mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Severny Lunarny uzol prechadza 7 domom

neznámy
neznámy | 9.4.2015 19:06
Ahojte,

neviem sa dopatrat k nejakemu rozumnemu vykladu, v pripade ked Severny Lunarny uzol (natalne ho mam v Baranovi v 2.dome s jedinym aspektom a to sextilom na ascendent vo Vodnarovi) prechadza 7 domom.

Dakujem za kazdy psotreh, pripadne odkaz, kde sa to da dostudovat.
neznámy
neznámy | 10.4.2015 07:25
Ahoj

Všeobecne tranzitujúci Severný uzol prináša ľudí a situácie, ktoré ti majú pomôcť v progrese tvojho života, na tú oblasť poukazuje dom al.znamenie, v ktorom to je. Zároveň Južný uzol prinesie na povrch veci z minul. životov.

Ja som mala nedávno tranzit Severného uzla 7 domom, dokonca mi určitý čas aspektoval Merkúr a Urán na Descendente. A nič sa nedialo. Žiaden nový typ ľudí mi do života neprišiel. Ale počas tranzitu 7 domom som dostala sa dostala ku knihe Radikálne odpustenie a Radikálne sebaodpustenie a prišla na to, že to môžem aplikovať pre svoj život. mala som celý život problém s nízkou sebaúctou a na klade knihy a iných vecí, ktoré sa počas tranzitu udiali som mnohé zmenila. U mňa tranzit prebiehal na osi Váhy - Baran, a Baran je naozaj spätý s témou sebaúcty. Ja mám Chirona na Ascendente v Baranovi a Južný uzol mohol celé toto spustiť, aby som konečne začala robiť to, čo si moja duša naplánovala pred týmto životom. A viem, že jedna z vecí je práve problém so sebaúctou a identitou.

Ja mám 7 dom v dvoch znameniach:
Severný uzol bol najprv v Škorpiónovi (podarilo sa mi ukončiť všetky veci/vzťahy s ľudmi/charakterové vlastnosti a presvedčenia, ktoré boli už staré, neaktuálne a zbytočné a len ma blokovali vo vývine - tiež jedna z mojich karmických úloh plánovaných pre tento život).
Potom bol vo Váhach a tam skôr pôsobil Južný uzol v Baranovi, ako som spomenula.

Takže v súhrne: mne sa skôr aktivovala chuť konečne začať riešiť zranenie/problém, ktorý som si priniesla z minulého života aby som ho tu riešila - a aktivovalo sa to pomocou Južného uzla.

Skús sa možno na to pozrieť z tejto strany, pouvažovať, čo sa vynesie na povrch, aká nedokončená vec/zranenie/niečo za čo sa hanbíš že to máš už od detstva - Vodnár (súvisiace s Vodnárovou témou).
Dúfam, že som ti nejak pomohla:).
neznámy
neznámy | 10.4.2015 17:51
Dakujem monisina za pomerne obsiahle vysvetlenie, urcite pomohlo.:) -THUMBSUP-
Jednotlive casti radixu si viem ako tak zanalyzovat (ak neberiem do uvahy nekonecnu temu metody vypoctu - ci Placidus, Campanus, Ekvalny...), akurat mam problem pri prepojeniach do jedneho zrozumitelneho celku.

Ze na povrch vyplava toho dost - o tom niet pochyb, prave si prechadzam Navratom Saturna (toho mam v strelcovi v 9. dome, v pripade palcida). Akurat, tu "Vodnarovu temu" si neviem zaradit.

Co sa mojho 7. domu tyka v pripade placida v nom nemam ani jednu planetu, v pripade campana pluta

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...