mesiac
Piatok, 29.3.2024
Meniny má Miroslav

Astrológia a horoskopy - 

Pluto (Štír) v 1.domě

nikav
nikav » lak | 31.12.2014 09:15
Si ty len milá popleta.:) Je dobré hneď zrána sa schuti zasmiať - zvlášť na Silvestra.;)
neznámy
neznámy | 31.12.2014 10:30
To jsem dal pro takovou letmou orientaci,prevazne pak pro vetsi pochopeni generacniho vlivu,individualni chapani Pluta si ovsem musi kazdy přebrat sam,tam už se pote misi rozmanitost a pestrost prvku ostatnich,ja mám Pluto v konj s Asc,ve Vahach,Pluto zaroven vladce 2 domu,tedy financi, vlastne az pri zajimani se o astrologii mi doslo,jak znacnou roli hraly v mém zivote penize na zaklade manipulace,smrti, vztahu,jinak mám Pluto v recepci s Venusi v 1 dome,takze je to hodne o koncich a zacatcich ovšem na oblibenem zaklade své osoby,je tu posedlost tim jak asi, pusobim na ostatni,kdyz někam prijdu a citim treba že jsem prehlizen,ac jsou to nesmyslne pocity,ale vychazeji z hloubky a poziraji mysl,dokazou mne usadit az na dno,je li tomu naopak prozivam pocity radosti a stesti a hlavne zacina mnohdy ona neuvedomela manipulace,ktera se ale ve Vahach rychle vraci,proto se jiz snazim uvedomovat si sve konani na zpusob,cim zachazim,tim schazim.
mafap
mafap » lak | 31.12.2014 10:54
este dodam ze pluto mam v konj. s asc. v 12 dome no mozno ho mam v 1 dome ako tu spominal Dr. Faustoll
neznámy
neznámy | 31.12.2014 11:07
Mám tiež Pluto v konjunkcii s ascendentom, ale v Panne. Vo Váhach generačne (od 1972) sa píše, že sa tam rozbehla anorexia, tak tou som prešla (1971) tiež.
A práve riešim, pýtam sa, kto by mi vedel, chcel a mohol urobiť rektifikáciu, pretože môj čas narodenia je neistý, je uvedený v zdravotnej karte, takže nemusí byť presný.
Ak by som sa narodila o 15 minút skôr, tak mám Pluto v 1. dome, teraz ho mám na konci dvanásteho....takže neviem.
Pluto mám v sextile s Venušou, takisto s Jupiterom aj Neptúnom, spomínaná konjunkcia Ascendent a kvadratúra MC.
Neviem to tak opísať ako Ty, ako seba vnímam cez Pluto, či ako vnímajú mňa.
Ale asi nejak zachytím ľudí so silným Plutom a mám pocit, že rozumiem ich vystupovaniu a pôsobeniu...
neznámy
neznámy | 31.12.2014 12:40
Je to slozite,protoze ty tzv psychologicke bariery clovek muze citit i v 1 dome,stejne tak 12 brani vyjadrit svou vnitrni silu a radeji skryte sonduje,nicmene v tvem pripade budes pocitovat obe strany,jak ty sama to vnimas?
neznámy
neznámy | 31.12.2014 13:29
uz sa to sice rozoberalo ale tiez teda pridam nejake nove postrehy

najskor zhrnutie polohy a aspektov

mam ho v prvom dome v skorpionovi, ale je otazka minuty aby spadol do druheho domu, skumala som, kde sa prejavuje viac, zdalo sa mi, ze v prvom, ale na zaklade novsich udalosti v suvislosti s financiami, zacinam mat dojem, ze sa proste prejavuje v oboch domoch, znamenie skorpiona mi ide cez polovicu prveho a polovicu druheho domu, ktoremu teda vladne ,v progresiach ho mam v 1. dome a v tomto obdobi na vrchole tecka s mojim nativnym marsom a progresivnou lunou v levovi......z tych najtesnejsich 0° aspektov v native - konjunkcia lilith v 1., trigon MC, kvinkunx slnko v 7.....dalej potom kvadratura mars, sextil luna, sextil neptun, kvadratura uzol a trigon chiron, ostatne minoritne sa mi riesit nechce

