mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Solární horoskop - kdy určitě signalizuje změnu

neznámy
neznámy | 7.2.2015 12:20
Mám takovou zkušenost se solary,že v roce,kdy Luna plus osobní planety
jsou na stejných místech jako jejich polohy v radixu a současně sol.Asc.
se kryje nebo je poblíž radix.Asc. jde zaručeně o rok velké změny.
Slovy popsáno,jakoby se člověk narodil do nových jiných poměrů,okolí,
ale tento přerod je velmi přirozený,tak jsem to zažil.


Dalším signálem změny v roce,kdy v solaru je úplněk v rohových domech,
to se zaručeně, změna projeví i ve hmotě.
Pokud je úplněk solaru v padajících domech,pak je tam změna hlavně v myšlení,
postojích,ale není to v tom roce jako něco velkého,jako významné to vidím
až s odstupem let.

Jaká konstelace v solaru,jeho vztahu k radixu je podle Vašeho bádání
signálem změny v životě? Dík.
neznámy
neznámy | 7.2.2015 14:13
Musím potvrdit, že rok kdy mi padl solární asc stejně jako nativní byl opravdu hodně zlomový.
Byly to ale i roky kdy se ty osy jinak propojily. Například naopak as na desc.
Nebo roky kdy mi padl asc na mc- ty ještě víc, protože mi vychází pak solar asc ve štíru a slunce se nachází v 8.domě, takže podporuje transformaci. Tam se jednalo hlavně o tu vnitřní změnu.
No a pak ještě roky kdy jsem měla shluk planet na některé z nativních os. Ty se týkaly zase jednotlivých témat. Například na desc vztahy.
neznámy
neznámy | 7.2.2015 18:41
A čo tak solárny horoskop, v kt. sa nachádza veľký kardinálny kríž a z neho 2 planéty sú na hlavných osiach solárneho horoskopu? Nie je to môj solár, ale jedného môjho dobrého priateľa, kt. mu teraz stále platí... On je momentálne v dosť ťažkej životnej situácii, kt. trvá u neho už vyše 2 rokov a tento rok, by sa to možno konečne mohlo prelomiť u neho, nakoľko za tie 2 roky nech robil, čo robil, nedarilo sa mu svoj osud zvrátiť a vyslobodiť sa.

Ascendent má v Strelcovi avšak v 12. dome natívneho horoskopu, Slnko v Býkovi v 4. dome solári (v natíve je tiež Slnko vo 4. dome), Mesiac v 3. dome v konjunkcii s Venušou.
Veľký kardinálny kríž tvoria planéty Pluto (2. dom v solári), Urán (priamo na solárnom IC), Jupiter (7. dom v solári) a Mars (priamo na solárnom MC). Všetko kvadratúry a opozície s 0° orbisom.

