mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Príťažlivosť ženy

neznámy
neznámy | 22.4.2014 23:04
Ako ju vidia muži? Tiež vnímajú , či je žena sexi a príťažlivá podľa astrológie?
Ja mám pocit, že vnímajú skôr klasickú vonkajšiu krásu..... namiesto toho, aby vnímali jej "ascendent a venušu".... Proste keď je žena pekná, tak je pekná. No nie som chlap, tak možno sa mýlim :).
dodo41
dodo41 | 22.4.2014 23:12
cez internet, konkretne podobne fora ako je toto, vnimam skor to vnutro, a ked viem aka je zena zvnutra, tak ked ju naozaj uvidim, moze byt akakolvek krasna a pekna, uz to moj nazor nezmeni.

co sa tyka toho, ked ju najprv uvidim, mozno sa na prvy pohlad zda velmi ci menej pritazliva, ak sa povedzme s nou dam do reci, je jasne kolkata bije...

no neviem cim to je, uz dlhsiu dobu ma zaujima to vnutro, no v neposlednom rade aj vyzor...optimalne by bolo keby sa to sklbilo v pomere 50:50 :) vtedy som relativne vzdy spokojny.
neznámy
neznámy » dodo41 | 23.4.2014 08:07
Pred dvoma dňami som chcela založiť tému čo si všimnú a čo čo sa im našim mužom najviac ma ženách páči a aká vlastnosť určite nesmie chýbať
martinbd
martinbd | 23.4.2014 09:12
Ascendent predstavuje fyzické telo a v podstate, ak tomu rozumiem správne, tak fyzický zjav človeka je odrazom jeho horoskopu ... podľa mňa sa nedá oddeliť duša a telo ... to čo sa človeku páči telesne, je vlastne nejaká vlastnosť, ktorá sa prejavuje navonok, na tom je postavená fyziognómia, teda telo je zrkadlom duše. Ak sa niekomu páči silná sánka, tak obdivuje silu vôle, veľké oči - láskavosť, otvorenosť, silný hrudník - sebavedomie a podobne ...
dodo41
dodo41 » martinbd | 23.4.2014 09:23
u toho hrudnika by som sa pozastavil, hlavne u tych umelych silikonovych, to asi nie, nie asi, ale urcite nie....
neznámy
neznámy | 23.4.2014 09:30
to je individuálne, muži v mojom okolí, tí čo sú mi blízki sa za sexi časopisovou ženou neotočia a skutočne vnímajú podobne ako ja vnútornú krásu, šarm a vyžarovanie, ono záleží aj na momentálnom rozpoležení a tom čo kto práve hľadá či potrebuje, napríklad teraz z jari to čo hľadá, často nie je duša ale telo a preto aj výber zodpovedá momentálnym potrebám hľadajúceho :D
neznámy
neznámy | 23.4.2014 09:39
V mém životě se střídají období,kdy se líbím třeba několika mužům najednou a období,kdy si mě muži vůbec nevšímají a myslím si,že to nesouvisí ani tak se vzhledem,ale s tím,co chci momentálně v tom kterém období já.Když mi muži chybí,tak se začnu vyzařovat něco,co je přitáhne a když od nich odpočívám,tak zase vyzařuji něco,co vycítí a nechávají mě být.Jak dalece to souvisí s postavením planet v horoskopu nevím,ale jelikož vše nějak souvisí,tak patrně i toto může hrát roli.;)
neznámy
neznámy | 23.4.2014 10:11
Čo je to klasická vonkajšia krása? Stačí sa pozrieť kúsok dozadu v čase na to, čo predstavoval ideál krásy. Porovnať napríklad Grétu Garbo a Angelinu Jolie.
Veď to sú už extrémy.
A to nehovorím o rozdieloch vo vnímaní krásy u jednotlivých kultúr.
Takže ja vážne neviem, čo je pekná žena. :D
Keď vidím napríklad obrázky z voľby krásy, kde kandidátky stoja vedľa seba v rovnakej póze, s rovnako nablblým úsmevom, cítim z toho neuveritelnú jednotvárnosť a nudu. -YAWNEE-
Ešte horšie na mňa pôsobia umelo pôsobiace ženy, ktoré majú všelikde v tele silikón, hrubú vrstvu make upu a vo vlasoch peroxid.

