viem, pre Býka je 1. dom Býk, 2. dom Blíženec a tak ďalej... 7. dom škorpión... Dúfam, že sa rozumieme, ako som myslela tieto veci... Ja som si napríklad prečítala zaujímavú novembrovú predpoveď, že Býci riešia ťažkosti vo vzťahoch (Saturn v škorpióne), zahraničné cesty, vyššie vzdelanie, filozofia (dlhodobo Pluto v Kozorohu) a tak podobne... Že pre každé znamenie je vo všeobecnosti iné poradie oblastí života, a iné v natívoch... Teda že ak ja som Býk a tranzituje mi Saturn 4. domom momentálne škorpiónom, tak by som mala riešiť okrem vzťahov doma aj partnerské, lebo ako pre býka je škorpión oblasť 7. domu... Možno som mimo, ale mám to takto odsledované, píše sa to.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » milan08 | 9.11.2014 19:07
Ja to viem, ale pýtala som sa na niečo iné :)
Gitus
Gitus » Žabkažabulienka | 9.11.2014 19:35
moja kamoska bycica(krava:) naozaj odcestovala do zahranicia ,a priznala sa mi ze vo svojom velmi stastnom vztahu momentalne preziva blbe obdobie..same hadky a nedorozumenia.-NOSMILE-
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 14.11.2014 12:02
ahaa

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...