mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Silna pritazlivost - magnetizmus :-)

neznámy
neznámy | 24.11.2014 09:04
Pěkných aspektů může být v synastrii bezpočet, ale pokud má jeden, popř. oba nějakou charakterovou vadu, žádný vztah fungovat nebude (např. u notorického záletníka/ci). Proto je taky velmi důležité udělat astrologické rozbory nejprve samostatně a zjistit jakou cestou se každý z partnerů ubírá a až teprve po tomto rozboru nativity a osobního pohovoru se můžeme pustit do rozboru partnerského horoskopu.
neznámy
neznámy | 24.11.2014 10:15
Myslím, že v Tvojom prípade úplne stačí tá Tvoja Venuša v Škorpiónovi v 5. dome, lebo tá rozdúcha vášne a drámu aj keby to bol úplne pokojný typ muža, no ak narazí takúto Venušu, tak vzťah nebude mať nikdy pokojný priebeh. Táto Venuša nemá rada dlhodobý pokoj a kľud a vyžíva sa vo víre vášní a všetko sa zdá byť také "osudové"... Tiež mám takú Venušu, ale v 7. dome, takže som si vedomá čo to robí. Ak sa k tomu pridá ešte nejaký vzájomný aspekt v synastrii Pluta al. Uránu na osobnú planétu o dramatický, "osudový" a vašnivý vzťah je postarané a určite tam bola aj nejaká takáto väzba medzi vami, keďže nie je to nič netradičné vo vzťahoch. Nič si z toho nerob inak, ešte niekto taký príde Ti do života, s kt. to nebude len dráma a vášeň, ale bude tam aj skutočná blízkosť a nie len tá príťažlivosť..
neznámy
neznámy | 24.11.2014 11:48
Ahoj...
To mas pravdu, ze je dolezite najprv urobit rozbory samostatne a potom urobit rozbor partnerskeho horoskopu... Ale...
Nerada niekoho skatulkujem podla toho, ze aky ma radix... Charakter a ani charakterovu vadu neviem vycitat z horoskopu... Mozem si utvorit nejaky nazor, ale bude otazne, ze ci bude ten nazor spravny... Myslim si, ze to, ci je niekto naozaj napr. notoricky zaletnik sa casto zistuje, az ked je neskoro... A tiez je mozne, ze sa mylim... Neviem...
neznámy
neznámy | 25.11.2014 14:17
a na ten astrologicky rozbor potrebujem aj presny cas narodenia mojho partnera, vsak?
ten nemozem zohnat..
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...