mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Prechod Pluta cez osobné planéty

neznámy
neznámy | 21.12.2013 22:53
Aj ja mám istotu,že som...lebo som...alebo si to môžem iba predstavovať , ak náhodou neverím v Boha ? Potom nie som ? A potom, čo som ? Preľud ? Mám deti, a tie kto sú ? Tiež preľud ? Ja v Boha verím a myslím si,že aj všetci tí, ktorí sa ti veľmi slušne snažili odpovedať. Ale ty nechceš počuť a počúvať. Chceš poučovať...a vyučovať... ale žiaľ, sám nevieš o čom hovoríš
neznámy
neznámy | 21.12.2013 23:10
Veď ten nick už je tu zmazaný a možno to tu už ani nečíta :)

Ten obraz, myslím Tvoju profilovku, si maľovala Ty? Je to autoportrét? Zaujímavo ladené farby, páči sa mi :)
neznámy
neznámy | 21.12.2013 23:16
ja som tu uplne 1x neviem čo s tym, chcela som mu povedat. že je ...asi mimo...ale vdaka, ano je to malované mnou ,
ale nie je to celkom autoportrét ,to už by som si velmi fandila .....:-) dakujem
neznámy
neznámy | 20.1.2014 18:36
zatial ma ziadna situacia neprinutila sa pozriet do aktualnych mojich tranzitov, az teraz:
mam 1. Pluto v konjunkcii s Marsom- Pri presadzovaní vlastnej osoby budete mať nutkanie zachádzať až do extrémov, čo by sa vám mohlo vypomstiť. Pretlak, napäté očakávania, či intenzívne emócie môžu byť sprievodným javom tohto obdobia.
To by sedelo, akurat by ma zaujimalo ako niekto konkretny zvladol toto. Vela veci extremne narocnych momentalne riesim.
2. pluto v opozicii s Uranom. Nepriaznivá konštelácia pre podnikanie, nervy a pudový život. Jo a teraz co, zaliezt na 4 mesiace niekam, ci ako?
3.Uran ma tiez svoje zaujimave umiestnenie momentalne Urán v kvadratúre s Ascendentom -Tendencie k výstrednému, nervóznemu a skratovitému jednaniu sa teraz môžu u vás naplno prejaviť
4.ceresnicka je Jupiter v opozicii s Marsom- Divokejšie povahy privedie ľahkovážne konanie a nerešpektovanie poriadku a pravidiel ku konfliktom so zákonom.

esteze sa to trosicku vyrovnava
Mars v trigóne s Merkúrom, vyjednavacie schopnosti vynikajuce. a Jupiter v konjunkcii so Saturnom zvysena schopnost spravneho usudku. saturn a merkur nesklamu.


A preco toto pisem? lebo v poslednej dobe ma zaujala myslienka, ktoru citoval Jung a su to Jezisove slova: Budte rozumni ako hadi a mierni ako holubice. Trchu ma pritahuje ten kontrast dvoch tvorov had a holubica, ze su v jednom baliku spolu. Clovek je tvor mysliaci a to by malo sluzit k jeho vyvyseniu a nie zahube a dalej clovek je tvor ktory by sa mal naucit vediet ovladat, aby nejednal pudovo, a byt miernym je ovela, ovela tazsie ako jednat impulzivne. Prave momentalne to mozem potvrdit:)
Stránka:
3 4 5
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...