mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Astrológia a horoskopy - 

Saturn a spoločenské postavenie

neznámy
neznámy | 24.9.2013 15:22
Ano výstižné.....Můj saturn je v blížencích v 2d. v opoz. na neptuna v 8d. a opoz na jupitera ve štíru v 8d. Ted´mi jde saturn 8d kvadrát neptuna.... cítím,že se budu muset postavit na vlastní nohy..............
Jupitera mám v trigonu na slunce a sextilu na pluta a opoz. saturna a je pravda,že bylo období,kdy jsem měla pocit,že ti holubi sem tam padali do pusy................ale i období tvrdé dřiny a odříkání.........
neznámy
neznámy » Žabkažabulienka | 24.9.2013 22:57
Presne! Už som si myslela, že Jupiter "vadí" iba mne. :D
Je pravda, dosť pomáha, keď mám napr niečo vybavovať. Prednedávnom som mala kopu vybavovačiek a popritom ma sprevádzali tranzity Jupitera a na môj údiv, všetky prebehli až veľmi ľahko. To že sa mi ale do toho absolútne nechcelo bola vec druhá. :)
Avšak, teraz čo mám, napr Jupiter trigon Ascendent, či Pluto konj Jupiter, od počiatku toho prvého som akurát tak zlenivela, ešteže trvá len 2 týždne. -ROLL- (a od začiatku druhého som sa maximálne uzavrela do seba :) )
Najlepším je pre mňa môj momentálny Saturn sextil Jupiter, presne ako sa vykladá, sústredím energiu na expanziu osobnosti a pomaly, ale isto vidím výsledky.

Napriek tomu, že tranzity Saturnu bolia a bývajú častokrát veľmi náročné, ich asi vítam skôr lebo aspoň cítim, že sa niečo deje, niečo so sebou robím, vyvíjam nejakú aktivitu.. Zatiaľ čo Jupiter som dosiaľ pociťovala skôr ako nejakú brzdu (a áno, viem, že by to malo byť práveže naopak -YUMMIE- ).
Pre mňa top tranzit - Saturn trigon Mars. - všetka energia krásne usmernená a vynaložená na zmysluplné veci. :) -THUMBSUP-

okrem toho... Obidve planéty mám v páde, Jupiter v Kozorožcovi v 2.dome (zároveň vládca 2.domu) a Saturn v Baranovi v 5. dome. Kvadratúr je tam na nich dosť (ostatne, ako v celom mojom radixe :) ), takže, pravedpobodne to má niečo spoločné i s tým. :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...