mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Princezná 2.5.2015, o 8,34 a.m. Londýn

neznámy
neznámy | 2.5.2015 18:00
Čo vychádza? Aká bude?
Durgadevi
Durgadevi | 2.5.2015 20:17
Čas 7:34 UT, však? Zajímavé, že Slunce a Luna opět jsou od sebe dost daleko, představují otce a matku, u prince George jsou dokonce v opozici. Podle teorie Slunce a Luna jsou v konjunkci, zn, to velkou vřelost mezi rodiči a naopak. Možná společenské povinnosti, které čekají na Wiliema a Kate se odráží v postavení Slunce a Luny při narození jejich dětí.
Vychází mí Ascendent v Raku, T-kvadratura s Plutem jako ohniskovou planetou v 7.domě.
http://osobni-horoskop.najdise.cz/rozbor-formular/?poslat_rozbor=ano&narozeni_den=2&narozeni_mesic=5&narozeni_rok=2015&narozeni_hodina=08&narozeni_minuta=34&narozeni_mesto=48-0-17-7&house_system=placidus&hid_chiron=1&hid_chiron_check=on&hid_lilith=1&hid_lilith_check=on&hid_uzel=1&hid_uzel_check=on&tolerance=1&vyklad=#rozbor-formular
neznámy
neznámy » Durgadevi | 3.5.2015 06:35
ten čas 8,34 je anglický, aspoň si tak myslím
neznámy
neznámy » Durgadevi | 3.5.2015 07:37
Jestlize se narodila 8.34 v Londyne, tak je logicke, ze se neodpocitava hodina, protoze se nenarodila v Cesku ;-)
Durgadevi
Durgadevi | 3.5.2015 17:46
Tak asi spíš 8:34 UT, v přepočítávání časů mám ještě někdy zmatek.:D
neznámy
neznámy » Durgadevi | 3.5.2015 18:40
původních 7:34 UT jsi měla správně :)

http://osobnosti.najdise.cz/horoskop/princezna-charlotte-z-cambridge

vtipné je, že i s tím špatně zadaným místem (Bratislava) a časem (8:34 SELČ <=> 6:34 UT) ten horoskop vyšel nakonec víceméně stejně :D
martinbd
martinbd | 3.5.2015 19:00
Tvar horoskopu rozptyl, takže všestrannosť. Ale to čo tam vyčnieva je Neptún blízko MC, vo svojom znamení v trigone na ASC a Slnko. Takže charitatívne sklony by som očakával (aj tri planéty v 12 dome), alebo záujem o umenie, duchovné veci. To umenie tam asi bude, lebo okrem toho Neptúna aj Mesiac vo Váhach, v 5. dome v trigone na Venušu, Slnko v Býkovi a tá Venuša je v kulminácii. Dokonca by som uvažoval aj o spisovateľskom nadaní, lebo Merkúr je silný doma, ovláda celý horoskop okrem Neptúna. Venuša je tiež v Blížencoch. ASC v Rakovi a silný Neptún dávajú fantáziu. Tým že je Merkúr v 12. dome, dome ústrania a je v opozícii na Saturna to ukazuje na skôr písaný prejav, niekde v osamotení, kde bude mať dosť času si všetko rozmyslieť.
neznámy
neznámy » Durgadevi | 3.5.2015 22:30
Tři osobní planety ve 12.domě bez vzájemných velkých aspektů,pokud
nepřisoudíme Merkuru a Marsu,který je ve zničení, konjunkci.
Velký tlak povinností,málo prostoru pro vlastní iniciativu /slabý Mars/,
kterého Raka v Asc.by tento tlak,ale neválcoval ?
Působí to na mně dost nervozně - Merkur kv.MC kv.Saturn.
Merkur nabíhá do kv. na Neptun.
Asi bude dobrotivá k lidem - s Lunou ve Váze trinus Venuše.
Rozumově bystrá - Merkur doma.
Jak bude na tom s půvaby tělesnými nevím,Venuše je příliš ve 12.domě - a je určitě
štěstím pro monarchii,když je princezna i krásná žena - vzpomínáme
na její babičku Dianu.;)
neznámy
neznámy | 3.5.2015 22:54
mna zaujal ten silny 12.dom.... 12.dom je o nejakej obeti...o posunuti svojej individuality do uzadia, v jej pripade kvoli kralovskym povinnostiam... predpokladam, ze moc nebude stotoznena s ulohou cloveka, ktory musi dodrziavat urcite slachticke dekorum....urcite zvyky... jednak ten kvadrat saturna na MC hovori, ze jej spolocenska role ju moze prilis obmedzovat... prilis brat energiu... moze sa citit ako vo vazeni... a to T-cko pluta a urana na lunu moze hovorit o nejakej vnutornej vzbure, proti zvykom jej rodu... ten kvader slnka na jupiter je zas typicky aspekt pre slachticov...ci uz rodennych alebo napriklad zbohatlikov, ci ludi zijucich si na vysokej nohe... myslim, ze po tejto stranke jej nebude vadit, ze sa narodila do rodiny lepsie situovanej:) venusu ma podla mna dost silnu... iba 12° od ascendentu... v podstate je jednou z dominant horoskopu... ten trin luny z vah na venusu, moze z nej robit spolocensky obratnu a sympaticku zenu....
neznámy
neznámy | 3.5.2015 23:13
Myslím,že určitě životem nepůjde po zametené cestičce.
Oba škůdci jsou mimo sektu.
V denním nativu noční Mars nad obrozem a denní Saturn pod obzorem.
Jak se říká Mars sice na Saturn nevidí,ovšem Mars nabíhá
do opozice mezi 6.- 12d., a to nevypadá na nějaké železné zdraví.

