mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Sekundarne direkcie, prechod Venuse 12. domom...

neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 18.7.2014 17:48
mozno keby si si pozrela este uzly, juzny a severny, aj tie mozu byt o tom, kedy sme pripraveni na vacsiu zmenu v zivote.:)
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 18.7.2014 17:54
Poziciam Ti moje tranzity, tie Ti to vyriesia hned.-LOL- Mas to zlozite. Ale Ty mas cestu od rodiny ku kariere, takze ten partnersky zivot a babatko budes asi riesit. Naplnat Ta bude ale praca, vzdelavanie, cestovanie, kontakty. Riesis to opacne ako ja, ale ta ista os, takze sa viem do toho vzit.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 18.7.2014 17:59
Uzly mám pozreté. Práve teraz mám prepólovanie uzlov. Severný mám v natíve v desine, ale teraz mi prechádza 4. domom. Konkrétne cez Južný a v septembri bude na mojoj IC. A v native mám Severný v konj. so Slnkom, hoci každé v inom znamení... zakže teraz mám draka v opozícii..
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 18.7.2014 18:09
Páni moji, ale prečo musí byť všetko tak zložité... Vlastne zložité si to robím len sama, lebo by stačilo len podať si žiadosti, aj v zahraničí, robiť prvé kroky k tomu, aby som vycestovala. Ale niečo vo mne mi bráni to urobiť. Strata doterajšej istoty a tak podobne. Určite chcem mať rodinu, tešiť sa s bábätka, mať aj dve, ale nechcem byť iba doma. Chcem poznávať, zlepšiť niečo v mojom povolaní, niečo odovzdať svetu... Ale nedá sa byť aj matkou aj profesionálkou. Vždy bude jedno ochudobnené na úkor druhého a v žiadnom prípade nechcem, aby to boli deti.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 18.7.2014 18:48
Zabkazabulienka, ked som ja mala prepolovanie uzlov, tak pozeram, ze som akurat robila prijimacky na vysoku. Musela by som to overit, ale vychadza to tak presne, ze by ma neprekvapilo, ak na den prijimaciek to bolo 0 stupnov, 0 minut. Takze predpokladam, ze Ty sa budes teraz venovat partnerskemu zivotu a babatku. To, co Tvoju dusu fakt zasiahne, budu tie veci spojene s karierou, vzdelavanim, cestovanim, kontaktmi. No ale ved mas uzly isto nacitane, neprehanaju.:) Mozno to nebudes mat tak silne a taky extrem ako ja, to znamenie skorpiona u mna robi svoje, okrem severneho uzla mam v nom aj IC. Severny mi presiel cez severny na jesen 2012 a to som si nevsimla, ze by sa dialo nieco.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 18.7.2014 19:38
Mne Severný prešiel cez Severný v novembri 2004, pár dní predtým cez Slnko. Nijaký mimoriadny dátum, žiadne prijímačky, ale v tom čase som sa dala dohromady s bývalým priateľom, hoci tomu predchádzalo niekoľko stretnutí. A tiež som bola v maturitnom ročníku... pri prechode cez MC (trigon Urán) som maturovala a plynule som išla na univerzitu. Dračía hlava cez 9. dom. V čase nástupu do prvého zamestnania (dodnes tam robím) bola Dračia hlava v 7. dome v dvojitom sextile na MC a Urán ako vládcu 7. a 8. domu. Keď ma partner opustil, Drak bol bez aspektu. V 2010 som mala trigon Jupiter, ale už si nepamätám, kedy som mala prijímačky na II. stupeň VŠ. Okolo konjunkcie Marsu som mala rozhodnutie o prijatí. Dokonca si už nepamätám ani dátum mojich štátnic, ale Dračia hlava prechádzala 5. domom, cez môj Saturn, tvorila opozíciu na moju Lilith a trigon na môj Merkúr. Od konca augusta 2012 prišiel rad na môj 4. dom... Vôbec netuším, čo sa odvtedy udialo v mojom vnútri pri opozícii na Venušu, Slnko/Dračia Hlava, sextil Bod šťastia, ale som napätá, lebo nemám rada, keď neviem, čo si vyberiem, a či správne. Čo je ale zvláštne, málokedy si všímam niečo pri presných aspektoch. Všetko, čo sa mi udialo mi príde také, že sa mi veci stanú po aspektoch, alebo pri nešpecifických aspektoch...
Dokonca paradoxne môj prvý dlhoročný vzťah sa začal 65 dní po súladnom Saturn sextil Venuša...a tri dni po Slnko opozícia Venuša.
Ja popravde nemám overené, ktoré aspekty ako vnímam. Preto neviem, čo mám čakať.
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 18.7.2014 20:34
Pre mňa to bude obrovský zásah do života, beriem to veľmi vážne až možno prehnane vážne...a neviem vždy prijať to, čo prichádza... proste debilná povaha

Ale coby... Spravne uvazujes...

