mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

Reakcie z astrologického hladiska

neznámy
neznámy | 18.4.2012 11:52
Podme sa spolu tomu zasmiat a využit nase reakcie pod lupou astrologie k dalsiemu poznaniu.

Prosím starousadlíkov i najdisákov,kto chce samozrejme nech k tomu niečo napíše.

Za mna:

To že ste z nás neboli nadšení ma nijako neprekvapilo,trošku v tom bol smútok,že sa vraciam domov a nikto ma nechce,hnev tam nebol v žiadnom prípade,ale na druhej strane bola výzva,že dokážem že si tu zaslúžim byť,a tiež malá podprahová radost zo zmeny,a dalších možností.
Myslím,že to vcelku charakterizuje mojho vodnároškorpiona s levím ascendentom.:)
neznámy
neznámy | 18.4.2012 11:58
Ako chladný kozorožec s ascendentom v panne som už dávno zaregistrovaná na Zverokruhu,keby náhodou-LOL-Koniec Najdise ma zarmútil,ale je pravdou že v poslednej dobe tam bola malá disciplína,čo urážalo zvlášť môj ascendent,tak som zakývala a odyšla .Samozrejme s jedným verným priatelom,ktorému som dovolila vstúpiť do môjho súkromia,kozorožci blízkych predsa nemávajú moc:D
neznámy
neznámy | 18.4.2012 20:06
Snažila jsem se udržet si nadhled - i v případě konce Najdise,kde jsem byla tři roky, i v případě splašených reakcí místních starousedlíků....tak snad mohu hodnotit objektivně.

Z toho všeho emocionálního vypětí (skoro až davová hysterie na najdise a zběsilá obrana zde) pozoruju hlavně - strnulost. Ustrnutí lidí a velmi malou schopnost adaptovat se na změny. Myslím si, že pokud takto reagují lidé ve virtuálním světě, v tom reálném to může být ještě intenzivnější (i když skrytější). Možná bychom se měli více uvolnit,přijímat změny jako možnost posunutí sebe samých,konce jako možnost nových začátků...celý vesmír je v pohybu,vše co je strnulé a již přežité musí nutně skončit...koloběh života.
neznámy
neznámy | 18.4.2012 20:52
Neviem, či je správne hodnotiť reakcie ľudí, keď každý vychádza z trochu inej pozície. Díva sa z iného uhlu pohľadu, ktorý vidí on, ale ten druhý nie.
To, čo ty nazývaš zbesilou obranou a ustrnulosťou, bol v mojom prípade zásah proti chaosu a niečomu, čo sa dá nazvať aj bezohľadnou nevedomosťou.
Som síce Ryba, ale na poslednom stupni znamenia, takže do určitej miery som už Baran. Preto impulz k obrane, alebo do útoku :D som dala ja.
Aj keď mám veľmi veľa planét vo vodných znameniach, svoju emotivitu obyčajne, alebo práve preto, v bežnom živote dobre ovládam.
A mám Mars v 8.dome v Škorpiónovi, takže sa vrhám po hlave aj do nebezpečných situácií, keď ostatní radšej vlezú pod posteľ. :)
Ešte Slnko v konjunkcii so Saturnom v 1.dome môže hovoriť o istej prísnosti a zásadovosti.
Ale inak s ascendentom vo Vodnárovi sa hlásim ku všetkému novému, pohyblivému a prínosnému. Aj keď to tak spočiatku z iných uhlov pohľadu zrejme nevyzeralo.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...