mesiac
Štvrtok, 18.4.2024
Meniny má Valér

Astrológia a horoskopy - 

Prerod osobnosti skrz...

neznámy
neznámy | 22.6.2014 12:47
Už sa vám niekedy stalo, že následkom nejakých udalostí vo vašom živote ste sa totálne zmenili? Nastal u vás tzv. "prerod osobnosti" tzn. napríklad, že sa vám zmenilo vaše myslenie, správanie, cítenie, doslovne ste sa zmenili tak, že vás ani vaše blízke okolie pomaly nespoznalo? Príp. aké konštelácie ste mali v tom čase?
neznámy
neznámy | 22.6.2014 13:31
ano padal mi na hlavu asteroid před 6lety, asi 12 metrů v průměru škrtnul mi o hlavu a to mně poznamenalo. od té doby si například nepamatuju jakým způsobem jsem dříve uvažoval a nevzpomínám si jestli jsem kdy vůbec uvažoval.-NOSMILE-
vypadal velmi podobně
neznámy
neznámy | 22.6.2014 13:45
Príde mi zvláštne, že sa to pýta práve double Škorpión. -PUH- :)
neznámy
neznámy | 22.6.2014 13:48
Myslím si, že by bolo najlepšie prestať navštevovať tento web a počkať chvíľku, ktorým smerom sa uberie -BYE-.
neznámy
neznámy | 22.6.2014 13:55
on se někam chystá? -CONFUSED-
neznámy
neznámy | 22.6.2014 14:56
Totálnu zmenu by som to nenazvala,ani ako prerod osobnosti som to nevnímala,ale katarzné momenty mi pomohli zmeniť videnie sveta a života postupne inak.Nič neprišlo "z čista jasna",ale postupne,keď som na otázku "prečo" prestala hľadať odpovede v okolí,ale išla som do ticha.Ale keďže ticho je ticho,tak "tá neznáma sila" začala vytvárať situácie a udalosti /a napokon predsa len vonku,v okolí/ ,kde mi to svitalo:-) Takže udalosť bola potrebná na pochopenie že treba urobiť zmenu,ale zmena sama sa vynárala z vnútornej potreby.Takto pekne sa spolu hrajú vnútorný a vonkajší svet , potrebujú sa. Život sa na totálku mení našťastie sústavne -ROLL--ROLL-, a konštelácie ma priamo fascinujú,ako súzvučia s udalosťami.A okolie mi to dalo jasne najavo,napr.práve od ľudí,kde som odrazu dokázala aj s nimi nesúhlasiť,tým sa moja "zmena" nepáčila a veľakrát to chápali zle.
neznámy
neznámy | 22.6.2014 16:18
a pak se mi ještě stalo asi před 3 lety že mně šla zalít tsunami, 250 metrů vysoká.
ale zastavila se asi 50 metrů přede mnou držel jsem ji stavem mysli aby všechno nezalila což se povedlo. vypadalo to dost dramaticky. od té doby se radši hlídám, co kde řeknu a tak.. -NOSMILE-
vevuska
vevuska | 22.6.2014 16:30
U mňa ten prerod prebehol asi pred troma rokmi, vďaka chorobe a nemocnici, pretože inak by som sa nebola donútila k radikálnym zmenám, ktoré som ešte pred tým vnútorne cítila, že potrebujem tým prejsť a to čím skôr. A som naozaj rada, že to takto prišlo, bo aj viac vnímam okolie, energiu a ostatné veci okolo mňa. A jednak som ukončila jeden vzťah, ktorý sa len zbytočne ťahal a už tam nič nebolo. Jednoducho som sa konečne mohla zastaviť a prehodnotiť svoj rebríček hodnôt a aj ľudí okolo seba. :)
neznámy
neznámy | 22.6.2014 19:22
Mne tiež robí problém chápať reč symbolov :) A bez tejto danosti sa astrológia pochopiť naozaj nedá.
Občas ma to pekne štve, že niečomu nerozumiem, ale neobrátim to voči tomu, kto hovorí mne niečo nezrozumiteľné, pátram v sebe, hľadám, zisťujem, skúmam, chcem pochopiť.
A hlavne....mám šťastie v živote na ľudí, ktorí mi pomáhajú túto reč rozlúsknuť, preložiť, vysvetliť.
Baraka píše niečo, čomu by som bez jeho výkladu cez súkromnú poštu tiež nerozumela.
A je v tom niečo, za čím sa ozaj oplatí pátrať, nie odchádzať a odvracať tvár k niečomu ľahšiemu, jednoduchšiemu a zrozumiteľnejšiemu pre všetkých.
-FLOWER-
neznámy
neznámy | 22.6.2014 20:44
Áno, stalo.
Ale trvalo to dlhšie, niekoľko rokov a konšteláciami Ti nedokážem poslúžiť, lebo astrológií rozumiem ako hus pivu.
Keby som si to aj v nejakom programe pozrel, tak by som nevidel nič zaujímavé, nerozumel by som, na čo sa dívam.
Ak si to vieš a chceš pozrieť sama, tak údaje z môjho natívu /tak sa to volá?/ máš tu a zmena započala koncom septembra 2008.
neznámy
neznámy | 22.6.2014 20:47
děkuju za potvrzení toho že občas dokážu být i srozumitelný. -FLOWER-
neznámy
neznámy | 23.6.2014 05:00
Trochu pomaly ma menili kvadráty Pluta,ale radikálne urán,to bol zvrat a riadny-COOL-
neznámy
neznámy | 23.6.2014 07:02
abych nezapomněl ještě jednou událostí byl pro mně firewalking, to bylo pro mně takové popasování se s principem ohně, začal se pak u mně měnit přístup k této tvořívé síle. takže mně až tento okamžik když tam stojíš a pozoruješ co tě svazuje a pak jdeš, to uvědomění jdu skrz a nic se mi nestane, dovedlo k o něco hlubšímu chápání živlů. prakticky jsme většinou bytosti přírody, živlové podstaty.

