mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Retro jupiter

neznámy
neznámy | 30.3.2019 13:45
O chvíľu tu máme znovu retrogradny jupiter, co si myslíte o kupe nehnuteľnosti pri retrogradite.? Pre spresnenie, v native mam tiež retro jupitera. Momentálne je v mojom štvrtom dome a začal mi tranzit jupiter trigon jupiter.
martinbd
martinbd | 30.3.2019 17:08
Nestretol som sa s tým, že by retrográdny Jupiter spôsobil nejaké problémy v takýchto záležitostiach.

Jupiter nie je všeobecný signifikátor nehnuteľností. To skôr nejaká vláda, ktorá nastúpi pri retro Jupitere môže mať problém.

Ak je navyše Jupiter v tranzite v IV. a robí trigon na Jupiter, je to veľmi pozitívny vplyv, a špeciálne teraz, ak je v Strelcovi. Ale samozrejme je potrebné preskúmať aj zvyšné vplyvy.
neznámy
neznámy » martinbd | 2.4.2019 19:12
Ďakujem
suhail
suhail | 14.4.2019 09:50
Vysledovala jsem a to mnohokráte, že při retro jupiteru někdo začal přemýšlet plánovat koupi nemovitosti a své stěhování, které v době retrográdní fázi neblo ještě realizováno, až při přímém chodu se plány rychle zrealizovaly , nemovitost byla koupena a dotyčný se přestěhoval. já osobně vnímám trigon jupitera na radixový jupiter ve 4 domě jako příhodný pro takovou věc, jako pro jiné zvelebování domu bydleni, plány či změny v domě/domově, domácnosti, ale obecně v rámci rodinných vztahů .

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...