mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Rok 2020, konjunkcia Saturn Pluto plus zatmenia

neznámy
neznámy » emanuel | 15.3.2020 21:41
Len to tak veľmi zapadá do toho, saturn - obmedzenie, pluto - hlboká transformácia a keď sa spojili, vytvorili korona vírus a zrazu nikto nemá slobodu, a su zavreté hranice, ktore boli otvorené 30 rokov. A to všetko pre vírus, ktorý sa u nas skoro netestuje, a verim tomu, že ak by sa prešlo k plosnemu testovaniu, bolo by ludi s koronou oveľa viac. Tak ako napriklad v juznej korei, kde sa plosne testovanie urobilo. Majú tam percento umrti 0.7 %. Prečo taký veľký rozdiel s Talianskom - okolo 6%? Žeby preto, ze v južnej korei by mali v porovnani s talianskom tak dobré zdravotnictvo a v taliansku tak zlé? Omyl - preto, že odhalili aj take pripady, ktore nemajú ziadne príznaky, alebo uplne mierne a tych je väčšina. Nakoľko k lekarovi ludia idú len vtedy, ak sa zle cítia a lekar tu na slovensku určite neurobí test na koronu každému chorému, ktorý k nemu pride. Takže nakazených v tejto chvili, je podla mna aj o 10 x viac .
emanuel
emanuel | 16.3.2020 00:03
tiež si myslím to isté,každopádne dúfam že nás to posunie hodnotovo dozadu keď výchova detí,rodina a medziľudské vsťahy boli základom....aj pri tejto pandémii sa ukázalo že demokracia a neobmedzené možnosti nie sú pre všetkých,nevieme zo slobodou zaobchádzať
marcie
marcie | 18.3.2020 07:23
že príde recesia, to nám bolo jasné, ale takýto rýchly nástup a tá forma, to veru asi nikoho nenapadlo ...
emanuel
emanuel » marcie | 18.3.2020 13:17
je to riadna pálka len dúfam že ľudstvo sa spamätá
marcie
marcie » emanuel | 19.3.2020 07:29
myslíš že spamätá v tom zmysle že pochopí zmysel tejto situácie?
emanuel
emanuel » marcie | 19.3.2020 11:09
ja verím že sa vrátime hodnotovo trochu dozadu,vládne priveľký konzum ,to sa dalo čakať že situácia bude dlhodobo neudržatelná....človek je človek a nie zver a posledné roky aj zvery mali pomaly viac citu ako ľudia
neznámy
neznámy » emanuel | 19.3.2020 15:40
bohužel mám takový pocit, že se nic nezmění, svět bude takový jaký byl, protože lidé se budou chovat stejně.

Saturn v konjunkci s plutonem zabraňují změně paradigmat, viz poslední jejich konjunkce od roku 1914. Může dojít spíš k utužení režimů, k prohlubování globalizace a zvýšené kontrole obyvatelstva, např. zrušením oběživa (fyzických peněz) vždyť ty roznášejí nemoce (mince ano, bankovky bývaly proti tomu chemicky vybaveny), aby šlo všechno přes banky a lidé byli ještě většími nevolníky bank.

Mimochodem: zruší vám nejmenší euromince, takže Vás znovu okradou.
emanuel
emanuel | 19.3.2020 18:05
no nepotešil ste ma ja som rodený optimista a videla som krajší scenár,snáď to niečo dobré každému prinesie,veď máme na výber
Magnician
Magnician | 19.3.2020 21:53
žiaľ zdieľam Váš pocit-SADLEY-
marcie
marcie | 20.3.2020 07:36
áno, momentálne sa budú mocní brániť zubami -nechtami udržať sa pri moci, ale keď to dosiahne nejaké maximum, musí sa to zmeniť, kedy by ste videli výhľadovo takú možnosť? Ďakujem
neznámy
neznámy | 21.3.2020 18:16
Na konjunkci Saturna s Plutonem bychom se měli dívat zejména z hlediska obranných reakcí na společensko-kulturně-politické rovině. Nemyslím, že by Saturn s Plutonem tenhle vir stvořili.

