mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Smrť v horoskope

Dogi
Dogi | 16.1.2014 19:14
Túto tému sme tu už myslím mali. Ale ja ju načnem z inej strany. Namiesto otázky, ponúknem odpoveď, resp., pokúsim sa.
Smrť v horoskope. Čo som našla rovnaké, resp. podobné v tranzitnom horoskope osoby, ktorá umrela s tranzitným horoskopom jej dieťaťa v okamihu smrti.

Mŕtva osoba:
tranzitujúca Čierna Luna a Luna v konjunkcii s Lunou a Čiernou Lunou v natálnom horoskope v 10.dome a zároveň tranzitujúce Slnko v opozíciii.
Dieťa:
tranzitujúca Čierna Luna a Luna spolu v konjunkcii s Lunou a Ascendentom v natálnom horoskope a zároveň tranzitujúce Slnko v opozícii. Sev.mes.uzol v konjunkcii s natálnym Uránom v 4.dome.
neznámy
neznámy » Dogi | 18.1.2014 12:11
tych kombinacii tam moze byt milion...a vzdy bude zalezat o aky typ smrti sa jedna a ako dieta vnima tu osobu. kludne sa moze stat, ze osamely clovek, o ktoreho ani prasivy pes nezakopne, sa zrazu dostane do pozornosti okolia. zacne sa na neho spominat a podobne. a tak budu vyzerat aj jeho tranzity....
Dogi
Dogi | 18.1.2014 13:08
Uvedomujem si to. Môj príspevok hovorí len o jednom konkrétnom prípade, s ktorým som mala skúsenosť. Mimochodom tá mŕtva osoba má ešte jedno dieťa a tam nič také nie je. Druhé dieťa je šťastné, spokojné, vôbec neprejavuje smútok ani žiadnu inú typickú reakciu na takú situáciu. Zo smrti má mimoriadny finančný osoch a viac slobody. Toto druhé dieťa má vo výraze, prejave a očiach len výraz človeka, ktorý vie, že by mal niečo cítiť, ale necíti a nevie ako sa chovať. Premýšľa len nad praktickými vecami ako pohreb, práca a peniaze. A aj v horoskope má len tranzity ktoré poukazujú na pocity šťastia, finančného zisku, zameranie na prácu, atď...

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...