mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Prvé dieťa - pohlavie

neznámy
neznámy | 3.1.2017 07:43
Ako sa dá z horoskopu ženy zistiť či jej prvé dieťa bude chlapec alebo dievča? Dá sa to vôbec?
neznámy
neznámy | 3.1.2017 09:33
Zevraj ak je 5. dom (hrot 5. domu) a vladca 5. domu v muzskom znameni, mohol by to byt chlapec, ak je hrot 5. domu a vladca 5. domu zenskych znameniach, mohlo by to byt dievca... Ale nebrala by som to nejak vazne :)
neznámy
neznámy | 3.1.2017 09:50
Přesně jak psala Habibti, ale taky bych to nebrala za bernou minci, např. já mám hrot 5.domu v Blížencích, byla mi předpovězena dvojčata, mám jednoho syna.

Teď jsem jen namátkou mrkla na pár svých známých a příbuzných a sedí to z 5 lidí pouze u jedné osoby. Takže v tom bude ještě něco jiného....
neznámy
neznámy | 3.1.2017 10:03
U mňa platí ten hrot piateho domu, je v blížencoch a mám dvoch synov. Ale vládca merkúr je v rybách, čo je znamenie ženské.
neznámy
neznámy | 3.1.2017 10:08
Ak to je takto, tak prve dieta by mal byt chlapec a druhe dievca (na striedacku)... :-)
neznámy
neznámy | 3.1.2017 10:09
Můj Merkur je rovněž v ženském znamení (Kozoroh), takže taky to pravidlo nesedí.
neznámy
neznámy | 3.1.2017 10:22
Piaty dom v rybach, vladca v strelcovi, mam syna...
podľa mňa sa z horoskopu ženy nedá zistiť pohlavie potomkov, ani či nejaký vôbec budú....
Dá sa plánovať počatie, i predpokladať pohlavie podľa momentu počatia (i to nie je stopercentné, keďže k počatiu môže dôjsť niekoľko hodín po koituse, čo už luna môže byť v ďalšom znamení) -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 3.1.2017 10:33
No a keď beriem do úvahy ďalšiu podstatnú vec a to, že mám väčšinu piateho domu v rakovi a v tom rakovi mám v piatom dome lunu v konjunkcii s jupiterom, tak to by malo ešte viac potvrdzovať ženskú energiu.
neznámy
neznámy | 3.1.2017 10:52
Ja som sa tiez dakedy pytala na tuto otazku, ze ci sa to da vycitat z kolecka... No urcite ta metoda nie je 100% aj ked mozno ze plati na vacsinu ludi..... Lebo to by som aj ja musela mat dievca, lebo ja mam hrot 5. domu v zenskom znameni a aj vladcu 5. domu v zenskom znameni... :)
martinbd
martinbd | 3.1.2017 12:21
okrem toho, čo už tu bolo napísané som sa stretol aj s tým, že je potrebné skúmať aspekty na Mesiac, ak sú to aspekty od mužských planét (Saturn, Jupiter, Mars, Slnko), svedčí to pre mužského potomka, ak od ženských (Venuša, ), tak pre ženského. A tiež, ak je Luna v mužskom znamení, tak je to skôr chlapec ak v ženskom, tak dievča, ale asi ani toto nebude celkom fungovať.
Lilly zasa píše:
"Saturn, Jupiter, Mars a Slnko jsou mužské planéty; a pokud budou v domech, znameních a stupních mužských, znamenají mužské potomky;Luna a Venuše jsou ženské planety;pokud jsou západní a ve znameních, domech a na stupních ženských, svědčí pro ženské potomstvo"

Potom pri výklade konkrétneho horoskopu píše:
"Mars v mužskom znamení znamená jednoho mužského potomka. Slnko v mužskom znamení dalších. Luna v Blížencích a takto blízko sextilu s Marsem dalšího mužského potomka. Venuša, která svou moc dává Slunci, by mohla znamenat mužského potomka. Venuše a Luna jsou ženské plantety a jsou v trinu a Venuše je na almutenu nativity, což znamená dva ženské potomky, ne-li tri, pricemz, všechny dcery prežijí, nikoli však synové"

Tu som si všimol, že používa aj tú metódu, kde sa berú do úvahy aj aspekty Mesiaca.