trosku ma zaujalo co pise Neco o svojich pocitoch s jeho plutom lebo su u mna dost podobne, no v mojom pripade to moze byt tou velmi tesnou konjunkciou s lilith, totiz - velakrat mam pocit, ze som prehliadana, citim sa ako neviditelna a je to v podstate velmi zvlastny pocit, lebo na zaklade skusenosti viem, ze sa tie pocity ukazali ako neopodstatnene ale aj tak mi to tak casto pripada a sranda pokracuje v tom, ze naopak sa ukaze, ze mal ten ktory clovek pri mne pocit, ze som uz isla az "cez", ze som posobila akoby v pozicii sily aj ked to nebolo vhodne a druha osoba nevedela ako na to zareagovat....a tak sa mi zda, ze mam uplne zatienene videnie, spravim nieco, co povazujem za normalne, az nepovsimnute a niekoho to vyvedie z miery a mne sa zda, ze na mna vobec nereaguje...neviem, mozno bez tej lilith a v tesnejsej konjunkcii s ascendentom su si ludia niecoho takeho vedomi
....len akoby cele to posobenie, si clovek uvedomi az s odstupom casu, niekedy to trva dlho....ale to len hadam, ze ide o toto, moze to byt nieco uplne mimo misu....je to podobne ako pri tych osobnych transformaciach, to su dost prudke zmeny, teda rozsiahle a skor si to vsimnu ini, ako ty, tiez spominane transformacie cez posadnutost, kedy vypustis vsetko okrem jednej veci a nevidis to

no chcela som napisat hlavne to, ze sa hovori pri plute o manipulacii, o temnom vyzarovani a podobne, ale vzdy je to otazka vnimania, nie nejakeho zneuzivania sily, proste ostatnym zvonka to ako manipulacia pripada a hladaju za tym nejaku agendu a ta mozno ani nie je, mozno ten clovek netusi, ze robi nieco take....a stretne niekoho, kto ma daleko silnejsie posobenie v tomto zmysle a tomu bude pripadat ako neskodne slniecko...a o tom to je
neznámy
neznámy | 1.1.2015 10:17
Zaujíma ma, ako sa cítiš tu, na zveráku, ako vnímaš že si tu vnímaná? :)
neznámy
neznámy | 1.1.2015 10:26
Premýšľala som, čo Ti odpoviem, ale neviem to..
Možno určitý pocit obrovskej sily a energie, uväznený v klietke a neprejavený :)
Alebo schopnosť vidieť až niekam veľmi hlboko a zároveň veľká zaslepenosť.
neznámy
neznámy | 1.1.2015 12:45
nooo, teda nemyslim si, ze je to tu prave osobne, i ked s par ludmi si pisem viac a ostatni neviem, ak mam riesit diskusie, vacsine asi lezie na nervy moje spochybnovanie, nie som totiz prave typ, co nechava myslienky len tak plynut a so zvyskom je to taky neutralny v pohode pokec, takze plus minus zo zvyku je to uz take pokojnejsie a normalne a asi tak nejak to mozu ini vnimat....a este si myslim, ze som vnimana ako tvrdohlava
neznámy
neznámy | 1.1.2015 17:41
Pluto (asi) ve 12. domě, další neumím popsat. Je zajímavé, co napsal "neco". Můj záměr odmala je nevyčnívat z davu, dívat se, ale stejně se zapojím, asi chci zjistit na vlastní kůži, jaké TO (nevím CO :D ) je. Navíc jsem snadno zapamatovatelná, takže se ke mne hlásí třeba lidi, se kterými jsem před 30ti lety krátce spolupracovala, já nemám ponětí, o koho jde (časem se člověk vzhledově mění) a dotyčný/á mne osloví jménem. Někdy je to docela legrační .. více inklinuji k lidem s nějakou originalitou, až do té míry, že z nich cítím sílu, i když nemusíme být úplně na jedné vlně. Podezřívám se, že mne dokonce přitahuje jakýsi druh provokace, odvaha projevit jedinečnost .. ve škole mi říkali " Kam ty na to chodíš ?" :D
Ve skutečnosti jsem tvor plachý -SHAME-
neznámy
neznámy | 1.1.2015 18:02
Tak ja som bola odmalička utiahnutá, ticho a vzorne som sedela a pritom pozorovala, aktivita u mňa žiadna, len som reagovala na podnety, keď bolo treba.
No a bolo pár momentov, kedy som nechápala, ako som vnímaná. Napríklad na konci základnej školy ma spolužiaci vybrali dať dar na rozlúčku triednemu učiteľovi, lebo ma mal vraj najradšej. Fakt som ostala ako vyoraná myš, lebo som nič také za tie roky nepostrehla.
Alebo jedno dlhšie školenie, na konci mi prednášajúca pani povedala, že mňa by brala do jej firmy, lebo som taká tichá a zároveň mám prehľad o všetkom a som šikovná. Vraj vhodná do tajnej služby :D
Či následný rozlúčkový večierok, kedy sa mi dostalo toľko milých uznaní a ja som si za celé tie týždne nevšimla, že ma tam vôbec niekto vníma a registruje ako prítomnú.
Všade som sa cítila strašne sama a nakoniec vysvitlo, že moje pozorovanie nespozorovalo, že ja som ostro pozorovaná :D
No a o tých ľuďoch, ktorí sú výrazne odlišní či výrazne "čudní" až provokatívni...ani nehovorím, to sa okolo mňa melie stále :) Často tiež ľudia s umeleckým talentom, maliari, tanečníci, hudobníci, ale hlavne ľudia tesne pred nirvánou :D Inými slovami...duchovne zameraní ľudia :)
neznámy
neznámy | 4.3.2015 13:10
Mé Pluto se nachází v 1. domě a ve znamení Štíra. Kdybych měla popsat vliv této planety na můj život jedním slovem, byla by to Transformace. Celý můj život je jedna velká změna, neustále prožívám vzestupy a pády, obrozuji se a měním svoje postoje a názory. Podotýkám, že se intenzivně věnuji okultismu, konktrétně chaos magii, jejímž privilegiem je nestálost a naprosté odsuzování stagnace. Tento postoj mi zcela vyhovuje. Z tohoto důvodu se snažím vyvarovat jakémukoliv posilování svého Ega, a naopak se ho snažím co nejvíce vytěsnit, protože člověk bez ega dojde naprosté svobody a všestrannosti.

