mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

spätná progresia a "solar arc "

neznámy
neznámy | 17.7.2012 08:24
Dobry den

Chcem sa opytat, ci ma niekto z vas VLASTNE skusenosti s predikcnymi metodami:

1. spätna sekundarna direkcia - cize prvy rok zivota = 1 den pred datumom narodenia.

2. "solar arc" metoda

O spätnej sekundarnej direkcii sa na zahranicnych weboch tvrdi, ze je to sice nelogicke, ale vraj metoda funguje a udalosti, na ktore ukazuje sa potom naozaj splnia, narozdiel napr od priamej direkcii, ktora hovori iba o nasom vnutornom rozpolozeni v tom roku zivota, co samozrejme moze vyusit do urcitych udalosti, ktore nas postihnu, ale nemusi.
Aky mate na to nazor z VLASTNEJ SKUSENOSTI, nie z teoretickej roviny.
A domy sa vypocitavaju na zaklade miesta narodenia, alebo miesta, kde sa nenarodene dieta nachadzalo v tom case, ktoreho rok nas zaujima?

A co metoda slnecneho obluka, kde sa porovnavaju planety s radixom?

Vdaka
ballin
ballin | 17.7.2012 21:10
moj mars sa otoci tento rok... to je moja skusenost zatial :D ale viem ze merkur je dost efektivny v zmene pohybu
neznámy
neznámy | 18.7.2012 17:34
viem, ze v minulosti som s jednym ockom po tychto technikach poskuloval a napriklad v mojom horoskope spatne direkcie urcite nic nehovoria o tom, ze ake udalosti sa mi v zivote stali. v mojom pripade viac sedia klasicke direkcie.
a osobne si myslim, ze tieto techniky su preto okrajove, pretoze aj menej astrologov presvedcili o ich ucinnosti...solar, tranzity a klasicke direkcie, tie sa osvedcili asi najviac a preto aj najvacsej popularite sa tesia...
a navyse, ak maju spatne sekundarne direkcie hovorit o tom, co sa mi stane, tak je to pre mna dost pofiderne, kedze ja na presne nalinajkovany osud v astrologii neverim...ano, su dane horoskopom urcite moznosti a mantinely, ale urcite nie je presne, nemenne udalosti...-PUH-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...