mesiac
Utorok, 23.4.2024
Meniny má Vojtech

Astrológia a horoskopy - 

Pomoooooooc

neznámy
neznámy | 23.10.2011 10:02
co znamena 5 planet v 8 dome ? hm? Pomoze niekto? -ROFL-
neznámy
neznámy | 23.10.2011 19:49
ake a kde mas 8 dom v akom znameni.
ss3
ss3 | 26.10.2011 13:46
skopirovane z astrolexikonu...
"Zvýraznený VIII.dom môže niesť v sebe podtón silného sexuálneho vyžarovania."
:) -HEART-
neznámy
neznámy » ss3 | 26.10.2011 13:51
A to ma urcite viac vyznamov nie?

8 astrologicky dom znamena aj ( cudzie peniaze ) teda nie od rodiny .... :D

okultizmus ?
ss3
ss3 | 26.10.2011 13:53
má, ale to je jeden z možných
ss3
ss3 | 26.10.2011 13:53
dedičstvo, okultizmus...
neznámy
neznámy » ss3 | 26.10.2011 13:54
nie 8 astrologicky dom znamena cudzie peniaze


pokom mam dediť ?
ss3
ss3 | 26.10.2011 13:55
presnejšie zisk z druhých ľudí
neznámy
neznámy » ss3 | 26.10.2011 13:57
aky velky ked tam mam 5 planet ? Aj mesiac....

To nema vela ludi v osobnom horoskope.... mesiac vo svojom znameni a v 8 dome...hm
neznámy
neznámy | 26.10.2011 14:52
tirky, neviem co znamena 5 planet v 8. dome, ale my dvaja mame skvelu konstelaciu v partnerskom horoskope, a to:

Mars v súlade s Venušou
+4
Mužská sexuálna túžba nachádza vítanú odozvu vo vrelých citoch partnerky. Silná citová alebo fyzická príťažlivosť obidvoch partnerov magnetizuje a tak utvára vášnivý a dynamický vzťah. Pri tejto konštelácii sa dá povedať, že posteľ všetky spory urovná. Obzvlášť dobré porozumenie v sexuálnej oblasti. -LOL-

samozrejme to ber z humorom prosim ta :) ale su tam ine dobre konstelacie -YES-
neznámy
neznámy | 27.10.2011 11:18
- hlboke lubostne city
neznámy
neznámy | 28.10.2011 09:47
Ale coby, aj tie tam mozu byt ;)
neznámy
neznámy | 29.10.2011 15:38
Ktore planety a v akom znameni?

Vseobecne (podla Reinickeho):
Slnko v 8.dome: + dava velku zivotnu energiu, dozitie sa vysokeho veku, velke dedicstvo. + s Neptunom alebo Uranom lasku a sklon k okultnym vedam.
Ak je Slnko - na Mars al. Saturn je zivot ohrozeny srdcovymi chorobami.
Mesiac v 8.dome: + prirastok majetku v podobe dedicstva al. vena,
- bezmajetny partner, prip. nebezpecenstvo urazu
Merkur v 8.dome: Pri + aspektoch zisk z dedicstva al. sobasa, prip. smrt brata al. pribuzneho, ktora sposobi zial ale prinesie zisk,
- aspektoch nebezpecenstvo ohrozenia zivita mozgovymi al. nervovymi poruchami
Venusa v 8.dome: + zisk z uzavretia manzelstva alebo z dedicstva, pokojna pekna smrt,
- dedicske spory, manzelstvo s marnotratnym partnerom
Mars v 8.dome: + aspekty zisk zo sobasa al. z dedicstva, - zivotne nebezpecenstvo, nehody, nahla smrt
Jupiter v 8.dome: + zisk z manzelstva al. z dedictva, dozitie sa vysokeho veku,
- ohrozenie zivota chorobami zlcnika al. pecene, nahananie sa za majetkom
Satutn v 8.dome: + zisk sobasom al. dedictvom, dlhy zivot, sviezost az do vysokeho veku,
- zhorsenie financnej situacie po sobasi, chronicke choroby al. nehody
Uran v 8.dome: + necakany zisk zo sobasa al. z dedicstva, velky zaujem o okultne vedy,
- financne straty v manzelstve alebo po rozvode, strata vena, necakane ujmy sposobene partnerom, straty pri dedicstve, necakane zdrav. tazkosti spojene s vaznym ohrozenim zivota, urazy alebo nahla smrt
Neptun v 8.dome: + zvacsenie majetku sobasom al. dedicstvom, schopnost hlboko preniknut do okultnych oblasti,
- straty z uzavretia manzelstva, dedicstva,
neporiadny manzelsky partner, skryte, zakerne choroby, zahadna smrt
Pluto v 8.dome: + velky zaujem o okultne vedy, nadprirodzene ukazy, magiu, mystiku, ludia mavaju vnuknutia,
- zivotne nebezpecenstva, tragicka smrt napr. v dosledku zakerneho ochorenia, prip. zmiznutie, nebezpecenstvo dusevnych poruch
neznámy
neznámy | 3.11.2011 15:27
teraz si skús vyselektovať, čo z toho hovorí o duševných vlastnostiach. je to dosť na štýl starej astrológie. je tam až príliš veľa konkrétnych životných situácií, s ktorými skutočná astrológia nemá nič spoločné. samozrejme, že je to všetko na základe skúseností, ale ja osobne by som to po tejto stránke zúžil na "peniaze druhých" a tam patria aj pôžičky, úvery, ale aj investori.
neznámy
neznámy | 3.11.2011 16:27
poznám chalana čo má tiež skoro všetko v 8 dome - slnko, lunu, mars, venušu, merkúr a neviem čo ešte. tu si treba uvedomiť, že ide o dom nevedomia a veci v ňom obsiahnuté môžu byť tak hlboko, že si ich nemusíš byť vôbec vedomá. zvlášť ak ide ešte aj o konjunkciu. predpokladám, že tam bude nejaké väčšie stélium (konjunkcia viacerých planét). Liz Greenová to nazýva dom psychického dedičstva. celkom tomu nerozumiem ako to myslela, ale všetky vodné domy majú spoločný prvok nevedomej stránky psychiky. psychické dedičstvo je dosť iracionálny pojem, takže si to treba asi skôr precítiť ako premyslieť o čo vlastne ide. dalo by sa povedať že kvality planét v 8. dome sú svojim spôsobom pochované. veľa planét v 8. dome dáva povahe veľa škorpiónovských kvalít aj silnejších ako iba slnko v škorpiónovi. presnejšie povedané povahy planét v 8. dome budú mať akoby škorpiónovský charakter, pretože sú v oblasti, kde je nevyhnutná radikálna transformácia a často aj kríza tých vecí, ktoré tieto planéty predstavujú. záujem o okultné veci, podstatu vecí a veci skryté je nutkavá potreba, pretože človek sa tam podvedome snaží okultnými technikami niečo zmeniť. duchovné techniky manipulujúce s vlastnými energiami a mysľou je presne to, čo človeka transformuje a čistí do hĺbky. môže sa stať, že toto čistenie je ako otváranie Pandorinej skrinky, ale to je na dlhšie písanie. astrológia je jedna z foriem dostávania sa veci na koreň. ak poznáme podstatu, môžeme s ňou narábať a zmeniť ju.