Někde jsem četla, že Pluto své zrozence provází životem a vytváří v životě jedince různé překážky, skrze které člověk své Já transformuje. Toto tvrzení mohu zcela potvrdit. Nejednou mi Pluto přineslo takové překážky, přes které jsem se stěží mohla dostat a vážně uvažovala o tom, že tento svět opustím, ovšem po neúspěšných pokusech jsem došla k závěru, že toto konání je irelevantní. Ačkoli to pro mě byla těžká období, velmi oceňuji zkušenosti, které jsem při jejich překonání získala, a zároveň dala vzniknout novému člověku.

Život s výrazným Plutem je těžký a nepředvídatelný, avšak velmi obohacující. Nikdy nevíte, co Vám Pluto nadělí, v čem vás zkouší, ať už si plánujete velkolepou budoucnost nebo průměrný, spokojený život. Přizpůsobivost je jeho hlavní doménou.
lak
lak | 4.3.2015 13:15
-THUMBSUP-
..tak to mam stastie, ze som prisposobiva.. :D
neznámy
neznámy | 5.3.2015 13:16
Presne takto vnímam pluto aj ja,mám pocit akoby som kôli tým prekážkam prežila už pomaly dva životy a bola skúsenejšia ako moji vrstovníci....:)
neznámy
neznámy | 5.3.2015 20:06
Mám dceru s Plutem v konjunkci se Sluncem a Merkurem a Uranem v 1.d. také v Panně a vůbec, ale vůbec už nerozumím jejímu vystupování a působení.... Byla bych ráda, kdybys mi o tom mohla něco říct...
neznámy
neznámy | 6.3.2015 12:14
Bol by ochotný mi niekto povedať svoj subjektívny názor, ako sa podľa neho môže prejavovať:
ASC Škorpión s retro Plutom v Strelcovi v 1.dome a Mars, Venuša, Vtx vo 8.dome?
Ďakujem. :)

Mojich pár slov k tomu..
Nedávno som dostala jeden názor od známeho, ktorý je celkom podivín a ten mi povedal, že ma "obdivuje, pretože vždycky obdivoval ľudí, ktorí vedia s druhými manipulovať". A ja som ostala sedieť a začala so smiechom krútiť hlavou, že "ja určite nie". On mi však začal podávať rôzne príklady, ktoré som si skutočne do tej doby ani len neuvedomovala. Keď som predsa len ešte neveriacky na druhý deň s tým prišla za mojim priateľom, kt. je extrémne kritický predtým, než akceptuje niečí názor, na moje prekvapenie mi to bez dlhšieho komentáru len potvrdil.
Odvtedy som si začala viacej vecí spájať, analyzovať moje reakcie a čím ďalej, tým viac si uvedomujem, že možno predsa len nie som, ako som si doteraz myslela, ten neschopný a manipulovaný Škorpiónik -LOL- ..
Jedna z vecí, ktoré mi najviac vadia je, že si vôbec neuvedomujem, aký dojem robím na ostatných a robí ma to veľmi neistou. Popravde, som celkom plachá, s nízkym sebavedomím a permanentne mám pocit, ako keby si ma ľudia ani nevšímali, vyslovene, ako keby som občas bola len akýsi duch. -LOL- O to viac ma potom zaráža, keď za mnou niekto príde s niečim, čo značí, že ma ľudia vnímajú, a občas aj viac ako je normálne... Od mojej sestry a pár ľudí mi bolo povedané, vraj pôsobím vážnym dojmom, pre niekoho až arogantným.

