mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Príťažlivosť ženy

Gitus
Gitus » dodo41 | 23.4.2014 17:01
ta prva cast co si napisal by stala za pokus.nejake astro rande na slepo stretko ci ta tvoje zmysly neosalili-BIGEYE- neveriiiim.
neznámy
neznámy » dodo41 | 23.4.2014 17:36
ano vnutro je dolezite :D
neznámy
neznámy | 23.4.2014 17:43
kazda zena je pritazliva :)
neznámy
neznámy | 23.4.2014 18:01
Tak na prvý pohľad každý človek, či je to žena alebo muž, vnímajú vonkajší fyzický zjav, ktorý sprevádzajú určité pocity. Vtedy si človek dotyčného zaradí buď do kolónky sympatický alebo nesympatický. Či sa niektorí dopracujú aj k "ascendentu a venuši" záleží už len na nich. Ale čo som sa stretla s názormi na krásu resp. príťažlivosť ostatných, tak poväčšine sa človeku páči dotyčný vtedy, ak má podobné črty tváre.
neznámy
neznámy » martinbd | 23.4.2014 20:58
to by mě zajímalo, co podle této teorie znamená záliba ve velkých nosech-WINKIE-
martinbd
martinbd | 23.4.2014 21:51
Tak veľký nos znamená v prvom rade bohatstvo. Barbara Roberts to berie tak, že je to buď bohatstvo hmotné alebo duchovné, každopádne, zdá sa že veľký nos je skôr záležitosť mužskej krásy. Okrem toho označuje aj moc a ambície a iné veci ..., a občas sa spája veľkosť nosa s veľkosťou inej, špecificky mužskej, časti tela :), ..., ale či na tom niečo je netuším ...
neznámy
neznámy » martinbd | 23.4.2014 22:11
Typológia zaujala aj mňa, učite má čo to do seba..

No a čo potom ľudia, ktorí majú viac menej súmernú tvár a nič extrémne nevyčnieva? A oči? Výraz, lesk, tvar? Očné nervy sa krížia a sú až troje, v podstate vypodvedajú aj o funkcii mozgu, resp. poznávacích funkciách...aj mnohé psychiatrické ochorenia sa v nich preto odrazia. Sú v typológii odlíšené oči aj nejak inak ako podľa veľkosti a farby?

Tiež by ma zaujímalo, čo symbolizuje podľa tvojich informácií úzky viac menej špicatý nos a čo okrúhly?

Čo veľké pery? Nechcem zneužívať tvoj prehľad, ale keďže máš veci asi preštudované, tak som zvedavá...

A čo si myslíš o teórii, že príťažlivejší sú ľudia, ktorí majú črty geometricky zodpovedajúúce zlatému rezu?
martinbd
martinbd | 23.4.2014 22:31
Tak vlastne pri výklade tváre sa dá vychádzať zo zpriemerovanej tváre, kde sú jednotlivé časti viac menej priemer, ak niečo vyčnieva z priemeru, tak sa jedná o zvýraznenie nejakej vlastnosti. Ak napríklad vyčnieva čelo, tak asi bude zvýraznená schopnosť myslieť. Takže človek s priemernou tvárou by mal byť viac menej v rovnováhe, čo sa dá chápať ako určitý ideál ...

Tak z očí sa dá vyčítať veľa, nie len farba a veľkosť, ale aj tvar. Napríklad sa berie do úvahy, či sú viečka viditeľné alebo nie, ďalej spodné viečko či je rovné alebo oblúkové, okraj očí ostrý alebo oblý, ako ďaleko sú oči od seba, aký majú sklon, či je vidieť bielko okolo zreničky alebo nie a tiež sa berie pocit z očí a možno ešte ďalšie veci ...
ináč, toto je zaujímavé:
"Oči milujúcich vylučujú vo všeobecnosti viac tekutín" - asi preto sa nám zdajú že sa lesknú ...

