Astrológia a horoskopy -
Retro Merkur - jul 2019
Za cca tri dni ostane Merkur stacionarny a pohne sa naspat...
Uz dnes ma fcb, messenger a instagram vypadky.
Zhodou okolnosti sa cela Tour de France ponesie v znameni retro Merkura, Zavod, kde su prave tieto veci sakramnetsky dolezite, vsetko okolo zavodu, ale aj samotny zavod nesie sebou tematiku Merkura.
Som zvedavy. Mimo ine uz dnes je zname, ze vobec nebudu startovat ocakavane a zname mena.
Ake su vase skusenosti, postrehy, ci osobne pribehy v casoch retro Merkuru?
dik, d.
Rána že zásuvky, likvidace elektřiny v polovině bytu. Rozbitá pračka. Neluxujici Lux. A notebook již taktéž nový.
O množství komunikačních "šumu" ani nemluvím. Ale ty spotřebiče mně berou víc! Zda se mi, že pořád někde něco hoří, cítím spáleniny jakoby že šňůr, achichiach.
Taky pošta nefunguje, přináší, co mi nepatří a odnáší moje. Ale to dělá i v čase vpřed uhanejiciho Merkura.
Tiež som nepochopila čo robí naš dedinský rozhlas alebo teda neviem z čoho nejaké pazvuky občas vychádzajú. Tiež ale neviem či ch počujem iba ja alebo aj iní.
Telefon - nejaké veľké šumy. Ja mám pocit že v tomto čase vnímam celú sieť ktorú máme nad hlavou ako velikánsku pavučinu a bolia ma uši - mám nesmierne vyvinutý sluch aj podľa lekárov , ktorý nesmierne bolí ak je niečo čo nie je v súlade.
Takže u mňa je to hlavne o tom sluchu viac ako vo vyjadrení slovom.
Ta vec, ze prave v takomto case nezacinat nic nove...ale prave dotahovat stare veci....niekedy mam pocit ze by mal trvat aspon 2 mesiace :D sam mam mars a merkur v radixe retro, okrem dalsich no neosobnych bodov.
A co sa tyka TDF, tak mi hned dalo vyznam ze tento rocnik je venovany byvalemu svetovemu belgickemu cyklistovi Eddy Merckx-ovi, ba dokonca Tour startovala prave v Belgicku.