mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Sebeckosť a egocentrizmus v horoskope

neznámy
neznámy | 16.10.2014 23:32
Mas pravdu minimalne s ascendentom.
lak
lak | 16.10.2014 23:46
ked si mam vybrat medzi tymi dvomi, tak s baranmi mam v tomto smere skusenosti.. :/
neznámy
neznámy » lak | 16.10.2014 23:55
Ja aj s levmi. Dokonca v rodine a mimo toho, ze neviem ako som sa u nas v rodine ocitol ja :D, tak po skusenostiach s ohnivymi znameniami si od nich zacinam drzat odstup. Ale sam mam vela aspektov sebeckosti, individualizmu a majetnickosti, no vedel som si to priznat. skutocny horor je ak cloveku jeho chyby nevysvetlis, lebo ich nedokaze vidiet.
lak
lak | 17.10.2014 00:02
:D no priznat si viem aj ja.. :D a s levmi tiez nemam dobru skusenost, ale to co som zazila s baranmi, som nezazila so ziadnym inym znamenim :D strelcov mam zas rada - kvoli uprimnosti a humoru.. :)
neznámy
neznámy » lak | 17.10.2014 00:03
no ak si rak, tak s levmi si mozes maximalne podat ruku... opat skusenost z domova. mama rak, otec lev... a ja si mozem ist piskat :D
neznámy
neznámy » lak | 17.10.2014 00:04
a co to mas za skusenost s baranmi? mna ten moj prvy a posledny(zatial) mohol uplne dostat k zemi. kebyze sam nemam aspekty ako z pekla, tak neviem ci by som to rpezil. strelcov dobre nepoznam, estelen sa na nich tesim
lak
lak | 17.10.2014 00:05
:D :D ved ja nehovorim, ze nemam to co mi na nich vadi.. a asi prave preto, ze to mam v sebe, tak mi to vadi na inych.. al ja som to myslela povahovo celkovo a nie ohladom temy :D a co s atyka baranov, tak to je zas k teme.. a mam to aj ja, ako to celu dobu priznavam :D inak, rodicia su v zaujimavej kombinacii :)
lak
lak | 17.10.2014 00:08
ze si idu svoje bez ohladu na ostatnych, v konecnom dosledku sa to ale obratilo proti nim, lebo neda sa donekonecna presadzovat len seba na ukor celeho sveta.. ale uz nic baranovite vo svojom svete nemam.. asi som si uz vycerpala karmu :D :D :D tak sa mas na co tesit :D ja ich zboznujem doslova D som zistila ze niet nad uprimnost, hlavne po skusenostiach s opacnymi typmi ludi.. strelec ti nehovori do oci ine ako za chrbtom.. inak, moj chlap je tiez strelec a hoci sa to k rakovi na 1. pohlad nehodi, neviem si to vynachvalit :d smaozrejme ze tam funguju ine aspekty ako kompatibilita slnk :D
neznámy
neznámy » lak | 17.10.2014 00:10
skor v krkolomnej... pre raka je to naozaj tazka skusenost byt vo vztahu s levom. a brat je sice ryby, ale ja nie som ani ohen ani voda, tak si uz robim srandu, ze ma adoptovali. no je to take myticke, lebo ked uz sa stane, ze slnko a mesiac sa daju dokopy, tak je to potom ako na olympe. musim uznat, ze priatelka mala ascendent strelca a lunu vo vodnarovi. ked bolo dobre, bolo rajsky. smiech, zabava, spolocne zazitky a intimny zivot - nenahraditelny. Ale tak baran je pre vahy asi taka pritazliva pasca, ako ked leti mora za nocnou lampou :D a priznam sa, ze pre vahy je ajtak lahke aby bola preho nejaka zena lahkou pascou, ktora moze zaklapnut. No barani su naozaj na pohlad fyzicky ziarivi a rovnako su to protiklady ako lev a rak, aj ked nestoja v opozicii.
