mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Povaha planet.

neznámy
neznámy | 26.2.2012 14:49
Su obdobia, ked vnimam urcitu planetu a jej archetyp intenzivnejsie ako ostatne, hoci nemam nijake aktualne tranzity, ktore by s tym mohli nejako suvisiet.
Ta "naklonnost" k niektorej planete sa vynara akoby s podvedomia a po case opat mizne. Myslim, ze to ma nejaky hlbsi zmysel.
Pred casom to bol Uran a teraz sa dostalo do popredia Pluto.
Pred vela rokmi som videla film o zivote Niccolu Paganiniho. A jedna scena mi ostala v pamati, nedavno som si na nu spomenula. V tej scene hral v takom vytrzeni, ze mu praskla struna na husliach a pretala lice do krvi. Akobysa tam extaza zmiesala s bolestou v jedno. Tato scena vo mne navodzuje pocit Plutovho prejavu.
Takze ma ani neprekvapilo, ze Niccolo Paganini bol narodeny v znameni Skorpiona a jeho slnko je vo velkom trigone spolu s mesiacom.

http://www.astroschmid.ch/Horoskope/Skorpion/niccolo_paganini.htm

Takze moja otazka znie, ci niekto z vas tiez vnima taketo obdobia, ked sa mu konkretny princip nejakej planety prihovara s vacsou naliehavostou ako tie ostatne?
ballin
ballin | 26.2.2012 15:22
tak niekde som cital ze astrologia sa neuci astrologiou s zije tak si vyvolena -THUMBSUP- ja si zasa davam do suvisu vsetko co vidim na ludoch okolo mna s astrologiou tzn ze si urcite udalosti prekladam do astrologie ok tak to znie tak nijak :D ale v podstate nou zijem
neznámy
neznámy | 26.2.2012 17:50
no podla mna to suvisi s tvojim zivlom, ze to takto vies precitit...a som presvedceny, ze tieto tvoje pocity mozu suvisiet s inymi astrologickymi technikami, ktore nepouizvas - napr. s midpointami, lunarnymi, ci rocnymi horoskopmi, dennymi horoskopmi - quotidiany alebo vies proste vycitit celospolocenske konstelacie na nebi (vid horoskop okamihu)...
tak napriklad ja dokazem vycitit tie celospolocenske (mundanne) konstelacie velmi casto. hlavne ak pohybujem v spolocnosti, tak to je celkom dobre vidiet...a nemusim mat pri sebe ani efemeridy:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...