mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Saturn konjunkcia Venusa

neznámy
neznámy | 19.3.2014 18:21
Nema/nemal niekto v synastrii jeho Saturn v konjunkcii s jej Venusou? Alebo niekto, kto ma v dlhodobom vztahu tento aspekt, ze ako ho vnima.
neznámy
neznámy | 19.3.2014 18:26
mam jeho saturn pomahal dozriet mojim citom pri prejavovaní 3 dom ,no s druhym to tak idealne nebolo tlacil a blokoval ma s tym saturnom na venusi aspon ja to tak vnimam ale ten prvý ktorý som lepsie vnimala bol solo ten druhý boli dalsie interakcie na venusu
martinbd
martinbd | 19.3.2014 18:45
poznám jeden pár, a z toho čo o nich viem, tak trpí nositeľ Venuše. Saturn dáva hranice jej citom, láske.
neznámy
neznámy | 19.3.2014 18:46
A sme doma.:o) Dakujem Ti velmi pekne za prispevok. Vnimam to podobne. Ja mam s tymto problem. A ten tlak je dost silny a trpim ako kon. Navyse mi zacal tento rok tranzit Pluta na Mesiac v trigone a buduci rok zacne tranzit Pluta na moje Slnko v rakovi, pomoc. Takze to zavana vselicim. Chalan ma samozrejme dominantne Pluto a Mesiac, aby toho nebolo dost.-WALL-
neznámy
neznámy » martinbd | 19.3.2014 18:48
tak zalezi asi aj toho ako kto ma co v native spracovane naozaj mi nedaval hranice ten prvy skor kultivovanu formu tej venusi ...
neznámy
neznámy » martinbd | 19.3.2014 18:52
Ja to vnimam skor opacne, ze ma k prejavom nuti. Respektive ich roznymi sposobmi vytahuje. Je vytrvaly a vynaliezavy. A ja s tym bojujem. A Saturn a Pluto (je to plutonsky typ) moc nemaju radi, ked sa clovek brani. Respektive mam z toho celeho pocit, ze tlak silnie. A ja s tym bojujem, co prameni z rozumovych dovodov a vselijakych mojich skrytych strachov. Otvorena Pandorina skrinka. Som to cakala, ked mi zacal tranzit Pluta na Mesiac.
neznámy
neznámy | 19.3.2014 18:56
takto som to pocitovala pri druhom ale stym ze on ich skor tlacil spat ....ako ucitel pri prejave ma pokarhal toto sa neroi asi tak ,,,
neznámy
neznámy | 19.3.2014 18:57
Ja nemam spracovany Mesiac a istym sposobom aj Venusu. Ked som mala tranzit Pluta na Venusu som mala pocit, ze prezivam v zivote a vztahoch peklo. Navyse som rak. Cele to zavana, ze sa budem venovat takymto citovym veciam a mne sa nechce. Radsej by som isla studovat jadrovu fyziku, keby si mozem vybrat.
neznámy
neznámy | 19.3.2014 18:59
Uhm. Zaujimave. Toto on na moje stastie nerobi. Bo keby mi este toto niekto robi, tak to by mi nerobilo dobre. Ja mam tuto stranku skor potlacenu.. viac som sa venovala praci, studiu, kariere..
