mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Saturn v konjunkcii so Saturnom

neznámy
neznámy | 23.1.2014 12:23
Ahojte. Chcem sa vás spýtať, čo hovoríte na aspekt, ktorý sa vyskytol dlhodobejšie v dennom horoskope môjho známeho Saturn v konjukcii so Saturnom? Ak s tým máte niekto skúsenosti celkom by ma zaujímalo, ako ste prežívali toto obdobie a vysporiadavali sa s týmto aspektom. Vďaka za vaše názory. :)
neznámy
neznámy
neznámy | 23.1.2014 13:23
Díky ;)... veľa je toho na fóre tak som nezaregistrovala, že tu už taká diskusia bola.
neznámy
neznámy | 23.1.2014 13:29
Docela ulehčuje práci google. Když si zadáš do vyhledávače Saturn (návrat Saturna) Zverokruh, tak většinou vyjede to téma, pokud na zverokruhu už bylo ;-)
MandMs
MandMs | 23.1.2014 13:41
Ahoj, ja som to mala celkom nedavno, saturn v 7. dome a boli take napatejsie vztahy voci ludom hlavne v praci so sefstvom ale inak nic tragicke.
neznámy
neznámy » MandMs | 23.1.2014 14:20
No ja mam Saturn v Skorpionovi spolu s Venusou a Plutom v 7. dome v nativnom horoskope a ked som teraz pozerala svoje tranzity, tak mam znova Saturn v 7. dome a to cely tento rok. A zazivam aj take burlive obdobie, co sa tyka vztahov, az som sa cudovala, ze co sa to deje a tu zrazu vidim, ze Saturn mi tam spolu s Plutom robi poriadky. Ale myslela som skôr na aspekt, kt. sa vyskytuje v dennom horoskope dlhsie obdobie Saturn v konjukcii so Saturnu, myslim, ze je v tom rozdiel co sa tyka celkovych tranzitov. Inak, aj ta to niekam posunulo toto cele Saturnovske obdobie?
neznámy
neznámy | 23.1.2014 15:33
Mal som november/december minuleho roka. Na to jak mnoho ludi o tom straslivo rozprava sa nic straslive neudialo. Povedal by som ze silou je to mozno terciarny aspekt. Jednou vetou: koncentracia na limity. S vysledkami som velmi spokojny :-)
neznámy
neznámy | 23.1.2014 15:42
Mozno sa ti to odrazi neskôr, ked to bolo take kludne obdobie. Alebo si taky kludny a vyrovnany clovek, ze sa ti zda ako keby sa nic nedialo, aj ked sa deje. Uhol pohladu ;)... a co sa u teba za to obdobie zmenilo, ci vôbec nic?
neznámy
neznámy | 23.1.2014 15:57
No, takto aby som bol presny. Ked Saturn prechadzal radixovym Saturnom asistoval mu este Jupiter trigonom. Takze cisty vplyv Saturn-Saturn som nemal. Sprievodne aspekty su dolezite. Myslim ze ked to rozdelim tak Jupiter-Saturn pomohol lepsie porozumiet prirodzenym obmedzeniam v case kedy som sa svojimi limitmi viac zaoberal. Nehovorim ze to bolo prijemne ale bolo to daleko od dramaticnosti. A zmenilo sa asi len vlastne vnimanie, to ze ktorym smerom este je mozne dalej rast a ktorym nie a preco.
neznámy
neznámy | 23.1.2014 17:07
poznanie vlastnych limitov je typicke aj pre Pluto, len tam clovek nerozhoduje v plynuti case ale musi si stanovit priority, co najefektivnejsie a setrit energiu, vo velmi kratkom case.:)
joulutahti
joulutahti | 26.1.2014 11:25
ak by som sa mohla spytat - aky je rozdiel medzi Saturnom v konjunkcii s ascendentom a pritomnostou Saturna v 1.dome? je to to iste,ci nie?
neznámy
neznámy » joulutahti | 26.1.2014 12:01
Na Asc je silnejsi, ovplyvnuje priamo stupen Asc a zaroven aj opacny stupen Dsc. V prvom dome tvori dlhodobu temu. Jeden pripad co poznam sprevadzali zdravotne problemy sposobene obezitou pocas Saturn-Asc a nasledne pocas prechodu Saturna cez prvy dom koncentracia na konsolidaciu vahy. Zatial co prve bolo vcelku kriticke obdobie druhe bolo uz len temou obodbia, stale pomerne stresujucou ale bez vyhroteni.
vandalka
vandalka | 26.1.2014 13:02
To je dost zvlastne..obezita pri Saturn-ASC. Ak by som mala povedat jednu konstelaciu u cloveka s kostnatou postavou, bude to urcite tato. Skor Jupiter na ASC posobi obezitu. Tam bolo asi nieco ine este, hm?
Sama mam Saturn v konj s ASC v radixe, aj Jupika v 1.dome. Do 14tich som bola ako kost. Potom zenske priberanie, potom malinko aj viac ako bolo treba :D , ale v case ked mi prechadzal Sat cez 12.dom, potom cez asc a cez 1. dom som dost schudla..ale mam normalnu postavu, nie vychudnutu, ale rozhodne nie obeznu.. tolko k obezite a tomuto aspektu :)
neznámy
neznámy » vandalka | 26.1.2014 13:07
No, to mas pravdu ale tu je rec o tranzite Saturna na Asc. Aspon ja som to tak pochopil z kontextu vlakna ...
neznámy
neznámy | 26.1.2014 13:43
Saturn v konjunkcii so saturnom znamena zastavenie rastu, depresie, tazkosti nehody, a niekedy aj smrt.
vandalka
vandalka | 26.1.2014 13:58
analogia ale ostava, ci ide o radix alebo tranzit. Kazdopadne obezitu by som skor ocakavala pri tranzite Jupiter aspekt (najma konj) Ascendent.
neznámy
neznámy | 26.1.2014 14:21
Fuuuha, tak to je dosť brutálne vysvetlenie. Zacinam mať obavy o toho môjho známeho,kt. ma momentálne pôsobenie tejto konštelácie.Súvisí to tiež s tym v akom dome sa nachádza Saturn v nativnom horoskope?
neznámy
neznámy » vandalka | 26.1.2014 14:45
No ved analogia ostava, obeznemu cloveku presiel Saturn cez Asc a zatlacil priviedol zo sebou zdravotne problemy suvisiace s obezitou. To pisem. Nasledne obdobie Saturna v 1. dome bolo konsolidovanie vahy, zivotneho stylu a noveho vychudnuteho image. Nikde nepisem ze dakto pribral pocas Saturnovho tranzitu na Asc ...
vandalka
vandalka | 26.1.2014 15:47
tak ja sa ospravedlnujem..celkom som nepochopila, ze vplyvom tohto tranzitu bol tento clovek prinuteny schudnut..
vandalka
vandalka | 26.1.2014 15:52
Povedala by som, ze celkom skreslena interpretacia.
Navrat Saturna (prvy krat) okolo 29,5 roku nasho zivota je symbolickym prechodom z mladosti do dospelosti. Clovek je v tomto obdobi radsej sam so sebou a svojimi myslienkami, prehodnocuje doterajsi zivot atd. V tomto odbodbi by mal vediet, co od zivota chce a co nie. Toto obdobie moze tiez do zivota priniest nejake skusky dospelosti.
Suvislost so smrtou som sa teda nedocitala v ziadnej knizke, ani na ziadnom fore...Ak tak, to moze byt pri aspekte Saturn - Slnko, Saturn v 8.dome a tak pod. A vacsinou su k tomu pridruzene este ine aspekty (Pluto, Uran...)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...