mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Pluto/Venuše - Venuše/Pluto tranzity jakékoliv

neznámy
neznámy | 20.9.2014 15:26
U me byl nejdřív transit Pluta opo na venusi pak trig na Mars. Pluto v 1.domě. Citim se po tom všem odolnější vůči vztahovým pomijivostem. Možná i otupělejší x) a rozhodne mi to hodilo latku hodně nahoru ohledně toho, jak bych chtěla aby některé věci fungovaly. A přikláním se k tomu co už tu bylo mnohokrát zmíněno, vymezení teritoria x) jako bych lip dokázala i vycitit co se tak dá čekat.
neznámy
neznámy | 22.9.2014 15:05
Ano, vymezení teritoria.... Zrovna procházím starší tranzity a zjistila jsem, že když mi procházel Pluťák ASC v kvadru na Venuši/Mars, tak jsem prožívala docela teror, jak psychický tak fyzický. V tomto životě mě už naštěstí kvadrát nečeká, za to opozice ano, v 72 letech... Na konec života, takový útok na téčko ze všech stran, ach jo :-/
neznámy
neznámy | 22.9.2014 16:55
u mňa to fungovalo asi tak, že keď som mal opozíciu pluta na venušu, veľmi som zmenil svoje svoj prístup k partnerským vzťahom (zaobalene povedané) akoby ma život dotlačil do do kúta kde som mal objaviť a uvedomiť si iné hodnoty, lenže je dosť možné, že kvôli plutu som niektoré potlačil do nevedomia a zabudol na ne. pri tom mi stále fungovala retrográdna venuša v direkciách. to bola jedna vditeľná zmena ktorá prišla. no lenže časom prišla druhá zmena - otočka. direkčná retrográdne venuša, ktorá všetko robila naopak a proti svetským hodnotám sa rozhodla "a dosť!" serem to. teraz pôjdem naspäť.. pôjdem presne opačne. no a k tomu sa pridali ešte životne významné tranzity uránu, jupitera, lilit (jupiter s lilit na mojom vertexe! v 8.d, urán v 5.d/baran na midpointe slnko/luna), a solár, ktorý v 33 - 4 roku života kopíruje radix a tranzity naň, čím sa zosilní jeho účinok. takéto konštelácie sú len raz za život a nahradí to aj také postavenia ako plutom silne aspektovaná venuša v radixe počas tranzitu pluta a iných postavení naraz. v skratke povedané.. som ako znovuzrodený. ale tak, akoby sa vymenili na striedačku duše v tele. jedna duša si zariadila život v mojom tele, tá si odišla do prdele a prišiel som akože teraz ja, alé... no čo už :)
neznámy
neznámy | 23.9.2014 15:38
Venusu mam o 3 stupne dalej ako ty a tiez v zemskom znameni, takze tento tranzit budem mat v priebehu dvoch rokov aj ja. Tazko povedat, kedy to clovek zacne pocitovat, astrologicka L. Greene uvadza, ze je mozny orbis az 5 stupnov. U mna to bude navyse znasobene tym, ze Plutak mi sadne presne na lunu v 3. dome. Ale zatial si zijem v klude :)
neznámy
neznámy | 4.2.2015 12:11
Tak a je to tady! 2.2.2015, 12:00 mi nakrosil Pluťáček do trinu s Venuší/Marsem.
Zběžně jsem se vrátila k některým příspěvkům a jak psala Dora, cítím že mě Pluto nutí být v některých důležitých záležitostech upřímná, k sobě, k partnerovi, k ostatním. Jeho příchod vnímám už několik měsíců před samotným naběhnutím trigonu, tak jsem zvědavá, co mi přinese teď -BLUSH-
Stránka:
1 2 3
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...