neznámy
neznámy | 19.3.2014 19:07
ja opacne praci a vzdelavani som sa zacala venovat naozaj nedavno... .o)...oddavala som sa vztahom a pozitku,,,hold neptun v 5dome nespracovany plus vertex v nom ...ja mozno jedine ciastocne spracovane co mam je mesiac v baranovi 9dom cez vztahy som si spracovavala aj mars 12dom v rakovi ale to je pre mna fest tazke !!!az teraz krocik po krociku zacina svietit svetlo ale je to drina
neznámy
neznámy | 19.3.2014 19:11
a umna krasne funguje co mam aj teraz stale na spracovanie leskurychla zamilovanost cez piaty dom cice cez take nevinne romanticke stretnutia vertex to tam este drzi a samozrejme 3dom u mna vo vztahoch pisanie s potencialnym priam sa v tom vyzivam ci uz sms odkazy basnicky dost dlho mi tam chybalo rozlisovanie co je len hra a co nie ...vyslovene u mna zdvihnuty prst pozor na zamilovanost .o))
neznámy
neznámy » martinbd | 19.3.2014 19:17
Ja mam moju Venušu v konj.so Saturnom s jedným mužom v Škorpiónovi.Celkovo súhlasím s Tvojim názorom,ze jeho Saturn brzdí moju Venušu v citových prejavoch a nedovolí mi prejaviť moje emócie naplno.Obaja máme tiez Pluto v Skorpionovi,čiže tlak a moc je uplatnovana z oboch strán.Inak,myslím,ze Venuša v konj. so Saturnom u partnerom pomôže obom dozrieť vo vzťahu, záleží od vyspelosti oboch partnerov, ale Saturn s Venusou vnáša vážnosť a tiez cez skúšky času stabilitu vztahu,ak obaja vydržia.
neznámy
neznámy | 19.3.2014 19:18
Jasne, vzhľadom k veku to sama beriem s nadhľadom, ale s priateľom to máme, ja som Saturn, on Venuša, zároveň je tam konjunkcia s mojim J. uzlom.
Je to asi tak, ako povedal martinbd. Ale aby som teda dodala pohľad aj cez saturnovskú osobu, chcem povedať, že čokoľvek zlé robíme, nerobíme to schválne.. A tiež že nás to trápi rovnako ako osobu Venušu. Sama som totiž minimálne frustrovaná z citových zábran, ktoré mi tento vzťah priniesol, nikdy som takýto problém s nikým nemala. V pozitívnom slova zmysle to však pomohlo môjmu chlapcovi brať svoje city vážnejšie. Zároveň je tam zakomponovaná i výrazná výchovná zložka, keďže v našom vzťahu jaksi nedobrovoľne pôsobím ako učiteľ.. Pre neho +, pre mňa stále únavnejšie.
Priala by som si aby tam ten aspekt nebol. Je výrazná Ryba s dom. Plutom a 8.domom, takže verím, že takéto citové barikády z mojej strany ho musia trápiť viac ako dáva najavo..
Verím však, že to je pravdepodobne nejaký dlh z minulosti.. V kolečku máme mnoho karmických poukazovateľov; už len samotný Saturn-Venuša býva silne karmický, nehovoriac o spojení osobnej planéty ako je Venuša s dračím chvostom..
neznámy
neznámy | 19.3.2014 19:24
Heh, ja mam svoj severny uzol tam kde on Slnko a Venusu.:D V skorpionovi vo 4. dome. Domy nam vacsinou spadaju do rovnakych znameni.. obaja mame ascendent v levovi.
martinbd
martinbd | 19.3.2014 19:33
napísal som ako to je v tom prípade ktorý poznám, možností je viac ...
martinbd
martinbd | 19.3.2014 19:45
Tak ten vzťah, aj cez všetky príkoria i prekážky, je na dnešnú dobu neobyčajne stály ... ale neviem či to vyplýva z danej konjukcie, hoc, principiálne to sedí ...
neznámy
neznámy | 19.3.2014 19:48
To je myslím si ten lepší prípad... :)
Ale.. :D Moje Pluto je na jeho Severnom uzle v 4.dome v Škorpiónovi. :D
A moje Levie Slnko je na jeho ASC v Levovi. :D Sranda teda celkom.
Tú konjunkciu Saturnu-Venuše máte kde? A v akých znameniach?
lak
lak | 19.3.2014 20:35
vo vztahu ho vnimam ako doveru.. s ludmi, s ktorymi ho mam sa velmi dobre kamaratim
neznámy
neznámy | 19.3.2014 23:10
V prvom dome, v Panne. To uz az take lahke neni.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...