mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Pluto v konjunkcii s Medium Coeli

neznámy
neznámy | 21.1.2014 21:05
Ahojte. Nenavštevujem dlho tento portál, ale odkedy som ho objavila o astrológiu som sa začala zaoberať o dosť hlbšie. Okrem osobného a vzťahového horoskopu, ma veľmi zaujalo spracovanie denných horoskopov. V mojom osobnom dennom horoskope sa momentálne nachádza aspekt Pluta v konjukcii s Medium Coeli. V súvislosti s týmto aspektom by som mala očakávať radikálne zmeny v oblasti povolania a smerovania kariéry. Tento aspekt má v mojom osobnom ročnom horoskope pôsobiť až do konca júla. Ono to mám v podstate to isté naznačené aj čo sa týka numerológie, keďže mám momentálne osobnú ročnú vibráciu čísla 1, čo sú zmeny, nové začiatky a celkovo nové príležitosti. Chcela by som sa vás preto spýtať, či má niekto z vás skúsenosti s týmto aspektom a ako sa tento aspekt odzrkadlil vo vašom reálnom živote? Vďaka za vaše postrehy.
neznámy
neznámy | 21.1.2014 21:31
V ten rok, keď som mala Pluto na MC, som nastúpila do práce, kde som do dnes. :)
neznámy
neznámy | 21.1.2014 21:55
Momentálne mi tiež vychádza Pluto v konjunkcii s MC. Trvá mi do polovice februára. Prácu si aktívne hľadám už vyše roka, no len nedávno sa mi nejaká reálne začala rysovať (akurát zhruba v čase, keď ten aspekt začal - sranda...).
Ak mi tá práca vyjde, tak si budem môcť aj sama potvrdiť, že niečo na tých aspektoch asi naozaj bude...
neznámy
neznámy | 21.1.2014 22:51
No, Pluto s najdenim prace skor nesuvisi. Moze, ale skor v druhom rade, ako vedlajsi efekt. Pluto suvisi s uplnym odcudzenim alebo posadnutostou. Na MC teda ukazuje na nastartovanie velkeho zaujmu o svoje povolanie, verejny imidz, zivotne poslanie, karieru. Cize nie je to len o praci ale o sirsom zabere na to "co tu po jednotlivcovi ostane". Ak clovek uz pracu ma ale taku, ktora nenaplnuje potreby definovane MC, 10.domom a spol., moze sa mu ta praca uplne odcudzit, kedze sa viac zameria na to co je pre neho skutocne dolezite, zaujimave a co si mysli ze po nom ma ostat. Ak jeho povolanie je v sulade s MC, 10. domom a spol., dojde k prehlbeniu vlastneho prepojenia s vlastnym povolanim. Odcudzenie aj vecsie prehlbenie sa deju tym istym sposobom, ci sa clovek posunie od alebo k zavisi od toho jak mu jeho aktualne smerovanie vyhovuje.
Na rozdiel od neharmonickych aspektov je plutova konjunkcia trochu "jemnejsia", clovek je menej konfrontovany a viac sa nachadza v centre diania. Typicky scenar je trebars v prvom kroku narast potreby mat povolanie, nieco zanechat, byt niekym uznavany, mat nejaku povest. V dalsich krokoch clovek do tychto oblasti busi obrovske mnozstvo energie a to hlavne emocionalnej, prehlbuje svoj vztah. Vsima si detaily ktore by predtym nepostrehol, zabrda do nich, intenzivnejsie o nich citi. Ide energickejsie za svojim, odstrkuje ludi ktory mu zaberaju priestor. Ak svoje vytuzene povolanie uz vykonava moze nim byt teraz doslova posadnuty ak nie moze stracat zaujem o to co robi v praci v prospech inych aktivit ktoreho predtym bavili a teraz hypnotizuju. Tym ze vela energie uklada na jedno miesto vytvara vnutornu spust a tym ze okolo seba strka vytvara spust aj vonku. Vznika disbalanc a v poslednom kroku sa veci zrovnavaju do novej podoby. Ta moze vyzerat rozne. Pod clovekom sa moze zhrutit nahromadena hora energie a teda upadne s nou. Hora moze ostat stat a on na jej vrchole ako osamoteny priebojnik dbajuci len o miesto na vrchole.