Děťátku přeji to dobré, co mu prospěje:),že jsem tady za sudičku,ať mi
to nemá za zlé.-BYE-
Durgadevi
Durgadevi | 4.5.2015 05:55
Tak přece jsem měla pravdu s tím časem, -THUMBSUP-když jsem odpočítala tu jednu hodinu. Předpokládám, že když v médiích není vysloveně uvedeno, že místního času, tak uvádí náš čas.
milan08
milan08 | 4.5.2015 08:54
to ma netrapi!
neznámy
neznámy | 4.5.2015 10:30
Ten dosť silne obsadený 12.dom sa bude vzťahovať len na jej prvé roky a potom sa podľa sek.direkcii začne posúvať napr. Venuša prejde na Asc - potom do 1. domu, čo by mohlo znamenať, že bude o pár rokov vyzerať veľmi pekne. Aj Merkúr sa dostane do 11. domu, čím sa tá vzdialenosť od bežného života stratí.
Možno jej to bude v detstve pripadať zvláštne a obmedzujúce prechádzať často okolo strážnej jednotky, výchova podľa tradícii a pod.
Má tam aj dobré aspekty - napr. Slnko trigon na Pluto, to sú silné osoby a ešte k tomu Chiron v 10. dome. Aj Pluto v 7.dome je o verejnosti (dalo by sa povedať, že na verejnosť bude pôsobiť magicky), ona nebude pravdepodobne niekde v ústraní.
Mesiac je poškodený Uránom (mohlo by to súvisieť aj niečo s mamou), Plutom kvadrát , ale má dobré aspekty na Venušu a Jupiter, čo má silnejšie pôsobenie.
Aj aspekt Jupiter na Urán je veľmi dobrý a veľa veciam pomôže, vyriešia sa akoby prekvapivo, šťastnou náhodou.
Dobrý aspekt Venuše a Jupitera na Mesiac ju môžu urobiť príjemnou a obľúbenou.
Viac aspektov poukazuje na jej dobrý vzťah k umeniu, tam môže byť aj nejaké umelecké nadanie.
Čas narodenia pred splnom mesiaca poukazuje na ľudí, ktorí dokážu uskutočniť veľké veci, aj v aspektoch dobre Mars na Pluto.
Aj životné číslo 6 je pozitívne /pod vplyvom Venuše/.
neznámy
neznámy | 4.5.2015 21:21
Venuša v 1.dome znamená (moze znamenat) aj pekný výzor ?
neznámy
neznámy | 5.5.2015 07:05
Mám dcéru v natíve s Venušou v 1. dome a ten pekný výzor na ňu sedí. Avšak títo ľudia sú niekedy až posadnutí svojím vzhľadom.
neznámy
neznámy | 5.5.2015 09:28
Venuša je podľa toho radixu v 12. dome a nie v 1., ale je v konjunkcii s Ascendentom, takže ten dôraz na výzor tam je, ako sa už na princeznú patrí. Čo mám skúsenosti s Venušou v 12. dome značí to tiež "tajné vzťahy", nenaplnené al. platonické lásky, avšak na druhej strane 12. dom je posledným v radixe, takže viaže sa tiež k takým tým duchovným záležitostiam, karme, osvieteniu a pod. Povedala by som, že malá princezná bude mať časom dosť blízky vzťah k duchovným vedám, ideálom, charitatívnej činnosti a v týchto oblastiach bude hľadať aj svoje naplnenie. Slnko v 11. dome je dobre postavené, Mars ako to už bolo spomínané je slabý. Neptún v Rybách v konj. s MC tiež v Rybách, tiež by mohol naznačovať súvislosť s idealizáciou svojho poslania, pomocou iným a myslím, že v jej prípade je to aj celkom fajn, keďže v živote zrejme nikdy nebude normálne pracovať, takže o nejaké zabezpečenie a kariéru si nebude musieť robiť starosti.
Inak, to retro Pluto v 7. dome bude celkom zaujímavé sledovať ako sa vyvinie, s tým mám isté skúsenosti už... ;)
neznámy
neznámy | 5.5.2015 10:42
Venuše je noční planeta a dítě má denní nativ,takže nemá co dělat nad obzorem,
ztrácí tam velmi na své síle.Není v 1.domě,ale ve 12.domě potvrzuje to rozdílné
znamení mezi její polohou a Asc.

