mesiac
Štvrtok, 25.4.2024
Meniny má Marek

Astrológia a horoskopy - 

Pluto & Saturn v 4.dome

neznámy
neznámy | 8.5.2013 14:54
Ahojte,
co si myslite o Pluto & Saturn v 4.dome? Mam par ludi vo svojom okoli ktori ich maju takto umiestnene, obcas dokonca v konj. s IC...najviac ma asi zaraza ak niekto s takouto konfiguraciou opisuje svoje detstvo,rodinu atd ako stastne, harmonicke apod. Odhliadnuc od moznosti ze by to bolo klamstvo, v com spociva zivotna uloha cloveka s tymito planetarnymi poziciami? Da sa povedat ci viac vplyvaju tieto planetarne postavenia na cloveka pocas jeho ranneho vyvoja alebo az ked pride cas ze bude mat vlastnu rodinu? Ake mate prosim skusenosti ak to mate sami v radixe alebo ste sa s tym stretli vo svojej astrolog.praxi? Thx
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka | 8.5.2013 16:21
Tak ja mám v 4. dome iba Pluto, a Saturn mi 4. domom "iba" tranzituje momentálne. A čo dodať, závidím tým, ktorí mali šťastie. Ja som si detstvo odžila trošku inak, hoci v dospelosti hlavne posledné 3 roky sa to dosť upokojilo v porovnaní s detstvom a pubertou. Zatiaľ som sa toho veľa nedozvedela, čo mi to má dať prípadne do budúcna, ale možno sa práve ja dozviem niečo, čo bude pre mňa nové. A tak podľa mňa ak má človek harmonické postavenie, tak to nemusia byť extrémy. Ja to také harmonické nemám, keďže oproti Plutu mám Slnko.
Ona
Ona » Žabkažabulienka | 9.5.2013 18:28
Ty vlastne potvrdzujes to, co napisala Kvietok_Londyn - pretoze odkedy Ti tranzituje Saturn 4. domom v ktorom mas natalne Pluto, "sa to dost upokojilo".

Pravdepodobne ten Saturn posobi aj v tomto pripade ako tlmic.
:)
Žabkažabulienka
Žabkažabulienka » Ona | 9.5.2013 19:22
No keby tak chcel v tom pokračovať, ale na druhej strane sa chcem dlhšie osamostatniť a aj v tom cítim, rezervy. Akoby som ešte nemohla, lebo niečo vo mne, alebo mimo mňa ma drží stále po boku mamky. Pritom moja mamka je v znamení škorpióna (vládca Pluto :P), takže názorové boje vždy boli, sú aj budú, len zrejme teraz som si povedala, že nemá zmysel isté veci riešiť.

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...