mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Saturn konjunkcia Neptún - tranzit

neznámy
neznámy | 9.1.2014 11:09
Už to na mňa istý čas pôsobí a znášam to dosť zle. Okrem toho mám Neptún niekoľko mesiacov v konjunkcii s Merkúrom, raz volnejšie, raz exaktne, Neptún sa vracia späť, zase ide dopredu, ale stále je blízko Merkúra aj blízko ascendentu už v prvom dome. Navyše v Rybách.
Tento kombinovaný neptúnsky vplyv, Saturn konjunkcia Neptún a Neptún konjunkcia Merkúr sa mi zdá extrémne náročný.
Nikdy v živote, čo sa pamätám som sa necítila tak neisto a zmätene. Akoby som už pomaly ničomu nerozumela. Do života mi vstupujú neptúnske záležitosti v dobrom aj zlom význame. Je v tom aj zmätok, aj prekračovanie bežných hraníc poznania.
Zostrené nadzmyslové vnímanie a zároveň nejasnosť v udalostiach, ktoré ma stretajú. Príchodom Saturna na Neptún sa to ešte viac vystupňovalo.
Našťastie /?/ sa tým aktivoval celý môj veľký trigón, takže prichádzajú aj dobré / možno /aspekty. Saturn trigón Chiron, Luna, Jupiter, Slnko a Saturn sextil Pluto a Urán.
Ale najviac ma zaujíma, ak niekto má skúsenosť s konjunkciou Saturna na Neptún. Prípadne s kvadratúrou, alebo opozíciou v tranzite.
Ako ste sa vtedy cítili, čo ste prežívali? Depresie? Nejasnosti? Alebo to malo na vás aj nejaký pozitívny vplyv?
neznámy
neznámy | 9.1.2014 13:45
Tento tranzit mne čeká příští rok........
Ale ted´mi jde už delší dobu tranzitní neptun 12d kv. saturn v 2d v radixu mám saturn v blížencích v 2d opozice neptun střelci v 8d, hodně silně ho vnímám asi hlavně proto, že ho mám i v radixu a asi mám i asc v rybě, tam je to potuplované...
Když přišla první otočka, tak jsem byla v těžké depresi, nikdy jsem se až tak hrozně necítila.......... tu další jsem cítila taky velice intenzivně a přišla jsem o zaměstnání, je pravda, že tam toho mám víc, uran opoz. uran, pluto opoz. uran,krize středního věku.
Tento tranzit mi končí začátkem února, tak doufám, že příjde trošku úleva...........
marcie
marcie | 17.1.2014 09:49
včera nám prišli objednané knihy - Tranzity od R. Handa a keď som jednu náhodne otvorila, tak presne na tomto tranzite, ktorý ma čaká tento rok. Okrem pocitov dezilúzie, neistoty a zmätku ma tam zaujalo to, že sa môžu objaviť chronické zdravotné problémy a že ak má človek pocit, že niektorý orgán v jeho tele nefunguje tak, ako má, treba sa dať vyšetriť. Ja to určite budem rešpektovať :)
neznámy
neznámy » marcie | 17.1.2014 11:43
Ja tú knihu mám, zatiaľ to pociťujem len po psychickej stránke, fyzicky sa cítim zdravá, ale poklepam si radšej na drevo. -NOSMILE-

Na netových stránkach som k tomuto tranzitu našla kadečo, napríklad aj to, že ide o obdobie, keď sa realizujú idei na sny na fyzickej/pozemskej rovine. Tak to určite momentálne nevnímam.
Skôr som v stave, že všetko je inak ako bolo, ale ako to je teraz, netuším. -CONFUSED-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...