mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

rybky jsou jen prumerne depresivni? to je prekvapive

neznámy
neznámy
neznámy | 15.5.2013 16:04
Tak z tohoto článku bych vypíchla poslední odstavec!-SAD-
neznámy
neznámy | 15.5.2013 16:13
Ze jsou antidepresiva naduzivana? Mne prave prijde, ze tento typ SSRI, ktery vlastne "dokaze" vychytat nas vlastni serotonin zpet z tela a ze svalu je velmi privetivy a ze kdyby se o nem vice sirilo povedomi, ubylo by lehkych alkoholiku a lehcich zavislosti na drogach. :) Muj kamarad -rybka- je mel, kdyz se snazil prekonat tezsi rozchod a myslim, ze mu moc pomohly. Jinak je spise jako clovek spokojeny a aktivni. :)
neznámy
neznámy | 15.5.2013 17:01
Zaujalo ma na tom, že tie štyri najmenej depresívne znamenia /Váhy, Škorpión, Strelec, Kozorožec/idú za sebou a vyjadrujú obdobie najkratších dní v roku, približne od jesennej rovnodennosti do polky januára.
To sú asi tie najpochmúrnejšie, daždivé, tmavé a chladné dni roka v našom zemepisnom pásme.
Vtedy je tuším výskyt depresií a samovrážd najvyšší v roku.
Naproti tomu znamenia s vysokým výskytom depresií /Baran, Býk, Blíženec, Rak/ sa narodili v období teplúčka, slniečka a dlhých dní svetla.
Akoby duševná odolnosť súvisela s tým, že príroda v čase narodenia nebola veľmi prívetivá a človek si na prípadnú neprívetivosť života zvykol už ako bábätko.
Keď nebolo slnko a svetlo na oblohe, tak je ho viac v duši. :)
Inak, ja som Ryba a nechápem, prečo by Ryby mali byť depresívne, alebo pesimistické. Ja nie som. Dokonca podľa tejto štatistiky by som tiež mala byť depresívna poriadne, lebo od Barana ma delí asi pol stupńa.
neznámy
neznámy | 15.5.2013 17:35
nejvíc sebevražd je pokud vím na jaře.

Z toho článku se podle mě moc nedá moc vyvozovat jaká znamení podléhají nejvíc depresi, možná jedině to, jaká znamení mají tendenci řešit ji s psychiatrem a brát antidepresiva.
neznámy
neznámy | 15.5.2013 17:49
Ano,o antidepresivech"vychytávajících serotonin" by opravdu měla veřejnost vědět víc....třeba,že jim můžou taky "usmažit mozek" řečeno slovy doktora House;)

http://www.youtube.com/watch?v=aLClGUIC7p0&feature=share
neznámy
neznámy | 16.5.2013 08:55
Souhlasim s Dorou, ze ta tabulka ukazuje jen lidi, kteri se leci, takze skutecny stav muze byt nekde jinde. Mela jsem vzdycky pocit, ze rybky maji bliz k alkoholu, drogam i depresim :) Muj kamarad to oznacil jako "problematicky Neptun", ktery jeste neni nasmerovany k duchovnu :)
neznámy
neznámy | 16.5.2013 09:05
Ja som skorpion a sklon k depkam, smutku mam. Pomaha mi stale modra obloha a slniecko. Chmurne pocasie u nas mi nesedelo/v zime/, i ked burky a dazd milujem:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...