mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Priateľstvo

Dogi
Dogi | 22.4.2015 23:08
Už dlhšiu dobu si uvedomujem, že posledné roky vývoja ma v podstate postupne pripravili o priateľov. Nie že by som žiadnych nemala, ale tí čo mi ostali sú vzdialení, žijú iné životy a fakt je, že mi v súčasnosti chýba naozajstný blízky priateľ/ka. Rada by som niekoho stretla, asi skôr ženu, pretože chlapov kamarátov mám, ale to nie je celkom ono :-).
Bohužiaľ, keď sa pozriem do svojho horoskopu, akosi tam nevidím možnosť, že by sa to v dohľadnej dobe mohlo zmeniť. Môžem sa však mýliť. Fakt je, že mi Saturn tranzituje 5.dom a postupne tvorí opozície na moje planéty v 11.dome. Najskôr to bol Jupiter, potom Merkúr, teraz sa chystá na Venušu a Slnko. Neptún tvoril pred rokmi kvadrát na Jupiter, Merkúr, teraz búši na Venušu a chystá sa na Slnko a svoje natálne postavenie. Jupiter mi asi nepomôže, lebo teraz ide 1 a 2.domom a keď príde do 3.domu, bude už v Panne v kvadráte na Venušu aj Slnko. Urán mi robí vietor v 10.dome. Pluto rieši 6.dom. ...
Moja otázka znie. Podľa vašich skúseností, za akých astrologických okolností je predpoklad na stretnutie nového blízkeho priateľa? :-)
neznámy
neznámy » Dogi | 23.4.2015 07:08
Podle mně mohou nové přátele přinést právě komplikované aspekty...na zač. r.2008 jsem měla opozici tranzitního uranu na nativní slunce do 5. domu, uran zároveň tvořil kvadraturu k nativní luně na dsc, kvadraturu tranzitního pluta na nativní pluto do 5. domu... a další komplikované aspekty, vlastně nic pozitivního....zásadně se mi změnil život,všechno jsem přehodnotila...odstartovalo mi to naprosto nové období,včetně nového bydlení, nové práce, nové lásky a nových přátelství (a nového pohledu na život). Tu dobu i změnu dnes považuji za nejlepší v mém životě, i když přinesla také řadu komplikací,které mně pronásledují dosud :)
martinbd
martinbd » Dogi | 23.4.2015 13:05
Nevidel som tvoj radix, ale ak máš Jupiter, Merkúr, Slnko a Venušu v 11. dome, tak by som sa veľmi neobával, že budeš na furt "bez" priateľov. Možno ten Jupiter tam môže spôsobovať nespokojnosť, pretože chce viac a viac, ale to závisí aj od ožiarenia. Takže keď odídu tie nepriaznivé vplyvy, tak by sa to podľa mňa malo dať zasa do poriadku, alebo keď tam príde nejaký pozitívny tranzit, tiež je dôležité preskúmať solárny horoskop a direkcie. Ja som napríklad bol "bez" priateľov, keď bol Saturn vo Váhach, ja mám Saturna, ako vládca 11. domu, vo Váhach, ale keď opustil Váhy, tak sa to upravilo, v podstate sa upravilo ale asi skôr to, ako som sa ohľadom toho cítil.
Dogi
Dogi | 23.4.2015 19:09
Aj ja mám takú skúsenosť s Uránom, že všetky drastické zmeny sú pre mňa nakoniec dobré, aspoň doteraz to tak bolo. A to ho mám zle aspektovaný v Škorpíkovi v 4.dome, čo fakt nie je bohviečo. Hoci vraj pre štúdium astrológie je to výborné :-D. Dokonca aj keď mi priniesol zdravotné problémy...bolo to pre mňa po ich prekonaní dobré...prehodnotila som prístup k životu k lepšiemu. Momentálne mi Urán v 4.dome spôsobuje také veci, že sa mi stále niečo v domácnosti kazí...diaľkové ovládanie žalúzii, elektronika v umývačke, skrat v kábli od brány, porucha na čerpadle, atď...lezie to na nervy, stále doma niečo riešim, ale dá sa s tým žiť... :-D.
Dogi
Dogi » martinbd | 23.4.2015 19:17
Máš pravdu...Jupiter rád preháňa. Nenapadlo ma, že by to mohlo mať tento efekt, ale keď nad tým teraz uvažujem, súhlasím. No a teraz ide 1.domom v Levovi, kde mu je vyslovene dobre. A Saturn ide cez 5.dom, čím tvorí opozíciu na 11.dom, čím zväčšuje vzdialenosť vnútorne aj reálne medzi mnou a "spoločnosťou". Díky :-)
jana799
jana799 » Dogi | 23.4.2015 22:22
Moje pocity ohledně přátelství jsou naprosto stejné, jako máš ty. S tím rozdílem, že astrologicky je to někde úplně jinde. U mě za to může Pluto. ..mi jde už delší dobu 11.domem, kde mám Merkur, Slunce a Mars. Přes Merkur už přešel a naprosto mi vyčistil přátele. Vlastně jsem za to ráda, cítím, že jsem už jinde a potřebuji jiné, ale ten prostor se jaksi ještě nezaplnil.. ale tak nějak to beru, že až nastane vhodný čas a možná i já sama v sobě něco přehodnotím, tak se zas někdo objeví.. snad.. -WINKIE-
Dogi
Dogi » jana799 | 24.4.2015 10:33
Ano, aj u mňa došlo k očiste priateľských vzťahov a pocit medzery zatiaľ nie je zaplnený. Možno v podstate nie je dôležité cez aké procesy k tomu dochádza, pretože každý je iný a potrebuje si tú skúsenosť prežiť inak. Podstatné na tom zrejme bude fakt, že aj ty aj ja máme viac planét v 11.dome, vrátane Slnka, čo znamená, že aktivita a význam 11.domu je zvýšený. Hoci si myslím, že do určitej miery takéto procesy prežíva každý, iba možno nie všetci to pociťujú až tak, ako ľudia so zvýrazneným 11.domom.
milan08
milan08 » Dogi | 5.5.2015 12:35
neriadim sa podla postavenia planet,iba umoznuju ich postavenie ci sa mi vec zdari alebo mozrm ocakavat obmedzenia.i u mna prislo k obmene priatelov jedni odisli druhy zase prisli.to zavysi od vaseho vyzarovania,co vyzarujete to pritiahnete alebo odpudite.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...