mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Solár - Slnko opozícia Mesiac

neznámy
neznámy | 15.9.2014 10:33
Neviem ako si kto sledujete svoj solárny horoskop a či si ho vôbec sledujete, ale ak áno zaujímal by ma tento aspekt, kt. je dosť významný, ak sa vyskytne v solárnom horoskope. Značí akúsi emocionálnu krízu, prerod, osvietenie, ale tiež som sa dočítala, že zdravotné problémy, najmä ak sa Mesiac ešte nachádza v 6. dome v solári. Ak ste ho niekto zaznamenali vo svojom solárnom horoskope budem rada, ak sa podelíte o vaše skúsenosti počas toho roka.
neznámy
neznámy | 15.9.2014 10:48
Ja svoj solár sledujem a nie len svoj, zatiaľ sa mi veľmi potvrdzuje, to čo tam vidím.
Sú to také dlhodobejšie záležitosti ani nie ako udalosti, ale také vnútorné prežívanie.
Skúsim sa pozrieť, či som niečo podobné v soláre mala v minulosti a či sa niečo dialo.
Za to direkcie sú akési akčnejšie ako solár, zdá sa. :)
Keď som mala v direkciách exaktnú kvadratúru luny na lunu, tak sa mi v zahraničí na dovolenke stratil syn s priateľkou. V noci, v nebezpečnom teréne a bez mobilného signálu. A to ešte prichádzala poriadna búrka. Do rána ich hľadala polícia a ja som skoro nedýchala od strachu. -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 15.9.2014 12:01
Mám to takto v nativu, i ve zmiňovaných domech pokud počítám mimo placida. Je to vlastně konstelace úplňku. Já to teda spíš vnímám jako takový oblbovák.
Měla jsem i v solaru v roce 99 pro mě to byl nesmírně důležitej rok, ačkoli ono se vlastně u mě všechno točí kolem vztahů, ale tehdy jsem potkala otce svého syna, takže ten rok je mi vrytej. Tehdy bylo na tom měsíci i pluto^^
Pro mě je to mimo jiné téma otce a matky prakticky i symbolicky, jak ty dva přijmout ve svém nitru a nějak je sloučit a vyvážit. Téma protiklady.
neznámy
neznámy | 15.9.2014 12:13
Hmm, zaujímavé...tak ale aj Ty píšeš, že to bol pre Teba dosť významný rok, keď si mala takto Mesiac v splne v solári, takže ono to sedí s tým čo som si o tom zatiaľ prečítala. V natíve už neviem ako sa to môže prejavovať, ale ja som mala tento aspekt v synastrii s jedným mužom, pričom ja som bola to Slnko a on Mesiac a nezvládli sme to. Dosť ťažký aspekt celkovo si myslím.
martinbd
martinbd | 15.9.2014 14:35
Pre nereknu to mohlo byť niečo dôležité, pretože sa zopakovalo to, čo má v natálnom. Ešte by to mohlo byť dôležité, keby sa tá opozícia ocitla na hlavných osiach. Ale mimo to, si myslím, že to nemá až taký zásadný význam, hoc, môžem sa mýliť. Mimochodom, podľa Handa sú aspekty medzi Slnkom a Mesiacom z tých ľahších. V partnerských horoskopoch sa hodnotí opozícia Slnka s Mesiacom skôr pozitívne.
To čo mne fugnuje v revolúciách je, že ak sa niečo ocitne na hlavnej osi a ak sa niečo zopakuje z natálneho a steliá, potom je to už individuálne, závisí od celkového horoskopu, ale aj od natálneho.

Mal som ináč opozíciu Slnka s Mesiacom v soláre, ale že by to malo zásadný vplyv neviem posúdiť.
neznámy
neznámy » martinbd | 15.9.2014 21:26
Tak ja z vlastnej skúsenosti neviem tento aspekt v solari posúdiť, ešte som ho nemala, preto som založila túto diskusiu,aby som sa o nom dozvedela viac ako sa prejavuje.Určite su najvýznamnejšie planéty v solari,ktoré sa zároveň nachádzaju na hl. osiach v solari al. v natíve, avšak co som sa na viacerých anglických astro strankach dočítala tiez su významné aspekty Slnka a solárneho Mesiaca a tento spln nie je rozhodne nejako zanedbateľný aspekt, ale možno niekto ho vníma viac,niekto menej,ja neviem...-CONFUSED-:)
neznámy
neznámy » martinbd | 16.9.2014 10:07
No ano. Když jsou planety nebo osy v konjunkci s nativními tak je to určitě výraznější ten vliv solárního horoskopu. Tady v tom roce s úplňkem jsem měla ještě solární ascendent na nativním marsu, tedy v kvadrátu na tu opozici slunce měsíc.
A jeden rok mi vyšel solární ascendent téměř na stupeň přesně jako při narození a ten rok byl taky neuvěřitelně osudový.
Asi bych si všímala u soláru spíš tohoto.
martinbd
martinbd | 16.9.2014 12:34
Tiež neviem, tak keď to píšu, tak na tom asi niečo bude, otázka je, čo má akú dôležitosť a kedy ...
martinbd
martinbd | 16.9.2014 12:39
Ono tie planéty na osiach sú asi kľúčové, ale napríklad minulého roku mi padol v solárnom horoskope Saturn do druhého domu. Saturn bol a je v recepcii na Pluto - Saturn je v Škorpiónovi, kde vládne Pluto a Pluto je v Kozorožcovi, kde vládne Saturn. Recepcie posilňujú vplyv planét. Rok začal tak, že som mal na účte nulu a skončil rovnako plus som mal ešte dlh, a pritom som si skoro nič nekúpil a dosť som aj pracoval, teda, až kým som neochorel. Takže nebola to hlavná os, ale zdá sa, že to zavážilo, lebo len čo skončil tento solár, začal som sa finančne zbierať.
neznámy
neznámy » martinbd | 19.9.2014 09:32
A nemal si tiež minulý rok solárny Asc. v 1. dome, lebo vtedy je to tiež významnejší rok a človek ho viac vníma a viac vecí sa aj udeje.
martinbd
martinbd | 19.9.2014 09:50
Nie, nemal, ono ten rok nebol až taký intenzívny oproti iným, ale tie finančné prekážky ťažili.
milan08
milan08 | 24.9.2014 13:27
uz nesledujem,pretoze ako slnko tak i mesiac zmenili svoje postavenia

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...