mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Severní uzel ve Štíru Jižní v Býku

neznámy
neznámy » nikav | 9.2.2014 15:32
Také mám Venuši z uzavřeném znamení (i Slunce, Merkur a Neptun). Nikdy jsem o tom nic nečetla, ale jestli to má ukazovat na komplikace, tak s tím bych i souhlasila. Přiznám se, že závidím tobě i všem ostatním, co jsou si karmou jistí. Taky bych to tak chtěla mít.
Dogi
Dogi | 9.2.2014 17:13
Myslím, že na to ti nedokáže odpovedať úprimne nikto. Sú odpovede, ktoré musíme nájsť každý v sebe. Aj preto mnoho ľudí začne s astrológiou. Ja som v minulosti straty zle niesla a zažila som ich hodne od úplnej straty domova, hmotných statkov, lásky, priateľov, naposledy mamy. Ale to sú skúsenosti, ktoré stretnú vo väčšej, či menšej miere väčšinu ľudí. Rozdiel je len v osobnom vnútornom prežívaní. Dva dni pred maminou smrťou som na ulici cestou do nemocnice stratila vec v hodnote 3000 eur. Môj partner bol šokovaný, ako kľudne som to prijala a keď mi to povedal, odvetila som mu spontánne: "človek niečo stratí, iné získa, to som sa už naučila. Toto je navyše iba vec, aj keď krásna a drahá." Cestou z nemocnice, som tú vec našla ležať na chodníku akoby nič. O 2 dni mi odišla mama. Tie posledné dni som vybavila veci o ktoré ma požiadala, aby mohla v kľude odísť. Keď bolo hotovo, povedala som jej, že je všetko hotové a že už môže spať a ona zaspala s úsmevom... Keď som na jeseň takmer prišla o bábätko, po druhý krát v jednom mesiaci som už nebežala k doktorovi. Už som po prvom raze mala lieky na udržanie tehotenstva a vedela som, že viac urobiť nemôžu. Tak som ostala ležať a povedala svojmu dieťaťu, že je to na ňom a ak chce odísť, nech ide, ale ak nie, musí bojovať. Rozhodla som sa veriť bábätku a dala mu na výber. Tak som to cítila. Doktor sa hneval, ale ja viem, že to bolo dobré rozhodnutie. Moje båbo a ja sme si to tú noc vybojovali. Ale nebolo to tak vždy. Posledný rok som sa v tomto veľmi zmenila. Kedysi som podobné situácie nezvládala. Niekedy som rezignovala, inokedy mala depresie, preståvala som žiť. Dnes viem, že treba žiť a tešiť sa aj keď je to ťažké. V ťažkých chvíľach zabojovať a ak niečo stratím, prijať to a ísť ďalej. Ale ako to urobiť, na to musí prísť každý såm vo svojom vnútri...
neznámy
neznámy | 10.2.2014 21:28
asi by som posudzovala aj domy v ktorych su tie uzly, pretoze kazdy clovek je iny, ako aj horoskop a tie uzly maju ine aspekty a vztahy na ostatne prvky, tak by som sa na to pozerala vcelku asi. Ja mam sev uzol v Strelci a v siestom dome a juz. v Blizencoch a 12. dome. Akoby som sa mala vratit spat po nieco v case. Ale tak je aj vysvetlovany udel a nielen karmy, clovek sa narodi, aby si nieco prezil. Podla toho by som sa od intelektualneho poznania mala vratit k prezitiu a emocnemu prijatiu.
Vážně by měl také dbát na spirituální hledání, které v minulosti zanedbal, protože se soustředil na intelektuální vědění.-ROLL--CONFUSED-
tak este to spiritualne hladanie by ma zaujimalo ze co to je:)
vrhnutí se do vnitřního života meditace, nebo osudová angažovanost v nějakém společenském případu mohou vést k dobrým výsledkům, pokud je na to Duše připravena, nebo pokud má být naplněn těžký osud (Karma)
Tak este tak zistit ci je dusa pripravena:)
ale to dopredu nezistim, zistujem priebezne.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...