Edit: A dolezite su aj dalsie aspekty ktore sa vyskytuju. Nic sa nedeje osamotene.
neznámy
neznámy | 21.1.2014 22:51
Ak som dobre spätne rátal, tak ja som mal tento aspekt pred zhruba štyrmi rokmi, dostal som vtedy pracovnú ponuku. Možno na tom niečo bude. :-) Veľa šťastia.
neznámy
neznámy | 21.1.2014 23:54
...u mňa až v ďalšom živote ...škoooda..... -NOSMILE-
neznámy
neznámy | 21.1.2014 23:58
A ako by si interpretoval pluto v 10. dome v natíve? Ak 10. domu vládne venuša?
neznámy
neznámy | 22.1.2014 10:24
Hmm, to znie dobre... vyzerá to teda tak, že sa mám pripraviť na zmeny v pracovnej oblasti. Som zvedavá, že čo ma čaká tento rok. Celkovo to aj tak cíti, žetáto moja momentálna práca pre mňa už ďalej nemá nejaký význam, ani ma vnútorne nenapĺňa, takže zrejme tie zmeny súvisia aj s tým. Dám vám vedieť, že čo sa stane, ale očakávam, že prvé zmeny nastanú až niekedy okolo júna, júla. Ako som spomínala aj v rámci numerológie mi tento rok vychádzajú zmeny a to v pozitívnom smere, takže je sa na čo tešiť :)... vďaka za všetky postrehy.
neznámy
neznámy | 22.1.2014 10:33
Vdaka za kompletné zhrnutie daného aspektu. Keďže mňa moja práca vôbec nenapĺňa a nedáva mi zmysel, zrejme budem očakávať zmenu svojho profesného smerovania. Posadnutosť prácou v mojom momentálnom zamestnaní určite nehrozí :)...
neznámy
neznámy | 22.1.2014 11:51
A spada tvoja praca zameranim pod charakteristiku Pluta?
neznámy
neznámy | 8.12.2014 09:37
Už som tu túto tému načrtla, ale vzhľadom na to, že za celý rok čo mám Pluto stále na MC a tiež v konjunkcii s Merkúrom na MC sa nič podstatné neudialo, chcem sa vás spýtať, či ste niekto zaznamenali nejaké zmeny v smerovaní a v kariére počas tohto tranzitu. Je to dlhodobý tranzit, takže zmeny zrejme neprídu hneď, preto by ma zaujímali vaše skúsenosti.

Ja už som chcela minulý rok v takomto čase meniť prácu, no potom som sa zasa ukľudnila a vysporiadala sa s tým, že tu proste mám byť. Moja práca ma však začína čoraz viac štvať, spôsobovať mi vnútorný tlak a nespokojnosť so zamestnaním, stále však čakám na nejakú vhodnú príležitosť pre zmenu, keďže nechcem sa vrhať strmhlavo do rizika, že ostanem bez práce a tým pádom aj bez príjmov. Nespokojnosť so zamestnaním a momentálnym životným smerovaním sa však u mňa čoraz viac prejavuje... a viem, že si to budem musieť poriešiť v práci, lebo toto čo robím ma vôbec neuspokojuje.
kozorozka
kozorozka | 8.12.2014 10:33
Ak je Pluto v konj.s MC, tak zaroven tvori aj opoziciu na IC, takze posobi aj na 4.dom a suvislosti s nim spojene. Tak sa skus zamerat aj na tuto oblast, korene, rodina.
Posuvam skratenu odpoved, ktoru som dostala ja :) ,tiez mam Pluto v konj.s MC, a zaroven aj Marsom a Mesiacom. A je to divocina.
neznámy
neznámy » kozorozka | 8.12.2014 10:43
Ďakujem za postreh, rada by som sa zamerala na IC, ale nakoľko som úplne samostatná a žijem oddelene od rodiny a vlastnú rodinu ešte nemám a ani si ju nemám s kým založiť, tak u mňa je prvoradé skôr to MC ako IC.
Viem, že to máš tiež náročné, pozerala som si Tvoje postavenie planét a podobne u Teba asi za posledné roky prebiehajú mnohé zmeny. Verím, že po tom 23.12. keď Saturn odíde zo Škorpióna, bude sa nám viac dariť či už v kariére al. v súkromí. -YES-
jana799
jana799 | 8.12.2014 14:09
Mě když šel Pluto konjunkcí na MC, tak jsem se stala vedoucí malého kolektivu, kde jsem před tím pracovala.. Nic velkého, ale pro mě dočasně příjemná změna a řekněme, jak se dá Pluto interpretovat co symbol moci, tak jakože "zvýšení pravomocí" tam bylo..-COOL- No ale nic tak velkého, samozřejmě to korespondovalo s tím, jak mám nastavenej radix.. A já tam nic velkýho nemám..:D, co se týče kariery..
Ale jak tak šel ten Pluto tím desátým domem (a Pluto taky překopává a znovustaví tam, kde bouře nefungující), tak jsem přišla časem na to, že o žádné vedení druhých nestojím.. A zcela jsem přehodnotila pohled na věc -WINKIE-

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...