Takže ťažko povedať, ako na to.
neznámy
neznámy | 4.1.2017 00:10
geneticky se o pohlaví plodu rozhoduje v okamžiku početí, které jak správně píšete nastává většinou řadu hodin po styku
ale spolehlivá astrologická metoda neexistuje
neznámy
neznámy | 4.1.2017 08:30
myslela som na Jonášovu metódu, podľa ktorej sa dá určiť zvýšená pravdepodobnosť počatia (myslí, že ide o dni, keď je Slnko a Luna voči sebe v rovnakom postavení, ako pri narodení ženy) postavenie Luny v tom čase v znamení mužskom, či ženskom určuje pohlavie potomka, ak by k oplodneniu došlo.... Myslím, že toto Jonášovo určovanie nie je blud... Faktom však je že človek nedokáže počatie ovládať a naplánovať, na rozhodnutie vajíčka či a kedy spermiu príjme nemáme žiadny vplyv.... Ak má Jonáš pravdu s tým postavením Luny v znamení, pár hodinový rozdiel môže znamenať výmenu znamenia a teda i pohlavia......
neznámy
neznámy | 4.1.2017 08:56
Jonášovu metodu jsem zkoumal před lety a mám za to že je to celé nesmysl. Výsledky jsou náhodné.
neznámy
neznámy | 4.1.2017 09:47
Mne pán Jonáš počítal pred rokmi, lebo som skoro rok nemohla otehotnieť...on pošle taký rozpis, kedy je dieťa z počatia životaschopné, a akého bude pohlavia. Ja som podľa toho otehotnela, ale možnože to bolo len také psychické, také odbúranie strachu, potvrdenie, že to bude všetko o.k....ale mne to pomohlo a to je podstatné... syn má teraz 14 rokov.
neznámy
neznámy | 4.1.2017 10:32
Eugen Jonáš skúmal vlastnú metódu na plodení vlastných potomkov a po mnohých rokov sa dá o jeho práci povedať len to najlepšie: žije skromne a s láskou, pomáha ženám splniť si ich túžbu po dieťati, zdravom dieťati! a či už chlapec alebo dievčatko, záleží na tom ? som vďačná, že kľúč k pohlaviu potomka nie je v rukách človeka

.. predstavme si čo by sa stalo, ak by ten kľúč človek dostal
neznámy
neznámy | 4.1.2017 10:34
ano, vím jak dr. Jonáš pracoval, jako podpůrná metoda psychosomatická pro zvýšení možnosti otěhotnění to nejspíš funguje, ale rozhodně bych ji nedoporučoval jako antikoncepční metodu. Pokud jsme někdy museli řešit otěhotnění, dávali jsme přednost tranzitům na Lunu a její pozici v Lunárních revolucích. Ví se dobře, že ženy jsou schopné otěhotnět v jakékoli fázi svého cyklu, dokonce i při menstruaci, proč by nebyly schopné otěhotnět i za stejné lunární fáze jako při narození. S pohlavím dítěte určovaným podle Jonáše je to už úplně na vodě. Tropický zvěrokruh je geometrický konstrukt, v siderických zvěrokruzích to vypadá většinou úplně jinak.
neznámy
neznámy | 6.1.2017 15:21
Já mám hrot ve Vahách..
neznámy
neznámy | 6.1.2017 15:34
A? .......máš dceru? :)
lak
lak | 6.1.2017 21:07
ja mam vo vodnarovi a nemam nic, asi to naozaj nesedi -ROFL-
neznámy
neznámy » lak | 6.1.2017 21:12
-LOL- -ROFL- Velmi sa smejem...
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...