Je dobre, ze si situaciu pozries z kazdej strany a prehodnotis pre a proti... To zas ja nerobim (a to je velka chyba)... U mna to funguje tak, ze ja ked nieco velmi chcem a velmi po niecom tuzim, tak si idem za tym aj cez mrtvoly a nepozeram sa ani do lava ani do prava... Robim pre to vsetko mozne aj nemozne, pokial to nedosiahnem... Lenze problem je v tom, ze uz parkrat som tymto mojim chovanim zanechala za sebou velku spust... (Zbytocne)

A to je presny obraz mojho 1. domu (takze mna), kde mam Uran, Saturn a Neptun... Uran ma bezmyslienkovo "vystreli" vpred, Saturn ho schmatne a "vrati spat" do reality (casto bolestnym sposobom) a docupita si Neptun a ten to vsetko "rozlepta"... No katastrofa...

Takze to ako rozmyslas a planujes je podla mna spravne... Je tam mensia pravdepodobnost, ze by si nieco pokaslala, ci casom lutovala... Ked budes pozerat na svoje stastie a na stastie svojho partnera, tak si myslim, ze spolocnymi krokmi sa dopracujete tam, kde aj chcete byt... A bude sa vam to pacit obidvom...
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 18.7.2014 21:21
Pocuvaj hlavne sama seba vnutri co citis a co by si si priala. Partner Ti to pomoze uskutocnit. My zeny vieme veci rozobrat, muzi su akcieschopni. Problem, ak holka klame sama seba, potom aj jeho a zamota sa to.
Moj zivot je cisty extrem a niekedy veci dobabrem tak lebo tak. Ale ked som sa rozhodovala hlavou a dopadlo to katastrofalne, tak tie pocity boli daleko horsie, ako ked som sa rozhodovala podla vnutra a dopadlo to katastrofalne.
Porovnala by som to s prvacikom, ktory si strasne praje napisat prve pismenko. A zo strachu ho nenapise. Vtedy zlyhas takym sposobom s akym sa nikdy nezmieris. Ale ak si ho prajes napisat, napis ho. Aj ked Ti ucitel da 5, spoluziaci Ta vysmeju a cely Tvoj vytvor Tebe najblizsi clovek posliape, roztrha a so smiechom zahodi do kosa. Mozes ich vsetkych vies co. Urobila si co si citila srdcom a najlepsie ako si vedela. A znamkovat a sudit Ta ma pravo jedine Boh.-FLOWER- Rozhoduj sa a vyberaj si vzdy srdcom a vzdy to bude spravne.
neznámy
neznámy | 18.7.2014 21:36
Ta druha vec, ktoru si spomenula mi trosku dvihla naladu... Aspon nieco pozitivne... Kazdopadne uvidime az casom, ze co nam ten prechod Venuse 12. domom "dal" a co "zobral"...
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 19.7.2014 09:35
Ďakujem, aspoň sa necítim tak trápne z toho že sa neviem rozhýbať. Ja mám leví ascendent a vládcu v 10.dome ale čudujem sa že nejdem automaticky za svojím cieľom. Možno je to opozíciou pluta na slnko. Možno ja sama nedokážem odlepiť korene v prospech budúcnosti.
Dogi
Dogi | 19.7.2014 09:39
Mne práve táto direkcia končí a Venuša sa mi blíži k Asc. Skúsenosť? Ťažko sa mi to subjektívne hodnotí, lebo som ju mala v 12.dome celý môj "produktívny" život. V radixe ju mám v poslednej tretine 11.domu. Skôr ma osobne zaujíma, čo sa stane, keď sa postaví na Asc a prejde do 1.domu...:-) :-) :-). Ale pokúsim sa...:
