mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Príťažlivosť

neznámy
neznámy | 30.11.2013 11:38
Platí u vás teória, že podľa toho kde máte Venušu (ženy), tak vás priťahujú muži s Marsom v znamení rovnakého živlu?
Napr. Venušu v Rakovi bude priťahovať Mars v Škorpiónovi, Rakovi a Rybách?

A u mužov by to malo byť naopak. Mars priťahuje živlovo rovnaká Venuša.

U mňa to platí. Mám Mars v Strelcovi a najviac ma priťahujú ženy s Venušou v Levovi, Strelcovi a Baranovi. Ale to isté aj ascendenty (ale to je len môj postreh).
neznámy
neznámy | 30.11.2013 11:48
Zaujimave takze ja ked mam venusu v skorpionovi tak mna by mali pritahovat muzi s marsom v ??
neznámy
neznámy | 30.11.2013 11:49
Mám venuši ve střelci a nikoho s marsem ve střelci neznám. Motá se kolem mne dost slunečních střelců, případně mužů, co mají nějak zvýrazněnou osu blíženec - střelec.
neznámy
neznámy | 30.11.2013 11:51
Muži s Marsom vo vodných znameniach, takže Mars v Rakovi/Rybách/Škorpiónovi.
neznámy
neznámy | 30.11.2013 11:52
Keď máš Venušu v Strelcovi, mali by ťa priťahovať muži s Marsom v Levovi, Strelcovi a Baranovi.
neznámy
neznámy | 30.11.2013 11:57
Mrkla som na to a väčšinou som mala chlapa s marsom v panne.
neznámy
neznámy | 30.11.2013 11:59
mars v panne? to nebola nuda ;)?
neznámy
neznámy | 30.11.2013 12:02
hmm nie som si ista....mam sice venusu v rybach (lenze dom, v ktorom sa nachadza spada aj do vodnara kde mam zas mars) a napr. taky mars v rakovi ma doslova irituje, skorpion a ryby ok - to sedi....ja by som skor povedala, ze ma potom pritahuju ludia so zmesou kvalit vody a vzduchu v horoskope vseobecne....plus ked tak, mozno skor s vodnou venusou a vzdusnym marsom (pripadne s marsom v skorpionovi alebo rybach) ak by som to mala brat typologicky
neznámy
neznámy | 30.11.2013 12:06
Fuuu ha.... nie -PUH- Sice mal mars v panne ( a ten mam aj ja ) ale mali sme v partnerskom horoskope aj ine ,, veci ,, .... Napr. mars v sulade s venusou :D slnko v blizkosti s plutom a podobne. Takze nuda nebola. ;)
neznámy
neznámy | 30.11.2013 12:43
dobre, ze nie si si ista, lebo tvoje pochybnosti su na mieste:D
u zeny je to obratene...mars (a jeho postavenie a aspekty) symbolizuje typ muzov, ktori sa zene potencionalne pacia...
mars = pudovy animus v psychologii
u muzov tuto ulohu plni venusa (pudova anima).
samozrejme v praxi to nie je take jednoduche ako to na prvy pohlad vypada....v praxi mam odpozorovane, ze napriklad moze moj mars tvorit trigon na venusu nejakej zeny a vobec nie je zarucene, ze citim nejaku iskru... a plati to aj naopak...dotycna nema ziadny klasicky aspekt medzi mojim marsom a jej venusou a sympatie mozu tam byt obrovske...
treba pozerat na cely horoskop a cloveka - jeho vyvoj, uroven na ktorej sa nachadza, ine konstelacie s dotycnou osobou...
inak minimalne tak silna konstelacia pre pritazlivost byva aj mars, ci venusa umiestnena na ose ascendent/descendent druheho...
proste je tam toho viac, co moze vysvetlit pritazlivost-PUH-
neznámy
neznámy | 30.11.2013 12:57
jo...ja takto nepocitujem napr. aspekty druheho cloveka na moje slnko, resp. velmi slabo...s ohnivymi ludmi, teda s ludmi s prevahou ohna si skor nerozumiem, lebo tiez su tam ine vplyvy....je to individualne a ako vravis - ludia sa vyvijaju, na sebe uz ani ten asc. vo vahach nepocitujem ako kedysi
granko
granko | 30.11.2013 14:48
aj ja mám mars v strelcovi -PUH-
a neviem či by som mohol hovoriť o príťažlivosti, ťažko povedať.. ani neviem či mám nejakú vzťahovú skúsenosť, asi nie.. nejaké vzplanutie isto bolo, kdovie.. skôr by som povedal, že ohnivé venuše žien tolerujú tvoje hehe mužné prejavy a výstrelky -PUH- viac či menej viac ako venuše v iných živloch.. aj so slnkami tak bude.. aj keď facku ti môže dať aj takáto žena a ešte silnejšiu .. so ženou so streleckým ascendentom to vyhráš, u nej budeš stelesneným chlapa -PUH-
jo pripájam sa tiež, si myslím, že tuto ide skôr o takú pudovú sexuálnu príťažlivosť, na ktorú dôjsť môže alebo vôbec nemusí.. záleží či bude príležitosť zaiskriť.. existuje potom ešte hlbšia osobnostná príťažlivosť a tam klasické muž-slnko žena-luna.. a dlho som nevedel čo mňa vlastne citovo bere až potom keď som s odstupom času zanalyzoval, tak mi nevyšla klasicky konjukcia - tieňuje, ale baby s trigonickými lunami na moje slnko - v býkovi a v kozorožcovi a opozitná luna v rybách -PUH-
neznámy
neznámy | 30.11.2013 14:53
Tak jsem schválně koukla na marse partnerů a mužů, kteří mne nějakým způsobem přitahují a je tam 2x váhy, 2x štír, 2x vodnář, beran a lev a zrovna u těch ohnivých to nebylo zádné "jéé, toho musím mít".
Sama mám mars ve vahách, v 8. domě v konj. s plutem ve štíru. I tahle teorie u mne selhává, jediné co "mí muži" mají společné, že mi aspektují saturn svým marsem (nebo naopak jejich saturnem můj mars) nejčastěji kvádr, nebo opo.
jana799
jana799 | 30.11.2013 15:51
Tak u mě je Venuše ve Střelci a platí spíš ta teorie o ascendentu. Můj muž má asc. ve Střelci. Mars má v Blížencích a ten mě teda celkem rozčiluje..:D, ta jeho užvaněnost.. Ale to bude jinýma aspektama..-BIGEYE-
Dal by se tady teda zohlednit nejen stejný živel, ale i podobný (oheň - vzduch, země - vody)..
Ale souhlasím i se zmiňovanou teorií o silné duševní přitažlivosti mezi Sluncem (muž) a Lunou (žena), to u mě sedí. Je to přitažlivost typu, s tebou se cítím jako doma, v bezpečí, jako bych tě znala už dlouho, jako žena s mužem..:)
neznámy
neznámy » jana799 | 30.11.2013 16:35
Tohle těžko rozliším. Venuši mám v Beranu a ascendent ve Střelci. Z obojího vychází ohnivá znamení. :)
kaaj
kaaj | 30.11.2013 19:29
Mám Venuši v Beranu a život ke mně přivedl nejvíce Berany a Střelce..co měli Venuši v Rybě(já).
neznámy
neznámy | 30.11.2013 20:46
No, mňa priťahujú škorpiónske a plutónske typy a teda aj na mojich chlapcoch sa to spravidla odrážalo i keď ani jeden nebol priamo slnečný Škorpión (tých mám v živote paradoxne len strašne málo, čo ma štve, keďže vždy, keď nejakého takého človeka stretnem, tak si perfektne rozumieme -SAD- Za to Býkov, na kt. mám zväčša ťažké srdce mám na rozdávanie -ROLL-).