Je toto podľa teba dosť významný solárny horoskop, preto aby nastala nejaká zmena v živote? Dosť by ma zaujímal Tvoj názor, ďakujem.
vandalka
vandalka | 7.2.2015 19:00
Mne prave tento rok (cize od 11.1.2015) v solari pada os asc-desc takmer presne na radixovu os - je posunuta o 4st dopredu, asc stale vo vahach tak ako v radixe. Venusu a Merkur mam v radixe v konj, tak isto ako v solare a tato konj je 1st od tej radixovej.
Takze o rok dam vediet, ake zlomy nastali v mojom zivote -FLOWER-
neznámy
neznámy » vandalka | 7.2.2015 19:21
Tak to Ti môžem s istotou povedať, že tento rok budeš mať veľmi významný, priam neuveriteľne zmeny sa chystajú v Tvojom živote. :) A ešte tá ročná vibrácia 11 bude celkom určite tiež pre Teba dosť zaujímavá. No som zvedavá, takže o rok sa určite ozvi...
neznámy
neznámy | 7.2.2015 19:41
s tymto suhlasim... a ja by som doplnil, ze nie len spln v rohovych domoch signalizuje velke zmeny, ale aj Novolunie...a povedal by som aj kvadraty v solare je dost citit, ak je k tomu pridruzena este nejaka vyznamna konstelacia...
ked som mal pred 5 rokmi spln na ose IC/MC, tak sa mi totalne zmenil zivot...uplna zmena postojov a zivotneho stylu...
tiez ked som mal kvader slnka a luny z 3. do 6.domu plus ascendent solaru niekolko stupnov od ascendentu radixu a sucasne v presnom kvadrate na pluto radixu, sextil na saturn radixu a trigon na uran radixu, tak tiez to bol velmi vyznamy rok, ktory si zapamatam do konca zivota-PUH-
neznámy
neznámy | 7.2.2015 19:48
Kríž mám teraz v soláre aj ja a chystám sa do zahraničia....významný rok bol ešte keď sa mi mesiac vrátil na pozíciu ako v natíve a aj saturn,ostatné roky som tak prelomove nevnímala
Durgadevi
Durgadevi | 16.2.2015 19:50
Ja budu mít od narozenin 2016 solár s ascendentem v RYBÁCH, velký kříž v proměnlivých znameních, Merkur nebude mít jediný dobrý aspekt. Ale zároveň v direkcích budu mít Merkur pořád dobře aspektovaný. Přitom jsem měla dojem, že solár od roku 2015 mám náročný, když je T-kvadrát s ohniskovou planetou Pluto v 4.domě. Ale nic se neděje. :D chvalabohu.
Durgadevi
Durgadevi | 16.2.2015 19:58
Ja budu mít přesně tuto pozici od narozenin v r. 2015. Přitom Venuše konjunkce Jupiter ve Lvu, solární Luna taky ve Lvu, trochu dále, Saturn prochází prvním domem, tak jsem zvědavá. Naplánovala jsem kurzy Human Design, Rave ABC bude v druhém pololetí, již se těším. -LOL-
neznámy
neznámy | 16.2.2015 20:20
U mě to bylo třeba Slunce v opozici na Pluto - hodně přelomový rok a současně Uran v konj. s DC, někoho jsem potkala, od toho se taky hlavně odvíjely ty změny.

Tento rok mám Slunce kvadrát Luna v soláru, mám i v radixu, nevím, co to znamená, ale rok je to poměrně vysilující.
neznámy
neznámy | 12.5.2015 12:39
Niekde som čítala, že aj planéty vo 8. dome solárneho Ascendentu signalizujú zmenu, ale skôr nejakú, kt. nebude prebiehať navonok al. pod povrchom. Zaujímalo by ma, či aj solárny Ascendent vo 8. dome radixu je signifikátorom nejakej zmeny v živote? Prípadne solárny Mesiac vo 8. dome. A tiež, či sa berie do úvahy aj postavenie vládcu 8. natívneho dome a jeho vplyv na daný rok?
neznámy
neznámy | 12.5.2015 17:07
Moj novy solar zacne uz buduci pondelok a budem mat Nov na solarnom ascendente, na stupen presny, osy AC-DC obratene voci radixovym.