V direkciách momentálne prežívam konjunkciu Pluta s direkčným ASC v Strelcovi a zároveň ich kvadratúru na direkč. Slnko v Panne. Čo všetko mi to do života prinieslo tu nechcem rozoberať, ale zmeny, ktoré som si na sebe dosiaľ uvedomila, sa jednoznačne prejavili napr v oblasti vzťahovej- väčšina mojich vzťahov prešla do extrémov.. Veľmi eruptívne emócie, veľká náladovosť, rovnako ako majetníckosť a žiarlivosť v tých osobnejších..
neznámy
neznámy | 6.3.2015 12:50
Možno vám chýba vo vzťahu otvorenosť a dôvera, projektuješ do nej svoje predstavy a očakávania, ktoré môžu byť celkom nereálne. Možno je to o obave, aby skutočná pravda nebola neúnosne frustrujúca pre obe z vás.
neznámy
neznámy | 6.3.2015 15:19
Mám syna s asc. štír v kv. na urana, pluto ve střelci v 1 domku, mars ve štíru, ale ve 12 domku, lilithu ve štíru v 1domku v konj. na asc......

To pastavení pluta si myslím, že má u něj hodně vliv i na jeho zdraví.......při narození bojoval o život.......to pluto je i v trinu na jupíka a jupík je celkově hezky postaven....

Řekla bych, že jste si v něčem dost podobni....... syn taky působí spíše plaše, ale i klidně až vážně na svůj věk..... pracujeme na sebevědomí, hodně hluboký a přemýšlivý někdy až moc, taky je hodně introvert a hned tak si někoho k sobě nepustí, umí být sám i sám se sebou, kamarádů nemá až tak moc, ve škole oblíbený i učitelky, vychovatelky ho mají hodně rády......má měsíc sextil jupík a trigon uran, venuše v blížencích v 7 domku v trinu na neptuna, celkově ženské pohlaví - jako by nad ním drželo "ochranu":)

Co se týká té "manipulace" zatím nějak nepocitˇuji.......na mne působí spíše dost diplomaticky (váhy má jen na hrotu 11domku) kolikrát se od něj učím......:D-LOL-
neznámy
neznámy | 6.3.2015 18:00
"Jedna z vecí, ktoré mi najviac vadia je, že si vôbec neviem o dojem, aký robím na ostatných a robí ma to veľmi neistou. Popravde, som celkom plachá, s nízkym sebavedomím a permanentne mám pocit, ako keby si ma ľudia ani nevšímali, vyslovene, ako keby som občas bola len akýsi duch. -LOL- O to viac ma potom zaráža, keď za mnou niekto príde s niečim, čo značí, že ma ľudia vnímajú, a občas aj viac ako je normálne... Od mojej sestry a pár ľudí mi bolo povedané, vraj pôsobím vážnym dojmom, pre niekoho až arogantným."

toto je presne to co hovorim tiez, mam to do pismena rovnako :-O....nie som o nicom presvedcena, to sa odraza aj na mojom pristupe k sebe samej, mam sa sice rada ale to ake mam schopnosti je neustalym predmetom pochybnosti, neda sa povedat, ze by som bola typ co si veri, podla mna clovek nemoze verit nikomu a ani sam sebe, vo vsetkom som neista a tiez si pripadam, ze som v podstate taka ticha mys, ktora sa pohybuje necujne medzi ludmi, nie som velmi zhovorciva medzi cudzimi a skor pocuvam ako rozpravam a potom som velmi prekvapena ked mi niekto hovori ako vazne, az arogantne posobim, presne spojenie tychto dvoch vlastnosti + vyraznost, je to pre mna cele tazko pochopitelne
neznámy
neznámy | 6.3.2015 19:25
Ja viem že pôsobím prísnym a neprístupným dojmom,ale či je to zásluha pluta,netuším-BLUSH-
Stránka:
1 2 3 4
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...