mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Pomoc, už zase Štír?!

ruzinka
ruzinka | 16.12.2016 16:11
Zdravím,
mám za sebou dost komplikované vztahy - prakticky vždycky šlo o někoho se silným zastoupením Štíra. Většinou to bylo dost intenzivní, rychle to začalo i skončilo. Hodně mě to posunulo dál a dost jsem se osamostatnila, ale už bych chtěla klidný stabilní vztah. Jde to vůbec, když mám Pluto ve Štíru v 7. domě?

Nedávno jsem začala chodit s někým, kdo působil hodně solidně, prostě typickej "hodnej kluk"..jenže jakmile jsme spolu zůstali sami, tak se ta intenzita rychle ukázala. Nedlouho nato jsem zjistila jeho datum narození..zase Štír. Myslíte, že má ten vztah vůbec naději na přežití? Už se těch škorpiónů fakt bojím :D

já - 6.3.1989 v 7:30 ráno
on - 20.11.1984 (Brno), čas bohužel neznám.
neznámy
neznámy » ruzinka | 16.12.2016 16:51
Příště nezjišťuj datum narození. Možná že je to impuls k tomu, že se to pak "Husto- peče"
-ROLL-
ruzinka
ruzinka | 16.12.2016 18:05
Seděli jsme s kámošema v hospodě a oni se bavili o narozkách. Já si jinak lidi až tak neprověřuju, neboj :D
neznámy
neznámy » ruzinka | 16.12.2016 22:48
:) ale jenom klidně prověřuj, já např.bych už s nikým, jehož datum narození neznám, nebyla....-LOL-
ruzinka
ruzinka | 17.12.2016 00:06
no já ho teď znám a právě proto se s ním bojím zůstat :D
neznámy
neznámy » ruzinka | 17.12.2016 01:07
Ptej se, proč přitahuješ dramatické vztahy?
Nepřenášíš tam drama z rodiny?
Nevyhledávají Tě, takovou snadno zneužitelnou a naivní osobu, takoví partneři PROTO?
Drama do solidního vztahu nepatří. Do stabilního vztahu patří oboustranná důvěryhodnost.

---

komplikované

intenzivní, rychle to začalo i skončilo

přežití

bojím

---

no já ho teď znám a právě proto se s ním bojím zůstat


Měla by ses číst a lépe vnímat, co Ty vlastně chceš.

Kdyby sis sebe lépe vážila, tak bys přitáhla někoho, kdo by si Tě více vážil a nechtěl po Tobě abys trpěla jako jeho oběť.

Není co řešit -BYE-
magdi12
magdi12 » ruzinka | 17.12.2016 10:20
Čo konkrétne ti prekáža na škorpiónoch?
Sesternica má tiež pluto v 7. dome, slnko v rybách, ascendent v baranovi, o rok mladšia od teba a nemá šťastie na chlapov. Len ona priťahuje zemské znamenia. Ona sa veľmi rýchlo zaľúbi a za pár mesiacov jej muži dajú koniec. Vždy mi na to povie, že priťahuje nesprávnych mužov a tých, ktorí by jej modré z neba zniesli, odmieta.
Asi som ti veľmi nepomohla, ale aspoň vidíš, že aj iná osoba s plutom v 7. dome zažíva niečo podobné.
neznámy
neznámy » ruzinka | 17.12.2016 10:33
Já jsem měla něco podobného ale co se týče znamení raka :-) jednu dobu jsem na ně měla extrémní "štěstí" Až se jednou stalo, že jsem na druhým rande s dotyčným, když jsme se ze srandy bavili o znameních, mu vmetla s patřičnou emocí do tváře svůj názor na raky. Chudák(nj byl taky rak) pohasl jak plamínek v čůravé zimě -MUSIC-
No a od té doby jsem žádnýho nepotkala:D
neznámy
neznámy » ruzinka | 17.12.2016 10:43
že má slnečné Škorpión, to by som si ťažkú hlavu nerobila. Podstatné je, ako má Ascendent a planéty v tomto znamení. Ja som roky žila s Rybou, ale mal aj Asc. aj inak silno obsadený Škorpión....takže sa ti nedivím, že nechceš škorpióna :-D...ja keď to tu dám do partnerského, a aj na iných stránkach, tak mi to ukáže úplnú katastrofu, a veď aj bola -CRY-.