Bylo by to pěkné děvče,kdyby to zrození bylo noční a Venuše by stála
5 stupňů od Asc.,a ve stejném znamení jako Asc.
Pak Venuše v Blíž. je hodně zracionalizovaná.
Tam je ale tolik disharmonii,že krása nebude v jejím případě rozhodující.
Když se podíváte na její Lunu/důležitá u ženy/ kv. Pluto z rohu.
Je tam více takových konstelací,se kterými bude muset v životě namáhavě
dost namáhavě parcovat.
neznámy
neznámy | 5.5.2015 11:41
Nie som práve naklonená sudičkovaniu malým deťom, ale ako tak sledujem túto diskusiu.... Tiež ma veľmi zaujalo postavenie luny. Jej umiestnenie v piatom dome, odkiaľ tvorí T-kvadrát spolu s plutom (7.d.) a uránom (11.d.). Mám pocit, že veľa vecí by sa malo odohrávať práve v týchto domoch. Časť záležitostí luny (emocie, city, materstvo) by sa mala odohrávať na oficiálnej, spoločenskej úrovni (aspekt na silný 11.d.), časť by mala byť skrytá, utajená, resp. potlačená, nevedomá (vplyv pluta). Urán v aspekte s lunou by mal dávať citovú nezávislosť, ale aj určitú dávku nezodpovednosti, prípadne až bezohľadnosti.
V apexe T-kvadratu je pluto v 7.d., tieto aspekty sa týkajú vzťahovej roviny, a tam sa aj budú prejavovať.
Zaujímavé je, že práve opozícia uránu a luny je na osi dračích uzlov (5.-11.) , takže ak berieme do úvahy karmu, je to tam....
A ako bonus navyše v tomto horoskope lilith (temná ženská stránka, karma... nech si dosadí ktochcečochce), ktorá aspektuje planéty v T-kvadráte, trigonom pluto a kvinkunxom uran do 11.domu. Akoby mala zdôrazniť, že treba rátať aj s nevedomím, skrytými a neštandardnými vecami, zvratmi....

Dúfam, že to dievča zvládne so cťou:)
neznámy
neznámy | 5.5.2015 12:14
Tiež ma zaujala tá bohato aspektovaná Luna v 5. dome a tiež by som ju priradila ako jednu z najdôležitejších planét v jej horoskopu a podobne tam vidím ten rozpor medzi jej oficiálnym - kráľovským životom a jej osobným, vnútorným prežívaním, kt. je v rozpore podľa toho postavenia planét v jej radixe.
Karmické záležitosti sú tam zrejmé, čo už značí bohato obsadený 12. dom, uzly a pod., ale do tejto oblasti som nechcela moc zachádzať, keďže nie všetci astrológovia sú naklonení karmickej astrológii.
neznámy
neznámy | 5.5.2015 12:49
Už z dátumu narodenia je veľmi pravdepodobné, a horoskop to iba potvrdzuje, že princezná bude niečo ako nasledovníčka, pokračovateľka alebo šíriteľka odkazu jej starej mamy Diany (stáva sa to pomerne často, že na deti má väčší vplyv život a charakter ich starých rodičov) Ostáva iba dúfať, že nejako podobne aj neskončí...
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...