No a teda. Mars mám v Rakovi vo 8. dome.
Môj terajší priateľ je Ryba, so zvýrazneným 8. domom (+Slnko tam) a dominantným Plutom. -LOL- On má zase Venušu v Baranovi v 9. dome (ASC Lev) :) Ja mám Slnko v Levovi v 9. dome :)
Viem, že vy sa na to pozeráte i z iného hľadiska, ale i tak mi na prvý pohľad prišlo milé, aké to tu máme obaja popreplietané. :)
Mimochodom. Paradoxne, Rak je jediné vodné znamenie s ktorým dlhodobo nevychádzam. -LOL-

A tak na okraj. Venušu mám v Blížencoch tiež vo 8. dome + dominantný Merkúr a väčšina mojich dobrých kamarátov/tiek a známych, čo sú mi bližší, sú Blíženci alebo majú veľa vzduchu :)
neznámy
neznámy | 30.11.2013 21:06
Uplne ze zacatku me silene pritahovali muzi Vahy a bylo zcela jedno v cem meli Venusi atd. Pred nejakymi lety to prestalo a jako na potvoru me nejvic pritahovali muzi s Venusi v Blizencich. A pokud jeste meli zastoupenou Pannu (Slunce, Mars), tak to byla jiskra jako hrom.
Ja mam Venusi i Marse v Panne. Lunu mam v Blizencich, takze proto asi ty Venuse v tomtez znameni.
Pro me, ale vztah neni o pritazlivosti (a vlastne pokud by slo u muze jen o to, je pro me pritazlivost jako takova naprosto nepodstatna zalezitost), aspon podle toho si primarne uz nevybiram. Sedi mi muzi s Marsem v Panne. Naopak mi nesedi muzi s Marsem ve Lvu, coz jako chapu, protoze tam je obrovsky kontrast hlavne mezi vnimanim sexuality.
Krom toho, pritazlivost jako takova je strasne sporna zalezitost. Ty Marsy v Panne se vetsinou umi naladit na potreby meho tela (a nejenom) a mam pocit, ze vse prirozene "klidne" plyne (hlavne spontanne, zadna krec, zadne hry ani premahani). Prilisna vasen a neschopnost se ovladat je pro me nekomfortni stav.
neznámy
neznámy » granko | 1.12.2013 12:32
nech mi dá radšej facku ako by mala vo voľnom čase vyšívať dekoratívne dečky :D
granko
granko | 1.12.2013 13:39
máš recht no..


lae zas si zober, že niet nad kvalitnú ručnú prácu -LOL-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...