neznámy
neznámy » lak | 17.10.2014 00:12
a este ako soma ASC vodnar a lev mi je v opozicnom postaveni, tak to by som tie ohnive znamenia tak bil, len co si s nimi zacnem :D diskriminujem ich trochu, ale naozaj. To je uplne ine myslenie.
neznámy
neznámy | 17.10.2014 00:16
Príťažlivosť medzi Baranom a Váhami môže byť hlavne preto, lebo sú tam protikladné vzťahy - osa Baran/Váhy. A v astrológii existuje teória o polarite znamení/domov, kde je treba protipóly v sebe vyvažovať... Čiže napr. Slnko vo Váhach by malo do seba nasiaknuť niečo z archetypu Barana atď... platí to pre všetky znamenia a ich protipóly... Cieľom "vyriešenia" horoskopu, je zmierenie a vyváženie celého kolečka, čiže všetkých polaritných vzťahov... :)
neznámy
neznámy | 17.10.2014 00:18
Len v praxi je to ina sranda :D kto z koho a kto vybuchne prvy. Ano mas pravdu, takto sa to pise, ale v praxi je lepsie najst si pravy uhol a ist niekde mimo svojho protipolu.
neznámy
neznámy | 17.10.2014 00:19
Napisala si to pekne o tehotnej zene a ryby su trochu oportunisticke, ale to skor prameni z toho, ze maju instinkt ako plavat. Nespoliehaju na silu alebo na nejaky styl zivota. Skor maju svoj planik, kam sa postavit na maso.
neznámy
neznámy | 17.10.2014 00:21
Keď si nájdeš pravý uhol, je to ešte horšie, lebo to je kvadratúra :D.

Ono sa to s tým vyvažovaním má diať na vnútornej úrovni; čiže Váhy majú do seba integrovať kus z archetypu Barana. Nejde o to, hľadať si takých partnerov... Lebo to je potom hľadanie niečoho, "čo mi chýba", ale čo mi bude zákonite vadiť, lebo to ešte nemám v sebe, je to môj tieň (možno)... :)
neznámy
neznámy | 17.10.2014 00:24
Nehcem sa do toho nejako miešať, ale som Levica s prevahou zeme a najbližšie vzťahy mám práve s Rakmi a Rybami.
Nie som typická Levica, ale nepríde mi, že by Raci a Levi boli zase až v toľkom odlišní. Už len to, ako sa obaja starajú o svojich blízkych a nemienia na nich šetriť.. Prejav a spôsob tej starostlivosti je zase samozrejme iný, ohnivý a vodný, ale tak povediac, aj opozičné znamenia, ktoré by si mali byť maximálnymi protikladmi sú si paradoxne často vo viacerých veciach podobné až príliš. :)
Ale ťažko sa rozprávať o tom s niekym, kto sám priznal, že je zaujatý voči ohnivým znameniam a Levom. -FLOWER-
neznámy
neznámy | 17.10.2014 01:27
poznam ryby navonok minimalne citatelne. Moze to byt aj taka introvertnost pod morskou hladinou, dokazu uplne v pohode fungovat v kolektive a pritom malokto vie o ich skutocnych pocitoch.
V ziadnom pripade nie su ochotne ustupit inym, principialne, pravdaze ak sa nejedna o tych najblizzich.:) A panny su asi take necitlive ako vodnari. Alebo ako skorpioni:)alebo ako ludia so zvyraznenym Saturnom, ci Plutom. No ked sa neda zovseobecnovat, tak sa neda. -ROLL-
lak
lak | 17.10.2014 01:42
mne pribanic pripada ako taka ryba.. ktovie, co je naozaj :)
milan08
milan08 | 30.10.2014 14:23
pre tu vlastnost nemusia byt ani konstelacie v horoskope,proste je to v nich!
neznámy
neznámy | 6.1.2015 15:08
OU!
Myslíš,že se může takhle projevovat i dsc. v Raku?
neznámy
neznámy | 6.1.2015 15:39
Ahoj. Jednou z možností môže byť aj nedostatok vodného živlu a/alebo prevaha ohnivého.
Stránka:
< 5 6 7
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...