mesiac
Piatok, 19.4.2024
Meniny má Jela

Astrológia a horoskopy - 

Pluto v konjunkcii s Immum Coeli (tranzit)

lak
lak | 15.9.2016 01:05
Domov alebo rodina budú teraz musieť prejsť určitým očistcom. Možno vás okolnosti donútia, aby ste zmenili svoje bydlisko. Dramatické udalosti v súkromnom živote sú častým javom tohto obdobia. Tieto skúšky vás majú doviesť k tomu, aby ste radikálne zmenili (a aj prehĺbili a vyjasnili si) svoj vzťah k domovu a rodine. Pri napätých situáciách sa vyhýbajte extrémnym postojom a pocitom, pretože následky po nich sa len ťažko budú dať napraviť. Pravdepodobne vaše duša zažije nápor silných emócií (napr. žiaľ, nenávisť, smútok...) spojených s rodinou atmosférou, ktoré ju majú posilniť.

..znie to hrozne :D

kto uz ma za sebou, prosim o zazitky :D dakujem -FLOWER-
neznámy
neznámy » lak | 15.9.2016 01:15
ja asi nemám,,ale veľmi držím palce,,viem,že to dopadne dobre:)
lak
lak | 15.9.2016 01:25
dakujem ti, si zlata -FLOWER-
neznámy
neznámy » lak | 15.9.2016 02:16
Určitě bych Ti doporučila podívat se i na tranzity ostatních členu rodiny-mnohé to může mírnit-nebo naopak zesílit a podpořit prožívání tohoto tranzitu..Můj muž měl před pár lety tento tranzit,mě v té době pluto vytvořil opozit na č.lunu do 2 domu a synové měli soběžně v té době tranzit pluta přes Asc-takže u nás to byla "kolektivní drtička"-a mohla bych se podepsat pod popisek,který jsi sem dala-v podstatě se odehrálo uplně všechno...na druhou stranu viděla jsem pár těchto tranzitu,kde se změny odehrávaly tak pozvolna,že v podstatě,že se cosi zásadně změnilo si aktéři uvědomili až po několika letech při rekapitulaci svého života..
neznámy
neznámy » lak | 15.9.2016 02:25
ps-mohu se zeptat z kterého pramene je ten popis?
lak
lak | 15.9.2016 02:25
dakujem :) presne to som aj spravila a maju to podobne blbe :( no, uvidime..
dakujem ti za tvoju skusenost -FLOWER-
lak
lak | 15.9.2016 02:26
z tohto :D ked si das sekciu denny horoskop a zadas datum, tak ti vyrata tranzity :)
neznámy
neznámy » lak | 15.9.2016 07:39
Pri tomto tranzite sa moj priatel prestahoval. Bol to odchod od rodičov, byvanie s priateľkou, teda veľká životná zmena, a pre neho obzvlášť náročný krok a nápor, no tak strašné navonok to isto nebolo.... :)
Plutonie
Plutonie » lak | 15.9.2016 10:53
Mám Pluto na asc a když přecházel IC, byl si zároveň v kvadratuře. Takže generační změny. Nemůžu říct, že se mi změnilo bydlení. I když bych moc ráda. To se mi změnilo při kv. Pluta na Lunu a při trigonu Pluta na Slunce. Za sebe - dá se to docela v pohodě.
neznámy
neznámy » lak | 15.9.2016 12:30
Pluton tranzitující přes IC současně tranzituje opozicí vůči MC. Nejen rodina, kořeny, základy osobnosti, ale současně s tím i posuny ve společenském, profesionálním, duchovním postavení ve společnosti.
neznámy
neznámy » lak | 15.9.2016 12:49
No čo ti poviem. Prežila som ho asi v roku 2010 a bolo to to najhnusnejšie obdobie v mojom živote. Ale vtedy mi išlo Pluto aj cez Neptún a bola som totálne dezorientovaná. Nevedela som, čo so životom. Či sa odsťahovať do zahraničia a zmeniť prácu a odísť od priateľa, alebo zostať v starej práci, alebo len odísť od priateľa. V tom období nič nebolo dobre (navonok všetko ok, v mojom vnútri všetko zlé) a nevedela som sa ani rozhodnúť, čo ďalej. Vnútorne som bola totálne rozorvaná a len vďaka mojim planétam v zemských znameniach som to asi normálne ukočírovala. Keby som bola trochu prudšia povaha, ktovie ako a kde by som dnes bola. :) a som rada, že tento tranzit už nezažijem.
Ale zas na druhú stranu, možno prídu horšie :D.
lak
lak | 15.9.2016 13:05
dakujem -FLOWER-
lak
lak » Plutonie | 15.9.2016 13:05
dakujem :) dufam aj u mna bude :D
lak
lak | 15.9.2016 13:06
dakujem -FLOWER-
lak
lak | 15.9.2016 13:07
-LOL- tak teraz som este viac dobobkovana :D inak, ja to mam minimalne 2 x v najblizsej dobe.. no neporazi ta? :D

dakujem za zdielanie -FLOWER-
neznámy
neznámy » lak | 15.9.2016 13:13
no už keď mňa neporazilo... tak asi nikoho... :)
to dáš, nič iné ti neostáva. A nikde nie je napísané, že to bude také strašné ako u mňa. A teraz už viem, že u mňa to bolo také strašné práve kvôli tej práci. Keby som mala inú, možno by som to tak tragicky neprežívala. A keby mi to Pluto nešlo ešte aj cez Neptún, tak by som si možno uvedomila, že kde je ten problém. :)
lak
lak | 15.9.2016 19:29
:) dakujem :) presne tak, nic ine mi neostava -LOL-
no sak uvidim, ak neoslepnem -LOL-
neznámy
neznámy » lak | 16.9.2016 00:54
Tak jsem pohledala.. A jo, vcelku sedí.
Hodně se mi doma nelíbilo, byla jsem "nepochopená", a na druhé straně zaláskovaná, tak jsem se vdala a odstěhovali jsme se k mojí babičce. - Byly tam silné emoce, ale ty kladné pochopitelně převažovaly,( co je vzteklej otec proti prvnímu klukovi?), ty negativní se poměrně brzy zklidnily. :)
Samozřejmě, proměna tam byla pořádná-PUH-
lak
lak | 16.9.2016 08:44
vzteklej otec :D no to poznam -LOL-
dakujem ti -FLOWER-
neznámy
neznámy » lak | 16.9.2016 13:07
To je zajímavé, co píšeš/ píšou

Omlouvám se, že odbočím...
mně včera začala konjunkce Neptunu s IC (do poloviny ledna)

...nezní to tak hrozně, i když kdo ví... ;) měla jsem i před rokem a přišla mozková

Pravdepodobne dostanete novú víziu, či inšpiráciu v profesionálnom, či sociálnom živote. Toto obdobie ponúka príležitosť prehodnotiť svoju pozemskú púť a tak jej dať iný, duchovnejší rozmer. Možno budete silnejšie podvedome cítiť, že vaša existencia má na tomto svete nejaké poslanie, či úlohu, ktorá presahuje vaše individuálne hranice. Síce môže dôjsť k oslabeniu pozície, či povesti v sociálnej alebo v pracovnej sfére, ale musíte to brať ako nevyhnutnosť vývoja a tiež ako znak, že sa máte zamerať spirituálnym smerom. Dajte si ale pozor, aby ste pri tejto púti nezablúdili. U umelecky alebo inak duševne činných ľudí sa objaví intenzívny popud prekročiť svoj tieň.

přišla vize, přežila jsem - asi nějaké poslání, hlavně nezabloudit (z obchodu už trefím) :D
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...