Tak čítal som veľa vecí a niektoré zdroje sú skôr populárne, takže k okrúhlemu sa píše že ako ten človek nakupuje, čo sa mi zdá dosť slabá informácia. Tak ale človek s ostrou špičkou nosa je vraj kritický, niečo na tom bude, ten s oblou bude asi opak, ale to som už nenašiel.

Plné pery sú jednoznačne znakom ženskej krásy. Dá sa povedať že bohatý citový život, zmyselnosť. Astrologicky myslím pery zodpovedajú Mesiacu. Ináč je rozdiel či je plná horná alebo dolná pera, ale zdroje sa v tom rozchádzajú, takže ťažko povedať.

No na tom zlatom reze niečo bude, však vyskytuje sa v prírode a tiež ho myslím využívajú umelci a asi ja tvorcovia reklám. Len mi nie je jasné, čo má byť v tom pomere ...
neznámy
neznámy » martinbd | 23.4.2014 23:02
Ďakujem :)

Ten špicatý nos inak sedí, väčšina ľudí, ktorých poznám so špicatým nosom, sú naozaj nadmerne kritickí...a aj vyberavejší, čo s tým najskôr bude súvisieť.

Tak o tom zlatom reze je tu niekde na zverokruhu dokument....idem ho nájsť, v podstate sa to dá ľahko podľa neho vypočítať.
neznámy
neznámy | 23.4.2014 23:12
Veľa dobrých a zaujímavých názorov... ďakujem všetkým, čo sa pri tejto téme pristavili.

A ten zlatý rez by zaujímal aj mňa.
neznámy
neznámy | 23.4.2014 23:17
Tak ten film sa volal Tajemství sexappealu - odkaz tu je už nefunkčný, ale film je na youtube...


No a našla som aj starý spríspevok, kde som ten výpočet podala mojim polopatickým matematikým jazykom, ktorý by mohol byť zrozumiteľný aj pre nematematikov, tak sa zacitujem :)

Celá rovnica v podstate vypadá zjednodušene takto: a/b=c/a
Dôležité je tu konštatné číslo omega= 1,618
Keď vynásobíš dĺžku A týmto číslom, dostaneš dĺžku celej úsečky. Ak vynásobíš b tým číslom, dostaneš dĺžku A.
Napr. ak má niekto dĺžku tváre 20 cm, tak zlatý rez dostaneme takto: 20 /1,618=12, 36. Čiže a= 12, 36, b=7,64 (takže čo sa týka tváre, zlatý rez by mal vychádzať približne od lemu čela po špičku nosa, alebo od brady k očiam-CONFUSED- - to je už otázkou výtvarníkov...)
Samozrejme, výsledky sú len približné, lebo sa pracuje so zaokrúhlenými číslami.
martinbd
martinbd | 23.4.2014 23:42
ináč ak je nos špicatý a dlhý, tak môže ísť o človek, ktorý pchá nos do cudzích záležitostí ...
každopádne, každá črta má viacero významov, to bude asi ako v astrológii, že to asi netreba brať príliš čiernobielo.
milan08
milan08 | 24.4.2014 08:06
inak uz vnimam zeny,nielen podla fyzickej krasy ale co z nej vyzaruje,cim ji blizka.
neznámy
neznámy | 24.4.2014 08:08
ako sa to da zistit?
neznámy
neznámy | 24.4.2014 16:06
Čo ako sa dá zistiť?
neznámy
neznámy » martinbd | 24.4.2014 18:33
Podľa zlatého rezu je stavané všetko - od častíc, cez rastliny, živočíchy, človeka, ...až po galaxie. A vôbec nezáleží na tom, či je tvár alebo celé telo súmerné (mimochodom úplná súmernosť napr. tváre by bola rarita) ... dôkazy sú prítomné už v sanskrte a Fibonacci ho obliekol do elegantnej matematiky a po ňom ďalší a ďalší ... existuje perfektná kniha s názvom Zlatý rez, kde sú popísané všetky teórie a matematické a fyzikálne dôkazy.
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...