mesiac
Utorok, 16.4.2024
Meniny má Dana, Danica

Astrológia a horoskopy - 

saturn v blizkosti asc

neznámy
neznámy » vandalka | 1.11.2012 15:39
myslím, že z toho čo píšeš a aj z toho že si spomenula, že máš retrográdnu venušu, budeš mať v živote čo robiť so vzťahmi. asi to aj pociťuješ. saturn brzdí a retrográdna venuša je tiež kvalitná brzda. saturn vo váhach na ascendente bude mať takisto silnejší vplyv na vzťahy. a keď k tomu pripočítam venušu vo vodnárovi, bude tam silná potreba nezávislosti a volnosti vo vzťahoch. a k tomu sa možno pričíta aj saturn, ktorý tlačí záväzkami.z čiste špekulatívneho pohľadu by som povedal, že saturn na ascendente tlačí aj svojimi spoločenskými konvenciami vo vzťahoch, ktoré by si mohla pociťovať ak by si bola lesbička. retrográdna venuša vo vodnárovi by tomu mohla byť znakom - vodnár aj samotná retrogradita majú v sebe určité zvláštnosti a protichodné prejavy danej planéty. u retrogradity sa to týka hlavne tých osobnejších planét medzi ktoré patrí aj venuša. takže ešte raz, je to len špekulácia. v každom prípade ide, nech je to akokoľvek, ide o vnútorný psychologický princíp, ktorý treba vyriešiť v tomto živote. ale ty sa zrejme prejavuješ veľmi diplomaticky, spoločensky, možno až konzervatívne, ale po čase keď ťa človek spozná, zistí, že vo vzťahoch netúžiš po konzervatívnosti a konzervovanom vzťahu v zavaraninovom pohári odloženom v chladnej temnej pivnici "na večnosť". u teba bude myslím potrebné dať do rovnováhy to čo najviac neznášaš s tým po čom najviac túžiš, pretože ak zotrváš vo svojom nevyváženom nastavení, dostaneš sa do opačnej situácie a narazíš si nos o opačný múr od toho od ktorého si utekala. aj stálosť má svoj význam a ty to určite vieš a možno bojuješ práve s týmito protikladmi a nevieš sa rozhodnúť (váhy) či pevný vzťah, alebo sloboda. myslím, že u teba bude v živote dôležité nájsť trvalý vzťah, v ktorom sa budeš cítiť slobodná. je možné, že na to, aby si našla túto harmóniu v živote, budeš sa musieť aj ukázniť (saturn) a to aj vtedy ak ti to nebude príjemné a tiež dať naopak pocit slobody partnerovi. je to dobré vedieť preto, lebo v horoskope sa nám motá príliš veľa planét na to, aby sa z času na čas nevynorili nejaké skúškové konštelácie a vtedy sa nám zúročia naše chyby, alebo poctivá práca (saturn). u teba je asi cítiť pocit zodpovednosti na jednej strane a potreba silnej nezodpovednosti vo vzťahoch na druhej. ja by som povedal, že u teba je potrebné nájsť vnútornú slobodu a pokoj bez ohľadu na to, v akom si vzťahu pokiaľ by si mala problém práve v tom, že ťa vzťah zväzuje. podľa mňa je pocit pokoja v trvalom vzťahu to čo potrebuješ dosiahnuť. to bude vyváženie a jednota v tých rozporoch, ktoré pravdepodobne riešiš.
neznámy
neznámy | 1.11.2012 17:43
-LOL-
neznámy
neznámy | 1.11.2012 18:05
Zistila som, že keď mne Saturn prechádzal cez ascendent, narodil sa mi prvý syn.
Čo iné ako kozorožec. :D
neznámy
neznámy | 1.11.2012 20:49
Inak, nemyslela som ten Saturn ako poleno hodene pod nohy vzdy, mala som na mysli tie napatove aspekty, inak je Saturn fajn - zodpovedny, stabilny, kto ta nenecha v stichu a vobec ho nevidim ako "dabla" :)
vandalka
vandalka | 5.11.2012 22:20
klobuk dole..ziram. takto dobre sa asi ani sama nepoznam :D az na tie lesbicke sklony si trafil klinec po hlavicke...
najlepsie si to vystihol vetou: "u teba bude myslím potrebné dať do rovnováhy to čo najviac neznášaš s tým po čom najviac túžiš" ... neviem, co chcem viac..resp, ked uz sa zda, ze to aj viem..potom zacnem pochybovat, ci mi nebude chybat nieco ine.
S vyjadrovanim citov to je kapitola sama o sebe (aj ked som sa uz asi trosku polepsila :) ), ale nie je to ziadne terno. A nezavislost vo vztahu..to sa da prekladat rozne..neznasam "neslobodu", ale paci si mi "staromodna" monogamia (dufam, ze to vodnarska venusa nevylucuje :) )
Je tam toho vela..ja som to tusila...naco som sa pytala?! :)
dakujem za reakciu a dobre rady :)
V.
neznámy
neznámy » vandalka | 6.11.2012 14:40
díky za spätnú väzbu -FLOWER-
vandalka
vandalka | 6.11.2012 21:53
:) to je to najmenej
ja teraz musim prist na to, co s tym vsetkym robit..ako prebit tu svoju nedostupnost zjavnu na prvy pohlad, aby sa niekto vobec mal chut dostat za tu "skrupinu" a potom sa vysporiadat s tym, ze ak ziskam to, po com najviac tuzim, ze stratim to, z coho mam taky strach. Mam co robit :)
neznámy
neznámy | 6.11.2012 22:36
aaaaa vobec co sa boja no ja som prisla o otca a muza, stratila robotu musela predat dva byty nic mi neostalo a zem sa toci dalej v podstate zalezi len na mne co urobim dalej takze nech je saturn bars aj u nas na dvore ........
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 8.1.2013 09:20
Ja mám ascendent v levovi, ale slnečné znamenie mám býka... Veruže som nebola taká sebavedomá a priebojná od malička, ale začala som byť až časom...skúsenosťami... Možno za svoje vtedajšie sebavedomie vďačím iným nepriaznivým konšteláciám. Takže ja som za ascendent v dospelosti. U mňa až po 30tke, takže ešte si dám asi 5 rokov pohov :D
vodniicka
vodniicka » vandalka | 11.1.2013 09:54
vandalka :) ja to mam napodobne :) no a zistujem, aj pomocou HKatky, ze veruze obmedzenia kt. mame, mame kvoli niecomu..nerozmyslala si nad tym, ze co by sa stalo, keby si nemala toto obmedzenie? ci tam nieje taka vlastnost, kt. by ta prevalcovala, keby si nemala obmedzenie? lebo ja som na taku vlastnost prisla :) a vsimam si, ked si ju drzim pod kontrolou, tak obmedzenie je mensie :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...