mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Rodinné konštelácie

neznámy
neznámy | 14.8.2012 13:34
Dostala som sa na jednu stranku, na ktorej vlastnik spomina aj rodinne konstelacie.
Chcela som sa opytat, tu na zverokruhu, ci ste uz nieco take absolvovali (tu psychohru), alebo ci ste astrologicky studovali rodinne konstelacie (akysi rodostrom) a dosli ste k pochopeniu nepochopitelnych a nespravodlivych udalosti...? Dakujem.
Tu je ta stranka: http://www.brazda-s.cz/-rodinne-konstelace
neznámy
neznámy | 14.8.2012 16:49
to už i Brázda dělá do rodinných konstelací?
neznámy
neznámy | 14.8.2012 18:59
Neviem co mas na mysli rodinnymi konstelaciami ale stranka s nadpisom "Jak se zbavit problemu" u mna evokuje skor sposob jak sa zbavit penazi :-)

Pri prieskume horoskopov clenov rodiny je mozne skoro vzdy najst spolocne crty. To ale nikoho nezbavi ziadnych problemov. Tie problemy su nase a musime si ich vyriesit samostatne. Ked otecko pije a neprospieva to celej rodine, je to pravdepodobne vidiet v horoskopoch ostatnych clenov - riesenim teda je alkoholu sa vyhybat. Tot zakladna schema. Ak by otecko absolvoval samansky ritual rodinnych konstalacii pana Brazdu pil by i nadalej, ledaze uverime na carovne prutiky :-)

Z toho co citam na Brazdovej stranke neverim ani pol slovu, neviem kolko za to kasiruje, ale nedal by som ani supak :-)
neznámy
neznámy | 14.8.2012 19:31
Rodinne konstelacie je psychologicka liecba duse, ked si das do google, najde ti odkazy, na ktorych si mozes precitat viac. Je to o nevedomi a procese uvedomenia, asi znovuprezitia a pochopenia v kontexte sirsich suvislosti (mozno odpoved na otazku preco?), zaujimava psycho. metoda.
neznámy
neznámy | 14.8.2012 19:34
ved aj ja pozeram ako puk:)
neznámy
neznámy | 14.8.2012 19:38
pocul som o tom...teda skor nepriamo, ze niekolko ludi si na internete tuto metodu chvalili...ale asi tam dost zalezi, ze kto to robi...no a co si sem dala toho dotycneho, tak neviem, najprv to bol vsestrany psychotronik, ktory ako sa pamatam ascendenty urcoval pomocou siderickeho kyvadla a teraz zrazu je z neho terapeut-PUH-
neznámy
neznámy | 14.8.2012 20:18
Dik za odpoved, nasla som uz tiez nejake prispevky k tej psycho. metode (aj pozitivne, aj negativne). Pan Brazda je velmi svojsky, videla som ho len 1x v TV. Takze je psychotronik? Na tych svojich strankach sa vyjadruje v zmysle, ze v astrologiu neveri, aj ked v niektorych castiach astro. spojitost spomina.
neznámy
neznámy | 15.8.2012 08:48
K rodinným konstalacím jsem byla dost skeptická, nicméně po hodně pozitivních zkušenostech mých nejbližších přátel (kterých si vážím i pro dobrý úsudek) jsem do toho šla s jednou lektorkou z Brna.
Myslím, že volba terapeuta je v tomto oboru zásadní. Pan Brázda na mě nepůsobí zrovna dobře.
Z konstalací, které jsem absolvovala já, jsem si odnesla veskrze pozitivní zážitky a myslím si i výrazný posun na mé cestě. Nestálo to moc,ale výsledek předčil mé očekávání.
neznámy
neznámy | 15.8.2012 11:29
rodinné konstelace jsou založeny na Morenově psychodramatu. Sám jsem tím prošel na půdě integrované psychoterapie v roce 1995 pod vedením prof. Ferdinanda Knoblocha . je to metoda mocná a proto se jí chytají rozmanití šarlatáni stejně jako holotropního dýchání. V rukou nezodpovědného rychlokvašky nebo penězoborce je to metoda nanejvýš nebezpečná.
neznámy
neznámy | 15.8.2012 16:38
ten vyzerá jak kúzelník-ROFL-


Ja som absolvovala rodinné konštalácie,svoj systém som síce nestavala,ale zahrala som si v systémoch iných..a neverila som,že niečo také môže fungovať:)
človek prežíva emocie tej danej roly,ktorú hrá,na základe scénky a silnej energie,ktorá tam vznikne,že v tej chvíli si uvedomí také veci,ktoré mu pred tým boli skryté..
Po tomto zážitku,som zmenila pohľad na rodičov,a zároveň som si uvedomila s čím konkrétne mám ja problém..
Aj astrologicky to študujem,a snažím sa chápáť súvislosti..a tým pádom si riešim seba.
neznámy
neznámy | 15.8.2012 19:23
Ako je to mozne? Nechapem -ROLL-
Ale zda sa, ze to vnimate pozitivne, nastastie.
neznámy
neznámy | 16.8.2012 08:48
Neviem jak je to možné s tou energiou,nieje to energia ani terapeuta,a ani konkrétne tých ľudí ktorí sú účastní,ale celkovo aj tých,čo tam niesú..všetci tí čo hrajú,prežívajú pocity tých ľudí,ktorých rolu hrajú,cudzích ľudí,ktorých ani nepoznajú..a na základe tých pocitov vznikajú rôzne reakcie,ktoré vynesú na povrch,to čo je skryté v podvedomí a aj to,o čom človek vôbec netuší..v tom dianí má možnosť to pozorovať a prežiť tú situáciu ako dospelý,pochopiť,a doriešiť si vzťahy s rodičmi,a tým pádom aj vzťahy s partnermi,pretože všetky problémy ktoré v dospelosti prehrávame s partnermi pochádzajú z nášho detstva a našej primárnej rodiny..

Či je to nebezpečné,podľa mňa ani,keď sa niekto rozhodne tam ísť,tak to znamená,že k tomu dozrel,a o svojom probléme vie,a má potrebu ho riešiť..i keď je pravda,že je to
veľmi silný emočný zážitok,všetci plakali,keď došlo k niejakému kľúčovému momentu..

A terapeut je účastný v pozadí,pýta sa napr.čo kto cíti,v tom danom momente,a ide sa podľa určitých pravidiel..

A tak celkovo je to zaujímavé prežiť..napríklad,prvorodené dieťa,patrí do línie otca,a jeho predkov..a druhorodené dieťa do línie matky a jej predkov..

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...