neznámy
neznámy | 23.6.2014 07:56
Musis chapat reci symbolov lebo bez tejto danosti sa astrologia pochopit neda... Teeedaaa. Vedz, ze ja sa astrologii venujem tiez nejaky ten piatok, ale chapat ako symbol, ze mi pred 6 rokmi padol asteroid na hlavu v rozmere 12 metrov a preto nastala zmena u cloveka... No co k tomu dodat... Idem studovat viac astrologiu, lebo tam mam tiez znacne medzere... -ROLL- Ktorym smerom sa uberie??? Chces odpoved?...


U mna zacala zmena v roku 2008... Tam zacala konjunkcia Pluta a Uránu... Potom mi preslo Pluto cez Saturn a skoncilo pri Neptune v roku 2012... A tam sa zmena ukoncila...
neznámy
neznámy | 23.6.2014 15:45
Ďalší stupeň je lego firewalk :D

neznámy
neznámy | 23.6.2014 18:24
Akože u Teba sa prestali diať zmeny? :)

U mňa teda od narodenia prebiehajú stále nejaké zmeny a stále sa niečo deje -FLOWER-
neznámy
neznámy | 23.6.2014 18:37
Nie, neprestali sa u mna diat zmeny... Zmeny sa deju kazdy jeden den... Skor som mala na mysli taky ten zasah z hora, trefu do cierneho ... Napr. udalost, ktora ta tak hlboko zasiahne, ze behom cca pol roka je z teba akoby iny clovek... Ci ako to napisat...
neznámy
neznámy | 23.6.2014 18:38
U mně se taky pořad něco děje. Pořád. Jenom někdy rychleji a někdy pomaleji.
Rozlišuju změny a transformaci. Změny jsou povrchové úpravy kulis. Transformace je proměna zevnitř. Ve smyslu kvantovém. Při transformaci umíráme starému a rodíme se do nového světa, přičemž staré přestalo existovat. Jako se larva vylíhne v motýla. Jde o proměnu ve smyslu vzniku úplně nového.
Ale změna je jen pokračování starého v nových podmínkách.
Mnozí se rozvádějí a myslí si že se transformují. A přitom provedli jenom změnu. Najdou si podobného nebo podobnou a za dva roky jsou tam kde byli.
Transformace znamená spojit se sám se sebou.
neznámy
neznámy | 23.6.2014 18:44
Baraka len keca....prepac baracik-PUH-
neznámy
neznámy | 23.6.2014 18:49
Ale v horiacom dome by som nechcela byt; siel si po zeravych uhlikoch, no v ohni si nebol -NOOO-
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...