Intenzita a tedy i význam pro interpetaci této konjunkce spočívá zejména v tom, že k ní došlo na ekliptice,. Šířka Saturna +0°02´Pluton -0°40´, k tomu díky převážně vysokým vzdálenostem Plutona od ekliptiky dochází velmi zřídka
Ailin
Ailin | 26.3.2020 05:32
Mám tiež pocit, že Saturn a Pluto vytvorili len reakciu všetkých vlád na tento vírus, nie samotný vírus, ktorá spočíva v obmedzení slobod snáď všetkých ľudí v blízkej dobe, u niekoho dobrovoľných u niekoho nariadenych. Keď si to tak vezmeme na chripku zomiera ročne na svete cca 600 000 ľudí. Na slovensku je to okolo 800 ludi ako som sa dočítala, ale nikto kvoli sezonnej chripke zatvaranie škôl, reštaurácií, obchodov, firiem nikdy predtym nerobil, pritom % umrti je porovnateľné. Tak snáď keď Merkur vystupi z Ryb, ľudia začnú uvažovať trochu racionalnejsie. Súhlasím s opatreniami ako su ruska, dezinfekcia a podobne, ale nesuhlasim so zakazom vychadzania napr. na dve hodiny tyzdenne len jednym clenom domacnosti, ako to maju niektore krajiny. Nesuhlasim so sledovanim ludi cez telefon, ako si to schvalili teraz poslanci, veď keď chcete porušovať karantenu, tak si asi mobil nevezmete. pripadá mi, že celý tento virus je len nejaká zamienka na zvyšovanie ovladania ľudí a upevnenie moci. Zachvilu povedia, že ludia karantenu nedodržiavajú a preto budú ocipovany aby mohli byť sledovani, a vacsina davu ovladaneho len strachom im to schváli. Poznam teraz dva druhy ľudí... ti ktorí sa tak boja, že sú maximalne ovladatelni, a ak by niekto zomieral na zemi, tak mu zo strachu ani nepomôžu a tých, ktorí este zachovavaju trochu zdraveho rozumu. Jeden jediný efekt príkladam k dobru tomuto virusu, ze sa v oblastiach, kde sa vyskytol, vyčistilo ovzdušie a možnosť pre rodičov byť doma s deťmi, ale, nie každý ma deti, niekto by v prípade zhorsenej situácie musel byť uplne sam.
simetra
simetra » Ailin | 26.3.2020 07:49
Keď dva dni dozadu na tlačovke vláda oznamovala, že dáva návrh na spomínané opatrenie s mobilmi, priznávam, že vo mne už vzkypela žlč. Remišovej dal nejaký novinár otázku, ako to chcú riešiť, keď si nakazený nechá mobil doma a proste pôjde von bez mobilu...veľmi logická otázka. Remišová odpovedala v zmysle, že apeluje na ľudí, aby sa správali zodpovedne a disciplinovane atď, atď, atď.....ale táto výzva mohla zostať aj bez opatrenia s mobilmi predsa.

Ja teda nie som žiadny Ficov zástanca, ale bola som rada, že nahlas povedal to, čo povedal a že sa následne o návrhu ešte rokovalo a aspoň sa zmiernil, pretože bol veľmi, veľmi, veľmi ľahko zneužiteľný.

Nemám strach z korona, už nech sa deje čo má, sama sa snažím správať zodpovedne kvôli ľuďom okolo seba, nepotrebujem na toto moje konanie príkaz vlády.

Ale začínam mať ozaj obavy z toho, ako ľahúčko sme teraz ovládateľní. Všade a vo všetkom sa začne hovoriť "lebo korona".

