mesiac
Piatok, 26.4.2024
Meniny má Jaroslava

Astrológia a horoskopy - 

Pluto v Kvadratúre s Ascendentom

neznámy
neznámy | 12.1.2014 16:17
Ahojte. Zaujímali by ma vaše skúsenosti s touto konšteláciou poprípade nejaké obšírnejšie info. Čo z toho môžem viac pochopiť. Ascendent mám vo Váhach a Pluto je u mňa celkom dominantnou planétov. nachádza sa v 1. dome je v znamení Škorpóna - čo je moje znamenie. A tiež bolo v súlade s mesiacom pri mojom narodení..Ročný horoskop to popisuje ako :

"Pluto - Ascendent
možný prerod správania, či vlastnej bytostnej podstaty, prehĺbenie povahy, transformácia životného postoja, skúška regeneračných schopností"

Táto konštelácia ma u mňa trvať pol roka takže pôjde o dlhšiu záležitosť :)

Vďaka
martinbd
martinbd | 17.1.2014 10:18
Zdravím, predpokladám že píšeš o tranzite Pluta kvadratára ASC. Zažil som, veľký obrat v živote, rozpad vzťahu a iné. Tiež sledujem iných že je to často veľký obrat v živote.
Problém je v tom, že málo kto pozná presný čas narodenia, takže pozícia ASC je otázna, ale na druhej strane sa dá prechod Pluta cez hlavnú os brať ako jedna z rektifikačných techník.
mafap
mafap | 17.1.2014 22:14
Prave u mna tento tranzit prebieha.nic radikalne sa nedeje respektive sposob no este mi neskoncil.akurat si uvedomujem ze sa menim comu som sa snazil branit no je to zbytocne.menime sa a je to tak v poriadku tak to povedal niekde Tondo Baudis.
neznámy
neznámy | 19.1.2014 09:45
Som tak isto nositelkou pluta v škorpiónovi v 1.dome.....nediv sa ,že všetky napäťové konštalácie pluta Ti dávajú zabrať.........ja by som ho občas vymenila,keby to šlo........akýkolvek kvadrát,alebo opzícia pluta mi beží,prežívam ho ťažko...nakolko je v 1.dome sú to zmeny osobnostné a nie lahké-SADLEY-
Adriana 72
Adriana 72 | 10.10.2015 18:41
práve u mna tato konštalácia prebieha,...bude trvat do decembra,..už sa teším, čo sa zasa bude diat...:-(:)

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...