mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Astrológia a horoskopy - 

pricina smrti

neznámy
neznámy | 11.8.2012 23:38
Myslim ze astrolog ktory by vedel urcit cas aj sposob smrti je najskor sarlatan :-)
neznámy
neznámy | 12.8.2012 00:17
Myslela som tym pravdepodobny vek a pravdepodobny sposob smrti....pisal o tom dost aj František Šteffek...
neznámy
neznámy | 12.8.2012 00:24
Zaujímavá téma:)

8.dom a znamenie v ktorom sa nachádza,určuje povahu smrti,alebo čo bude následkom smrti,čiže časť tela,ktorú ovláda znamenie,v ktorom sa 8.dom nachádza..napr.8.dom v blížencoch,príčinou smrti bude pravdepodobne zlyhanie plúc,v baranovi to môže byť úraz hlavy,al.mrtvica..
ďalej treba sledovať vládcu 8.domu,v ktorom dome sa nachádza,určuje kde dojde k smrti,alebo čo smrť zapríčiní v konečnom dôsledku..takže ochorenie toho orgánu,môže byť zapríčinené napríklad prepracovaním,ak sa vládca nachádza v 6.dome..alebo následkom povolania,ak je v 10.dome..kedy k smrti dojde pri výkone práce,..alebo na cestách ak sa nachádza v 9.dome,alebo si človek zapríčiní smrť sám,ak je v 1.dome..
Čo sa týka planét vo 8.dome,tie môžu naznačovať aj konkrétne osoby,luna matka,merkúr súrodenec,ktorých smrť nás niejakým spôsobom zasiahne..
Dôležitý je v tom prípade,ak je planeta vo 8.dome zároveň jeho vládcom..

A aspekty na vládcu 8.domu,ale tiež na pluto,ako prirodzeného vládcu 8.domu,určuje okolnosti okolo toho celého,ktoré budú tiež závisieť od momentálnych tranzitov na vládcu a 4.dom v čase smrti..

S tým utopením,nemusí to znamenať zrovna utopenie,jedine ak by bol vládca 8.domu neptún vo 4.dome-vodnom dome,by mohlo ísť o utopenie..alebo môže znamenať smrť v rodinnom prostredí,niekde pri mori na sklonku života,ak je vládca 4.domu jupiter,tak sa človek dožije relatívne vysokého veku..ale zároveň v spojení neptuna so 4.lunárnym domom v ohnivom znamení,môže tam byť spojitosť s narokotikami,liečba narkotikami..liečba orgánu,ktoré ovláda strelec..
ale ak je dobre vládca aspektovaný,tak môže ísť aj o veľmi prijémnú smrť...napr.počas spánku,alebo ak je jupiter v kvadrature na pluto,tak pri narkoze..

Smrť na spôsob neptúna,je myslím si že v pohode..bez bolesti :)
neznámy
neznámy | 12.8.2012 10:29
problemom je, ze aky typ domov pri vyklade pouzit, preto som zalozil dalsie vlakno (aj ked tusim som sa tomu uz venoval celkom na zaciatku), pri kazdom type domov je to posunute, a potom je ten osmy dom v inom znameni. Ako uz som spominal, tato astrologia je plna nepresnosti a nejasnosti, skoda ze nie je digitalna :) ale diki za namahu ardente :)

eq.
neznámy
neznámy | 12.8.2012 10:49
To podľa mňa človek cíti vo vnútri..
neznámy
neznámy | 27.6.2013 11:39
Áno, človek cíti smrť, keď je blízko.... ja som cítila asi 2 týždne pred smrťou mojej mamy, že umrie a vedela som to aj u kamarátky mojej najlepšej.... videla som im to aj v očiach.
neznámy
neznámy | 28.6.2013 11:06
Možná by stálo za to- se trochu zamyslet nad tím,co Ti AstroNell napsal-8 dům není zdaleka tak o fyzickém konci-jako o schopnosti překonat jiné konce s kterými je v průběhu života člověk konfrontovaný...
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...