mesiac
Sobota, 20.4.2024
Meniny má Marcel

Astrológia a horoskopy - 

poškodená venuša

neznámy
neznámy | 18.12.2013 18:25
Ako sa prejavuje v živote vo vzťahu?
martinbd
martinbd | 18.12.2013 20:28
Ahoj, no neviem či "poškodená" je šťastné pomenovanie, okrem toho je to dosť všeobecná otázka, lepšie by bolo sa spýtať, "poškodená" v nejakom dome, znamení. Ale každopádne napríklad lenivosťou.
neznámy
neznámy » martinbd | 19.12.2013 09:56
Pluto v napätí s Venušou v tretom dome. Kamarátka mi vravela, že sa mám zaujímať ako prvé o svetla.pre mňa je prvoradá láska..
martinbd
martinbd | 19.12.2013 17:06
tak to sa dá chápať rôzne, napríklad nejaké extrémy v láske, buď všetko alebo nič ...
neznámy
neznámy | 20.12.2013 14:30
aspekty pluta a venuse su o moci/bezmoci vo vztahoch...clovek bud ma nad partnerom moc (najcastejsie vdaka tomu, ze partnera prilis pritahuje) alebo naopak je otrokom vlastnych citov, ked partner nad nim ma prevahu...tento aspekt je o intenzite emocii, preto clovek vedome, ci podvedome vytravara alebo naraza na vztahy, kde je priputanost v roznych oblastiach vztahu (napr. prostrednictvom sexu), lebo iba ak su medzi dvomi ludmi vytvorenene intenzivne vazby iba tak mozu vzniknut aj intenzivne city (bud vsetko alebo nic, laska za hrob a podobne)...samozrejme, druha strana mince je ta, ze pri intenzivnych vazbach moze byt laska az nebezpecna...
alfa a omega tejto konstelacie je zvladnut prave emocie a schopnost ovladat alebo byt ovladany...ak clovek zneuzuje moc, ktora mu bola v laske dana, tak pohori...ak sa bude stylizovat do role obete, tak pohori aj tak...mozno ako u nijakej inej konstelacii nie je tak dolezite najst si tu SEBEROVNEHO partnera, lebo inak moze cely vztah sklznut do mocenskych bojov...
neznámy
neznámy | 20.12.2013 14:31
Tretí dom a poškodená plutom...záleží aj na tom, ako máš ten tretí dom obsadený, ktoré planéty sú dominantné a podľa toho by sa bližšie dalo uvažovať. Takto by som tipovala napr. nutkavú tendenciu zachádzať v komunikácii (aj vnútornej) a v sprostredkovaní informácií za hranice bežnného normálu, a to najmä vo veciach venušských hodnôt.
Asi by som si predstavila hyperkritiku v oblasti módy, umenia do ktorej je zahrnutá aj nejaká psychológia, napr. ak by si niekomu povedala: "Chcela si zaujať, ale vyzerala si ako pako." Alebo možno aj takýto postoj vo vzťahu k sebe...
Alebo aj tendenciu vyťahovať nejaké temné a skryté stránky - pojmovo vyjadrené od páči sa mi po mám rád...
neznámy
neznámy | 21.12.2013 21:13
Sedí.kde v horoskope uvidím že som našla toho seberovného?
neznámy
neznámy | 21.12.2013 21:53
Obavam sa, ze to sa v horoskope ani zistit neda. Mozno by som si len tak tipla na harmonicke aspekty medzi principmi Baran-Vahy, ktore hovoria a vyrovnanom davani a brani, o schopnosti prejavit sa ako osobnost a zaroven byt schopny pristupovat na kompromisy.
neznámy
neznámy | 21.12.2013 22:12
Ja som bola už na tom, že podľa astro. mám hľadať muža ktorý má venušu opo. na pluto. Ináč ako budem vedieť či je seberovný?keď ho prv nepoznám..
neznámy
neznámy | 21.12.2013 22:18
Myslím, že aspekt Pluto opo Venuše je naprosto sebevražedná kombinace, pokud ty sama nejsi dostatečně vyspělá (myšleno astrologicky) a nemáš dostatečně silný aspekt který bys mu do této opozice dávala tzn. vybalancovala mu tuto opozici. Jinak je to čirá dobrovolná sebevražda. Viz diskuze Luna - Pluto - Venuše kam teď jdu překopírovat tu prvotní část onoho hovoru.
neznámy
neznámy | 21.12.2013 22:45
Čéé če,to jeden aspekt môže toľko znamenať?!Ako že sebevražda?! -BLUSH-
neznámy
neznámy | 21.12.2013 22:55
Uz jsem zkopirovala cely hovor na tema Luna, ven kv pluto. S tim ze v poslednim prispevku zminuji, rozdil mezi kvadratem a opozici. Pocti si tam (predevsim v uvodu ktery tam chybel) pocity nas vlastniku nektereho z techto aspektu. A ted se vzij do role "zachrance" nemas li dostatecne vybaveni pak te takovy vztah udusi. Pokud budes mit nejake dalsi dotazy ohledne toho aspektu po precteni, ptej se, doplnim - vysvetlim. TA sebevrazda je samozrejme myslena obrazne.
neznámy
neznámy | 21.12.2013 22:59
Hezky napsane, souhlasim. Mimo jine je toto jeden ze zakladnich astrologickych kamenu k diagnoze F60 (hranicni porucha osobnosti) samozrejme je dulezite postaveni kde, domy a dalsi /jen aby se toho nekdo nechytil jako smerodatne informace/
Bud Sobe rovneho partnera a nebo hledat nekoho komu budem tuto konstelaci vyrovnavat ci on nam jinym silnym aspektem a tim padem se zmirni dopad vyse uvedeno.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...