Ale ja nie som muž :D tak čo riešim. :)
neznámy
neznámy | 23.4.2014 10:22
No počkaj tak ale zas peroxid môže byť?či?mne sa čierna farba nehodí!!!!
neznámy
neznámy | 23.4.2014 10:25
Vieš, ide o celok, to musí byť dokonalé celé. Napríklad Donatella Versace. -ROLL-
martinbd
martinbd | 23.4.2014 10:41
vraj to tak celkom nie je, počul som že robili pokusy na novorodencoch sa ľuďoch z rôznych kultúr, nakoniec vysvitlo že existujú nejaké spoločné črty, ktoré ľudia vnímajú ako krásne, ale aj tá kultúrna a časová rozmanitosť tam určite je ...
neznámy
neznámy | 23.4.2014 10:52
Môže to súvisieť aj s osobnými vibračnými cyklami, ktorými prechádzame z hľadiska numerológie. Vždy to dosť intenzívne pociťujem a nech robím, čo robím, v období jednotky sú muži väčšinou akísi "odtažití" teda skôr rezervovaní a zdržanliví v prejavoch záujmu, v inej osobnej roč. vibrácii naopak, aj keď by som vyzerala neumytá strapatá a vo vyťahaných teplákoch, akosi im to vtedy vôbec nevadí a prejavujú záujem.-LOL- V 1 knihe od Matkina sa píše, že láska si Ťa nájde, aj keď ideš v nemožnom outfite vyniesť smeti a si napr. po fláme a trpíš kocovinou. Pravidelne sa opakujú, napr. 2-ový a 6-ový je ten príťažlivý pre 2. pohlavie:)
neznámy
neznámy | 23.4.2014 11:23
presne tak :)

ak má niekto pocit že muži vnímajú len klasickú vonkajšiu krásu, tak to nič nehovorí o mužoch, ale o "pozorovateľovi" tohto javu :)

moje momentálne vnútorné naladenie a vyžarovanie (ktoré je do istej miery odrazom i dejov na oblohe) pritiahne pozornosť či záujem práve takého typu aký práve potrebujem (či chcem či nechcem :D a bez ohľadu na to čo si o tom myslím :D )
neznámy
neznámy | 23.4.2014 11:31
kazdemu se stavi do cesty osudem urceni lide,vynecham li pochopitelne tu velkou část,ktera se ale jenom tak mihne naším zivotem,brat ale v uvahu úhel pohledu.Protoze i taci mohou byt nám denne v urcite blizkosti.Jen par vyvolenych se vsak stane objektem naseho hlubsiho vnimani.Kdyz pak vidime davneho spoluzaka drziciho za ruku divku dosti pri tele s nohami do O,s prasečím rypackem a roztomilym knirkem,vzpomeneme na jeho slova z mladi,kdy v planu mel zit s princeznou .Ale on ji prece nasel...
neznámy
neznámy | 23.4.2014 11:43
-LOL--LOL--LOL--ROFL-
neznámy
neznámy | 23.4.2014 11:47
Akým spôsobom určuje osud tých ľudí ??? "Niekto" z oddelenia "osud" ukáže prstom že - ty pojdeš po Hlavnej ulici a stretneš dodo41 ? Alebo - ty pojdeš na Zverokruh a prečítaš si príspevok od Neco ? Alebo - ty pojdeš na Silvestra do davu a kto hodí prvý vedľa teba piráta, tak ten je tvoj vyvolený ?

Alebo to prebieha inak ? -HEART-
neznámy
neznámy | 23.4.2014 12:54
i tento vyklad se da pouzit ,prijde li na vec ....neb k pohopeni veci lide vyuzili ruzne urovne..
neznámy
neznámy | 23.4.2014 13:32
Z tohoto hlediska jsem to ještě nepozorovala,ale mám jedinečnou příležitost,jsem právě v jedničce.:)-LOL-
neznámy
neznámy | 23.4.2014 14:59
Áno, je tiež veľmi dôležité, čo si o sebe žena myslí. Ak má nízke sebavedomie a sebadôveru alebo nebodaj neverí vlastnej intuícii (môj snáď už exproblém) tak síce priťahuje mužov, ale vesměs skrachované existencie typu závisláci od sexu, mamičkini maznáčikovia kombinovaní s notorickými klamármi a neskutočne lenivými psychopatmi, Bohužiaľ mám osobnú skúsenosť. No ako životná škola drsné, ale človeka to preberie a začne poznávať sám seba a cez to čo nechce k tomu, sa občas krvopotne preracuje k tomu, čo naozaj chce zažiť:)
neznámy
neznámy | 23.4.2014 15:07
Tak si to uži - lebo jednička je tiež ORVibrácia nových začiatkov, nového zamestnania, môže byť nový biznis, vzdelávanie...napr. v 1ke som začala "na staré kolená" študovať VŠ a zároveň som prvý krát v živote sama - to je tá vibrácia 1-otky, lebo nevedela som zohnať kontakt na autora knihy - podstúpila dlhodobý pôst o vode, oboje som s úspechom zvládla a dokončila, i keď za nesmiernych útrap a obetí, ale to asi preto, že som zrodená v dni saturna a celkove mi už povedali niekoľkí začínajúci astrológovia o viacerých náročnostiach môjho radixu. Ale nemienim preto hádzať flintu do žita:)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...