Vo všeobecnosti môžem povedať, že som často prežívala nenaplnené a "tajné" a veru aj "zakázané" lásky, vďaka ktorým som dozrievala, ale aj cez peniaze (Venuša je aj o peniazoch). Uvedomenie si mojej "ekonomickej sily" mi dalo väčší pocit sebavedomia a stability a tiež pochopenie, že peniaze v skutočnosti neprinášajú pohodlie ani ľahší život, ako si mnoho ľudí myslí, ale slobodu robiť rozhodnutia a žiť nie len pre peniaze, ale aj pre "vyššie" ciele. Tento proces vyplýva aj z môjho radixu. Je pravda, že všetky tieto procesy prebiehali vnútorne a nikdy som o nich nehovorila. Dokonca ani o svojich láskach som nehovorila (priatelia mi to často vyčítali). Vlastne som za tie roky oficiálny vzťah ani nemala. Ku koncu direkcie som sa zoznámila s mojim partnerom a toto už je oficiálny vzťah. V čom je to typický vzťah v kontexte s direkciou Venuše cez 12.dom? Určite nie v utajenosti. Ale je fakt, že som svojho partnera vnímala pri prvom stretnutí ako opusteného a spustnutého chlapa bez rodiny a zázemia, čo je celý život sám a potrebuje tak trochu v tomto pomoc a toto je téma, ktorá spadá pod 12.dom. Vlastne všetci muži v mojom živote potrebovali v nejakej forme moju pomoc, keď sa teraz tak nad tým zamyslím :-) :-) :-).
Venuša mi bude stáť na Asc naozaj o chvíľku, vlastne tam už takmer je...som zvedavá, čo sa zmení :-)
Dogi
Dogi » Žabkažabulienka | 19.7.2014 09:42
Potrebuješ sa vnútorne oslobodiť od pôvodnej rodiny, ktorá ťa blokuje.
neznámy
neznámy » Dogi | 19.7.2014 10:10
ja myslím, že to už sa zmenilo. možno si sa narodila o pár minút neskôr a venušu máš presne na ascendente. ale to by som až tak neriešil. v blízkosti asc. aj v 12d, alebo akejkoľvek konjunkcii je to ako dva elektrické vodiče, ktoré sa ešte nedotkli, ale už medzi nimi preskošila iskra a venuša sa akoby dostala z mora na breh - na druhú stranu, takže preskočila iskra a už je za vodou. v asc. začína nový cyklus a je to oblasť východu slnka, čiže tu sa veci dostávajú viditeľne na svelo. hoci len symbolicky, lebo prakticky je to naopak (nad horizontom je v 12d). takže tento vzťah môže byť "oficiálny"
neznámy
neznámy » Dogi | 19.7.2014 12:10
Dakujem, ze si prispela a napisala svoju skusenost.
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » Dogi | 19.7.2014 23:11
To má už tiež veľakrát napadlo. Ale niečo vo mne je stále silnejšie. Napríklad posledné roky som ostala S mamou kvôli tomu, že potrebovala finančnú pomoc. No časom som pochopila, že sa veľmi upravil náš kedysi náročný vzťah a tak som si to chcela užiť. A vlastne aj venovať trochu času mojej ostatnej rodine, lebo som na nich nemala čas. Aj preto som neodchadzala aj keď viem že to už potrebujem. Možno mi to pomôže vyriešiť tranzit Saturna 4. Domom. Ešte do konca roka mi urobí opoziciu na Venušu ako vládcu IC V 10. dome
Dogi
Dogi | 19.7.2014 23:59
Ďakujem. Tiež si myslím, že ako išla Venuša koncom 12.domu, začalo sa to meniť...
neznámy
neznámy | 5.1.2018 08:14
Ja mám v natíve v 12 dome Pluto , Slnko, Merkur , Mesiac a v sekundarných direkciách mi 12 domom idú Pluto a Venuša ktoré robia konjukcie zaradom :) Aktuálne Venuša konjukcia Pluto ... niekto tu písal , že mu do života chodia muži ktorí potrebujú pomoc ... Je to tak...
joulutahti
joulutahti | 5.1.2018 11:57
pomale planéty sa do sek. direkcii neberu, lebo tam stoja. berie sa tak max po Jupiter :) Osobne mi pohyb venuse direkcne cez dom pride prilis dlhe obdobie na to, aby sa to bralo ako tema na to obdobie...skor mesiac cez dom sa berie a aspekty v direkciach bud na radixove alebo direkcne planéty.
neznámy
neznámy » joulutahti | 5.1.2018 12:08
Ja si myslím , že aj na tej Venuši niečo bude :) odkedy mi prešla do 12 domu tak sa na mňa lepia len takí čudáci ,alkoholici, kriminálnici a ja, keby som vyhrala v lotérii tak im isto pomôžem .... Mesiac mam v 7 dome :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...