ak nás zasiahne Pluto, alebo 8 dom mocenským spôsobom, treba si uvedomiť, že ono to s nami myslí dobre. je to duchovná očista ohňom (vedľajší vládca škorpióna - Mars - oheň). z vodných planét Pluto obsahuje najviac ohňa. je to ako tavenie surovej rudy a získavanie čistého kovu. Pluto zabije všetko čo nie je dokonalé. pri pôsobení Pluta, má človek pocit bezmocnosti, aby pochopil, že nie on je ten kto koná a vtedy mu pomôžu jedine sily vyššej moci a viera. takže ak nechceme trpieť v momentoch keď príde Pluto, aby nás preskúšal čo hodnotného sme sa na tomto pozemskom svete naučili, mali by sme sa meniť vo vlastnom záujme počas "cesty zverokruhom". ak na to zabudneme, raz príde Pluto určite a bez ohľadu na to či sa niekto pravidelne hádže na kolená v kostole, naše predstavy o zmysle života šmarí do hrobu.
neznámy
neznámy | 3.11.2011 19:01
pekne-THUMBSUP-podla vsetkeho mozeme chapat pluto ako formu zrkadla, a ak sa niekto do neho rad pozera, tak tam nemusi vidiet vzdy to, co sa mu paci. A ak ma niekto velke ego, tak sa mu to zrkadlo malokedy bude pacit. V rozpravke Snehulienka a sedem trpaslikov zla carodejnica sa vkuse pytala zrkadla co a ako a Snehulienke to bolo akosi jedno ci je najkrajsia na svete alebo nie, lebo sa zaoberala uplne inymi vecami, ako byt ten naj na svete a to bolo prave na nej mozno to najkrajsie:)
neznámy
neznámy | 4.11.2011 22:24
Neviem, ci povazujes uja Reinickena za skutocneho astrologa alebo nie, bolo to z jeho "slabikara" :) Nematerialisticky vzate sa nemusi vobec jednat len o peniaze druhych, spomina sa smrt, ci uz dotycnej osoby alebo jej blizkych, alebo tie okultne sily.
neznámy
neznámy | 4.11.2011 22:36
Nemyslela pod psychickym dedicstvom karmu (hriechy, aj nasich predkov)?
Si myslim, ze Pluto nici vsetko povrchne (viem si predstavit, ze bankar by zavesil na klinec karieru a isiel by niekam do Somalska robit charitu, co ma naozaj hlbsi zmysel ako ohlupovat zakaznikov bankovymi produktami). Pre vacsinu nezasvatenych by mozno vyzeral ako blbec, ale pre neho by malo vyznam nieco ine ako postavenie.
neznámy
neznámy | 8.11.2011 10:30
je toho trochu viacej v 8 dome, ale nechcel som všetko menovať. peniaze druhých je zovšeobecnený pojem a prostriedok akým sa tento dom zvykne prejavovať
neznámy
neznámy | 8.11.2011 22:35
Ma niekto skusenost s dominantnym postavenim blizencov v horoskope? konkretne sln, mes, mer a ven....moze byt takyto clovek napr. aj psychicke medium? :)
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...