Podľa mňa prvé čo sa malo urobiť sa mali izolovať seniori, keďže sú najviac rizikoví, zabezpečiť im stravu, starostlivosť lekársku aj ostatnú, nech tým nie sú deptaní, nech sa cítia bezpečne.
Takto mám pocit príde nielen kolaps ekonomiky, ale aj ľudí....ich psychického aj duševného zdravia už zo samotnej izolácie, vzťahy neverím že sa vyčistia a vytriedia ako zrno od pliev.

Tie rúšky mi síce vadia, ale je to zrejme potrebné opatrenie, len tiež sa zamýšľam nad symbolikou rúšok ľudí na ústach......

Na fb kolujú vtipy o odstreľovaní ľudí bez rúšok či ľudí, ktorí opúšťajú obec v karanténe....dúfam to ostane len pri vtipoch.
emanuel
emanuel » simetra | 26.3.2020 15:31
ja si myslím že vytvárame si paniku predovšetkým sami,nech sa nikto nehnevá sedieť celé dni na FB a zaoberať sa vírusom je choré.....rôzne fámy,články a blbosti ja sa nedivím že zlyháva psychyka.....naozaj prišiel vhodný čas na domáce rozhovory,upratovanie,sadenie a trebárs aj cvičenie,len málokto ho využíva...a nepovedzte mi že ak manželia čo sa sotva v bežnom dennom kolotoči stretávajú a zrazu musia byť spolu minimálne 24 hodín nedostanú zabrať a to preverí vsťah či niekto chce,alebo nechce,to sa týka aj iných rodinných vsťahov
neznámy
neznámy » simetra | 26.3.2020 17:32
Ak je to pravda kto by robil tak rozsiahli monotoring?ak jestvuje taky kluc ako vieme ze nebol uz pouzity?zakazy prikazy bezhotovostny styk sip pod kozu vzduch za pracu ..halo robot !
neznámy
neznámy | 26.3.2020 22:19
Z môjho pohľadu sa táto situácia dala predpokladať (v historii pri tejto konjunkcii vypukli epidemie,napr. moru). Špirála vývoja je daná. Pohybujeme sa po nej. Otázkou je koľko, resp. aká veľká je skupina ľudí,ktorých nazvem že Prebudení, t.j. uvedomujú si spojenie s prírodou, vnímajú Seba, svoju Dušu, správajú sa vo svojej každodennosti v pokore k životu ako takému. Sú neviditeľní, pretože nie sú hluční, medializovaní, nevykrikujú kadetade, neklaňajú sa mamonu a blahobytu ako svojmu Božstvu. No tvoria významnú "sieť"....Vnimam ich tiché prepojenie cez Srdcia. A to je mocná sila priatelia! Hm, asi najmocnejšia a hodne podceňovaná. Každý tvor, Bytosť žijúci na tejto Zemi vo svojej podstate chce pokoj (až na pár vínimiek). Nuž a pravidlo čomu dávam pozornosť to živím, je stále prítomná a mocná čarodejka. Preto sa ponúka otázka: Čo živíš svojou pozornosťou človeče? Funguje to pri každej konštelácii. Myslím, že je čas hlbokého ponoru do Seba, vypratanie "bordelu a haranpadia" ktoré sme si tam počas svojej existencie nahromaždili. Preusporiadanie hodnôt...načom naozaj záleží. Ten batoh, ktorý si odtial odnesieme nie je hmotný a materiálny. Nuž a ak sa vrátim k tomu, že čo sa to vlastne teraz deje. Mojou úvahou je "sofiina voľba" vojna, či epidémia. Nuž mohlo by byť aj horšie. Želám nám všetkým všetko dobré, zmysluplný ponor do Seba a trpezlivosť.
Magnician
Magnician » simetra | 27.3.2020 00:00
súhlasím aj ja som zacítila také bŕŕŕ,,ja mám pocit,že niekomu ide o ten kolaps
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...