mesiac
Streda, 24.4.2024
Meniny má Juraj

Astrológia a horoskopy - 

Pluto na MC

neznámy
neznámy » joulutahti | 17.9.2014 13:58
áno, ja to pozerám tam, solár je značený vo vonkajšom kruhu.... ale dá sa to aj v astro programoch pozrieť ako napr. Starfisher. Ja som sa interpretovať solár učila hlavne sama a tak je to so všetkým, čo sa týka astrológie, že informácie si zháňam hlavne sama a to cez rôzne astro stránky najmä v angličtine.
martinbd
martinbd » joulutahti | 17.9.2014 14:28
ahoj, ty vieš presný čas svojho narodenia? Lebo tranzity na hlavné závisia od presného času, často na minúty a ešte je dôležité zahrnúť relokáciu.
joulutahti
joulutahti » martinbd | 17.9.2014 15:59
poznam svoj udaj z karty, hoci mama tvrdi iny cas, ale tak asi nebola casovo orientovana vtey...viac verim tej karte resp. co som si vsimla, tak si na to porodnici davaju pozor a nezaokruhluju to na cela 0/5..ale davaju to na minutu-dve presne, len mam dilemu , ci to tak bolo aj pred x rokmi :D osobne si od toho co poznam odratavam este 3 minuty, jednak na zaklade niektorých tranzitov som si vsimla, ze to sedi trochu viac, a tiez podla slnka v native, viac sa priklanam k 9.domu ako 8. , aspon teda k tej charakteristike.
martinbd
martinbd » joulutahti | 17.9.2014 16:07
Práve tranzity a direkcie na osi sú dobrým indikátorom toho, či je ten čas narodenia presný. Takže to bolo na margo toho, že si si ešte asi nič nevšimla. Aj skrz to sa ti môže ten čas zrovnať. Ja som si posunul o 5 minút skôr a horoskop mi tak funguje.
neznámy
neznámy | 18.9.2014 09:19
Většinou to mám tak, že u solárního horoskopu to téma najede už před mýma narozeninama. I letos to tak bylo.
Přesně to co píšeš, že každou disharmonii se snažíš vyřešit a to že člověk cítí každé drobné výkyvy je neuvěřitelně vyčerpávající. Takže to mám úplně stejně, ale letos je to přece jen trochu jiné. Objevila jsem nový rozměr v tom, že se snažím cíleně dávat já sama do harmonie vnitřní x) což jsem dřív nedělala. On se totiž povětšinou z takových výkyvů uvnitř mě odehrává nemilosrdný boj a když kvůli pidi výkyvu spustím svou vichřici, tak můžu raz dva vyrovnávat mega výkyv ^^ Vždycky to nejde přepnout na ten vnitřní režim, nicméně, když to srovnám s tou druhou variantou, tak je to i takové zodpovědnější, to by taky mohl být ten saturn.
A ohledně "kariéry" taky jsem si kolikrát za tenhle rok řekla, kde jsem mohla být nebejt chlapů!!-ROLL- Ale ono je to jen o tom vnitřním nastavení. Takže si člověk vlastně nemá na co stěžovat. A tohle se mi třeba snažil vysvětlit ten poslední partner. Že je důležité jak využiju ten čas "krize" a že on se naučil věnovat se něčemu užitečnému a za to ostatní nechat pracovat čas. Já mám v tomhle ještě pořád děsně obsesivní myšlení...
neznámy
neznámy | 18.9.2014 12:34
No ja tiež rieším tú prácu odkedy tam má Pluto na MC navyše v konj. s natívnym Merkúrom na MC. To Pluto tam kulminuju okolo MC hore dole a strieda sa to u mňa s absolútnym vypätím v práci a na druhej strane s úplným kľudom. Moja práca sa mi zdá ako neustály boj buď s nadriadeným, al. kolegami a tak celkovo so stresovými situáciami v práci, značne ma to vyčerpáva... Už minulý rok resp. začiatkom tohto roka som chcela s týmto všetkým seknúť a začať robiť niečo úplne iné, no potom som sa nejako ukludnila a neriešila som to. Teraz to zasa začína byť aktuálne, pociťujem silný vnútorný tlak a boj o vlastné sebapresadenie. Stojí ma to veľa energie... Snažím sa orientovať na niečo úplne iné, nikdy som nebažila po nejakej úžasnej kariéry v práci, len mať v nej pokoj a robiť, čo ma napĺňa. Tak sa snažím ten tlak a napätie z práce striasť zo seba tým, že sa čo najviac snažím orientovať na to, čo ma napĺňa ako napr. astrológia, chodím cvičiť a tak, ale mám pocit, že tú prácu budem musieť zmeniť, ale ešte nie som v tom bode kedy už nemám na výber a musím to riešiť. Uvidím ako sa to vyvinie... Tvoj posledný partner mal pravdu, že treba nechať pracovať čas, ten nakoniec všetko vyrieši.
neznámy
neznámy | 18.9.2014 12:46
Ešte v solári na tento rok pozerám, že mám solárne MC rovno na mojom Ascendente v Baranovi, vládca MC je teda Mars vo Váhach v 3. dome v solári, kt. je však v Panne a zároveň sa prepája ten 3. solárny dom s natívnym 6. domom. Mars mám vo Váhach v 6. dome aj v natívnom horoskope, čiže veľký súvis tam je so solárom. 6. solárny dom sa zasa prepajá s natívnym domom v Kozorožcovi a to Pluto v solári aj v tranzitoch mám na MC. Čiže z toho všetkého vyplýva zasa len boj o sebapresadenie a sebarealizáciu v kariére (MC v Baranovi na Asc.) v rámci zachovania vnútornej harmónie a urovnávania všetkých konfliktov vo vzťahoch v práci (Mars vo Váhach) a navyše ten vnútorný tlak, manipulácia, skryté pôsobenie, boj o moc. Pluto na MC.
No krása... a ja, že prečo to mám také ťažké tento rok, čo sa práce týka -ROLL-... no už viem prečo.-NOOO-
neznámy
neznámy | 18.9.2014 19:12
Také mě čeká rozhodnutí ohledně práce. Extrémy jak jinak. Buď tam kde se cítím dobře, nebo tam kde je to prestižnější. Ty boje na pracovišti jsem vnímala jen párkrát. No na té prestižnější to asi bude o tom.
Vůbec netuším kde by mě to víc posunulo, co teď ohledně práce potřebuji. Mám nějaké vnitřní ambice, ale jakobych neznala hranice a přepínala se pak v tom na co nemám, nebo mi to tak přijde, že nejsem dost dobrá.
Původně jsem chtěla dělat ještě něco úplně jinýho. Tak možná to někdy nakonec zvítězí?? :-/
Stránka:
1 2
 

Poèítam horoskop... Počítam horoskop...