mesiac
Štvrtok, 28.3.2024
Meniny má Soňa

Astrológia a horoskopy - 

Saturn opozícia osobné planéty (slnko, luna, venuša, mars)

neznámy
neznámy | 1.11.2013 14:30
Máte skúsenosti s týmito tranzitmi? Ako sa to prejavovalo?
neznámy
neznámy | 1.11.2013 16:14
medzi opozície môžeš zarátať aj konjunkcie a kvadratúry. prejavovať sa to bude podobne. ja mám so saturnom väčšinou dosť tvrdé skúsenosti. pri poslednej opozícii saturna na moju lunu ma nechala jedna ženská a teraz mám kvadratúru. kým nenastane s osobnou planétou konjunkcia, tak všetky aspekty na seba nadväzujú. a hlavne to cítiť predovšetkým pri týchto "križovakových" aspektoch ako to na seba nadväzuje. nie priamo udalosťami, ale vnútorným prežívaním. nastávajú situácie, ktoré môžu prebúdzať spomienky na udalosti ktoré nastali pri predchádzajúcich križovatkách, alebo nastávajú situácie, ktoré zase prebudia podobné pocity. všetko závisí od toho ako človek spracoval psychicky udalosti z minulosti. je to vnútorný duševný vývoj.

saturn ti väčšinou tiež robí životné skúšky tvojho sebavedomia. ber do úvahy planétu a dom/domy ktorého sa tranzit týka. potom v súvislosti s týmito oblasťami ktoré predstavujú domy a planéty bude testované tvoje sebavedomie a tvoja istota a viera v seba. môžeš mať pocit, že musíš vyzerať inak, alebo stať sa niekým iným, že robíš niečo nedokonale, neschopne, ťažkopádne a musíš to robiť tak ako tí druhí, tí ďaleko dokonalejší, za ktorými máš čo doháňať, ale nedaj sa nachytať. je to čistá blbosť. je to len často tvrdá skúška, ktorá chce v tebe podporovať vnútornú silu, aby si sa stal sám sebou. pokial si ale na to dozrel, nemusíš to vôbec pociťovať.

moja súčasná dobežná kvadratúra nastala v 12. dome a je to čisto o vykopávaní starých zabudnutých pocitoch. pri saturnovi sa väčšinou musíme niečoho chcene, alebo nechcene vzdať a tak aj potlačíme určité túžby. toto potlačenie ale nie je rišením, pretože potrebujem pochopiť, nie potlačiť. v 12 dome je to potom pekne vidieť. to je dom vykopávania potlačených a nespracovaných pocitov. ja som dokonca v jednom dievčati naraz zbadal v jej výzore črty aké malo to, ktoré ma pred asi siedmimi rokmi nechalo. keď som jej to povedal, ona o tom ani nevie, ale v tom momente sa aj zachovala presne ako to dievča z pred 7mich rokov pri opozícii saturna na moju lunu ;)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...