Ja mám v Škor. len IC, nemám tam žiadnu planétu.
neznámy
neznámy » ruzinka | 17.12.2016 11:33
Sranda ja mam tiez Pluto v Skorpionovi v 7. dome a Skorpioni mi nie su velmi po chuti mozno preto ze v rodine mam piatich a vsetci su zenskeho pohlavia :-D
ruzinka
ruzinka » magdi12 | 17.12.2016 12:29
Vůbec bych neřešila, jestli je někdo Rak, Býk nebo Beran..jenže on je to to vždycky Štír, tak si říkám, proč se na mě pořád lepí :D
Po posledním nevydařeném vztahu jsem byla dlouho bez partnera. Říkala jsem si, že radši budu sama než s někým manipulativním. A připadám si teď hodně spokojená, do vztahů se už neženu po hlavě, určuji si hranice.
Přesně jak píšeš o té sestřenici, tak to bylo dřív u mě. A to už nechci opakovat, proto jsem přemýšlela, jestli jde z horoskopu poznat, jestli má nějaký dlouhodobý potenciál..
magdi12
magdi12 » ruzinka | 17.12.2016 14:04
Nemám to síce overené, ale napíšem ti niečo. Nesmieš ukázať ,,škorpiónovi", že si submisívna. On si potom bude tebou manipulovať ako sa mu zachce. Ale škorpióni manipulujú len preto, lebo majú z niečoho komplexy alebo si niečo dokazujú, atď. majú na to určitý zámer alebo len zo zábavy. Keď sa k nemu postavíš ako rovnocenný partner, nesmieš mu ukázať, že sa ho ,,bojíš", tak budeš pre neho výzvou a nebude s tebou zaobchádzať ako sa mu zachce. Pri nich si musíš stanoviť hranice, toto áno, toto nie, keď ťa nahnevajú slušne a úprimne im povedať čo si vlastne o nich myslíš a neukazovať im príliš istotu. Oni si pamätajú všetko, všetky krivdy, klamstvá, trápenia a dosť často ich neskôr vylievajú na oči druhým. Preto si tiež osobne myslím, že žiť so škorpiónom je naozaj ťažké. Ale dá sa to, len musíš vedieť ako na nich. Česť výnimkám.
A prečo stále škorpión? Podľa mňa preto, lebo to už máš zafixované v podvedomí, že nie, škorpión nie. A to čo práve nechceš, sa ti aj bude ukazovať, prejavovať, aby si to vyriešila v sebe. Ja to vidím aj sama na sebe, že to tak je.
Možno je submisivita a dominancia už v povahe danej osoby, ale myslím si, že sa dá počas života (ak človek chce), nájsť rovnováha.
A ak ti vyhovuje, že si nezadaná, tak sa nad tým ani nepozastavuj, že zase ďalší škorpión. Viem, ľahké je radiť a ťažšie to už funguje v realite.
neznámy
neznámy » magdi12 | 17.12.2016 14:47
súhlasím, presne taký bol exmanžel, mal riadne komplexy, treba na nich bububu, lebo podobrotky sa nevmestia do kože, ale až teraz to vidím...doslova nás týral, lebo ja som nevedela urobiť hranice, teraz má riadnu sekeru a žijú spolu, dokonca aj musí variť, lebo ona nevie a musí aj kôš vynášať, čo neznášal, musí ju riadne poslúchať, a to veľmi potreboval takú, je spokojný, ľúbi ju...takže ten vesmír je super nadstavený...ja som si pôvodne myslela, že domáce práce je čisto moja záležitosť, som stíhala všetko, vo všetkom som ustupovala, posluhovala, poslúchala, hrala som sa na "najlepšiu" manželku, že on nemusel nič, už ani zarábať, správala som sa ako žena v moslimských krajinách, tak aj on sa správal ako moslim :-D... no sprostá riadne som bola, potrebovala som školu :-D...myslím, že sa máme dačo naučiť, asi určovať si tie hranice, keď nám chodia škorpióni do života. A ak to zvládneme, tak budeme šťastné aj s nejakým škorpiónom :-). lebo nájdeme v sebe tú rovnováhu.
A fakt to má súvis s vnímaním samej seba, aj súvis s rodičmi.
lak
lak | 17.12.2016 15:07
:) podla mna su nebezpecni ti so svetlymi ocami, to je moja skusenost.. certici su neskodni -LOL-

tie tahy (nebezpecnej odnoze) uz poznam tak dobre, ze ked chcu daco na mna skusit, musim sa smiat.. ale uz dlho som nemala tu cest, drzim si ich totiz od tela :) a ked ma chce nahodou nejaky do nieco vmanipulovat, ani mnou nehne, ostro sa vymedzim..

-FLOWER-
ruzinka
ruzinka » lak | 17.12.2016 15:14
má svělé oči.. :D
lak
lak » ruzinka | 17.12.2016 15:15
-LOL- blika mi kontrolka -LOL-
lak
lak » ruzinka | 17.12.2016 15:16
a mas aj ty podobnu skusenost ako ja? :)
ruzinka
ruzinka » lak | 17.12.2016 16:08
Bohužel ano. Právě poslední bývalý měl hodně světlé oči, takový pronikavý pohled (který Štír nemá, že :D ). Někde jsem četla, že chlapi s hodně světlýma očima jsou holkaři.
No a právě můj nynější objev má taky světlé oči..Já už těm Štírům nevěřím, chci klidnýho stabilního Býka! :D
lak
lak » ruzinka | 17.12.2016 16:13
moze byt, ze su, co poznam pripady, tak to sedi..:) navyse su nachylnejsi k popijaniu.. co tiez nie je vyhra..-LOL- ja som urcite za hnede oci -LOL-


Já už těm Štírům nevěřím, chci klidnýho stabilního Býka! :D"

-THUMBSUP-
neznámy
neznámy » ruzinka | 17.12.2016 18:18
Muž so Slnkom v znamení Býka, by tvoril opozíciu na tvoje Pluto, čo je dosť ťažký aspekt. Vhodnejší by bol Rak , Slnko okolo 15 stupňov, t.j.narodený okolo 7.7. -
taký by vytváral trigón aj na Slnko, aj na Pluto. Ale záleži na veľa ďalších aspektoch.
Ak by to predsa bol Býk - tak nie zo stredu znamenia (asi tak od 2.5. do 12.5.).
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...