Tuto konstelaciu - solarny Nov som mala pred 19 rokmi, vtedy som zila v zahranici a Nov som mala v 9. solarnom dome. Ale na ziadne velke zmeny sa inak nepamatam.
Dogi
Dogi | 12.5.2015 21:46
Ahoj. Posledný rok s veľkou zmenou som mala posledné dva roky. Umrela mi mama (aj sme spolu pracovali) a zároveň som si založila novú rodinu, narodila sa mi dcéra a odišla som na materskú a aj stratila starú prácu, resp možnosť vrátiť sa do nej.
Rok 2013. Hlavné osy nie sú presne na pôvodných miestach, ale sú umiestnené v domoch nad nimi (cca 15 st.), IC na bode šťastia, Saturn na Uráne v 4.dome, solárny Dsc v konj so solárnym Plutom, solárne MC v konj so solárnym Chirónom, Luna na natálnom MC v trigóne na Lunu a Saturn, Slnko v 12.dome. Pár planét v 12.dome Rak v trigóne na Urán v 4.dome.
Rok 2014. Solárne MC presne na Slnku, Lunu na natálnom postavení, solárny Asc na bode šťastia, Mars na natálnom Plute v širšej konjunkcii s natálnym IC v 4.dome., Jupiter cca 6st nad natálnym Asc v Rakovi a Merkúr pár st od natálneho midpointu Slnko/Luna v Rakovi. Solárny Dsc v konj so solárnym Chirónom. Solárny midpoint Slnko/Luna na natálnom postavení a Asc/Mc na natálnom Asc.
A rok 2016 bude zrejme opäť veľká zmena podľa toho čo tam vidím...:-/
neznámy
neznámy | 22.5.2015 20:44
V pondelok mi začal nový solár a keď som sa do neho zahľadela, tak som zbadala toto:
- konjunkcia solárneho a natálneho ASC, solárny padá do 1.domu
- Severný uzol konjunkcia solárny ASC v 1. dome
- koncom novembra ma čaká návrat Saturna
- Slnko v 8. dome (vraj symbolizuje zmenu)
- Mesiac v 9. dome 5 stupňov od Slnka (takže NOV, ale nie v rohovom dome, takže sa asi neráta :) )

Takže v tomto roku aj mňa čaká zmena, ale neviem presne aká. O rok sa ozvem.
neznámy
neznámy | 23.5.2015 19:35
ale rata... to ze je Nov v padajucom dome neznamena, ze nebude posobit... hlavne ked je do takych 15° od hlavnej osy... pamatna je moj solar, kde slnko bolo v 3. a luna v 6.dome vo vzajomnom kvadrate...a ten kvadrat presakoval celym solarnym horoskopom... hlavne aspekty medzi slnkom a lunou, tak tie citit silno aj v padajucich domoch... a tiez mozno by som charakterizoval rozdiel medzi planetami v padajucich a rohovych domoch, ze tie v padajucich su viac v defenzive...
neznámy
neznámy | 24.5.2015 12:18
No kiežby sa ten nov nerátal. Hádam to prežijem. Neviem si však vysvetliť, ako si myslel, že planéty v padajúcich domoch sú viac v defenzíve... Akože nemajú až takú "silu"?
neznámy
neznámy | 24.5.2015 13:21
slabsie ako sa to vezme...skor take menej sa prejavuju navonok, ale samozrejme citit ich mozes silno... mozno by som to porovnal tak, ze hlavne domy, to je taky boxersky ring v nejakej hale plnej reflektorov... proste si na ociach... a padajuce domy, tak to je nejaka treningova telocvicna, kde ta skoro nikto nevidi...
niekde som cital, ze planety v rohoch dokazu narobit vela zla alebo vela dobra...u padajucich to tak nie je...ale pod toto by som sa nepodpisal...mne aj aspekty v padajucich domoch dokazali poriadne zavarit, ale to sa jednalo o aspekty na slnko ci lunu...-PUH- ostatne planety nemusia byt v tych padajucich domoch take vyrazne...
neznámy
neznámy | 24.5.2015 13:34
kamoška, ktorá sa narodila o pár hodín skôr, bude mať tento nov v 10. dome, takže budem vedieť porovnať rozdiely. Každopádne stále riešime v podstate rovnaké veci, len s tým rozdielom, že u nej je to vždy extrémnejšie. Ja som to dávala za vinu jej asc. v levovi. Môj je predsa len vo váhach a tie sú pokojnejšie.
neznámy
neznámy | 14.10.2015 20:21
Podávam spätnú väzbu... Po piatich mesiacoch sa u mňa prejavila obrovská vnútorná zmena, o ktorej by som nepredpokladala, že sa niekedy dostaví. Navonok sa nič nezmenilo, len ja som sa zmenila, a to dosť. :)-BIGEYE-
neznámy
neznámy | 17.10.2015 13:05
ja mám život ako na húsenkovej dráhe, vždy v iných oblastiach pády a výšiny, radikálne zmeny, len nerozumiem astrológii, aby som si to vedela aj z hľadiska toho posúdiť
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...